Toni Cetinski

Moderator: Krokodil Behko

Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times
Status: Offline

Re: Tony Cetinski podiže tužbu: Nemam više namjeru raspravljati s polupismenim bezveznjacima

Post by Socrates »

Virice da vide jesi li stavio dovoljno mesa u burek. Ako nisi, zatvor pet dana.

I ja bih lično zatvarao takve.
. . . . . . . . .
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14350 times
Been thanked: 9946 times

Re: Tony Cetinski podiže tužbu: Nemam više namjeru raspravljati s polupismenim bezveznjacima

Post by Julia-Klara »

I jos naprave tako da ti svaku promjenu u krvi i organizmu direktno salje doktoru.
Znaci nema alkohola, masne hrane, slatkisa... Kad razmislim bolje, nema od cipovanja nista, jer bi jake industrije propale.
Najveca mafija je secerna, i svi smo ovisni manje ili vise
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9798 times
Been thanked: 16474 times

Post by spacebound »

Skin wrote: 12 May 2020, 19:02 kako zamisljaju ovo cipiranje :ooo
Suti i stani u red :ooo
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara »

spacebound wrote: 12 May 2020, 19:11
Skin wrote: 12 May 2020, 19:02 kako zamisljaju ovo cipiranje :ooo
Suti i stani u red :ooo
To je pred pekarom za somun u Sarajevu (kod nas lepina :) )
Skin
Inventar foruma
Inventar foruma
Has thanked: 2937 times
Been thanked: 3314 times

Post by Skin »

evo citam i ja sad, digitalni certifikati. ja reko' kiborzi
uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:
Has thanked: 3939 times
Been thanked: 3766 times

Post by uvijek_kontra »

Fuddo wrote: 12 May 2020, 17:57
Nema pravo izbora.
Ako nam treba vakcina da se odbranimo od ovog cuda, svima je pristavit.
Ko nece, izolacija dozivotno.
Od ovog cuda nece te odbranit nikakva vakcina. Kao sto te ni od gripe ne moze. Trebat ce ti lijek. A toga nema.

Ti se slobodno vakcinisi. Cak sta vise, idi vec sad, kad su testna testiranja kad si vec navro. Pa kad vidim, da tebi nece nista bit, odma cu se i ja prijavit.

Ah da, umrla prva sto je primila testnu vakcinu pa sad svi cekaju "onu pravu".

U dozivotnu izolaciju treba ovce poput tebe, koje ni ne znaju dal ce bit vakcina, kakva ce bit i kakve ce bit posljedice, a vec lete da ih vakcinisu. Ja ne. Hvala ljepo. Sve dok bude pravo biranja. :hoi

I nema to veze s nikakvim cipovima.
Ne mices guz iz kuce, ni u trgovinu da ne bi pokupio to sranje, a na kraju ces prostovoljno otic i dozvolit da ti to isto sranje ubace direkt u venu. :valja

Sta ti je strah.
Last edited by uvijek_kontra on 12 May 2020, 19:21, edited 1 time in total.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13894 times
Been thanked: 22844 times

Post by Fuddo »

uvijek_kontra wrote: 12 May 2020, 19:17
Fuddo wrote: 12 May 2020, 17:57
Nema pravo izbora.
Ako nam treba vakcina da se odbranimo od ovog cuda, svima je pristavit.
Ko nece, izolacija dozivotno.
Od ovog cuda nece te odbranit nikakva vakcina. Kao sto te ni od gripe ne moze. Trebat ce ti lijek. A toga nema.

Ti se slobodno vakcinisi. Cak sta vise, idi vec sad, kad su testna testiranja kad si vec navro. Pa kad vidim, ds tebi nece nista bit, odma cu se i ja prijavit.

Ah da, umrla prva sto je primila testnu vakcinu pa sad svi cekaju "onu pravu".

U dozivotnu izolaciju treba ovce poput tebe, koje ni ne znaju dal ce bit vakcina, kakva ce bit i kakve ce bit posljedice, a vec lete da ih vakcinisu. Ja ne. Hvala ljepo. Sve dok bude pravo biranja. :hoi

I nema to veze s nikakvim cipovima.
Ne mices guz iz kuce, ni u trgovinu da ne bi pokupio to sranje, a na kraju ces prostovoljno otic i dozvolit da ti to isto sranje ubace direkt u venu. :valja

Sta ti je strah.
:grana
Dozvolite da se obratimo
uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:

Post by uvijek_kontra »

ina wrote: 12 May 2020, 18:12 A dobro.. Vakcine jesu donijele svoj beneficit, a nije vala ni da su "obicne bombone", pogotovo ako se uzme u obzir neprilicno baratanje istim i nedovoljne kontrole prije boce.
I ovo. :apl

I ima vakcina koje su obavezne i koje nisu. Hvala bogu. Tako da ne bih ja mesala babe i zabe. Nemojte mene tuci sto je to tako. :baba
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara »

uvijek_kontra wrote: 12 May 2020, 19:25
ina wrote: 12 May 2020, 18:12 A dobro.. Vakcine jesu donijele svoj beneficit, a nije vala ni da su "obicne bombone", pogotovo ako se uzme u obzir neprilicno baratanje istim i nedovoljne kontrole prije boce.
I ovo. :apl

I ima vakcina koje su obavezne i koje nisu. Hvala bogu. Tako da ne bih ja mesala babe i zabe. Nemojte mene tuci sto je to tako. :baba
Pazi, jedno je obavezna vakcina (kao BCG), a drugo gardasil ili ona protiv gripe.
Problem nastaje kada protivnici vakcina zele PRAVO IZBORA i kod obaveznih. Te ljude jednostavno nije briga ni koga drugog, za njih zajednica ne postoji. To ne mogu razumjeti.

Vakcina protiv covid-19 upste ne postoji, i ne znam da li je igdje legalno i pocelo testiranje za ljudima.

Ko je umro, gdje? Nisam cula za to
uvijek_kontra
zmajček
zmajček
Mood:

Post by uvijek_kontra »

Nisam jedna od njih, to me ne interesuje.

Imam dovoljno pametni da znam sta se smije i sta ne. Al ne pada mi napamet da vec sad kazem da cu se vakcinisati, a niti postoji vakcina, niti se znaju posljedice iste. A i te ce se znati za ko zna koliko godina tek (kad bude).

I ako ne bude obavezno, necu da se vakcinisem. Punkt. A sto se Fuddi tresu gace od samog pocetka, nije moj problem. Niti njegovo vakcinisanje. Bojim se i ja za svoje, al nigdje ne pise da i kad bude vakcina, da ce bit sigurna po zdravlje ljudi koji ce je primit. :cudi

To sam i napisala. I ako ne bude obavezno i svi se vakcinisu, sve i jedna osoba na svijetu, a ja ne, valjda sam ja prijetnja sebi samo, ne njima. Ako nije tako, cemu onda briga/vakcina?

A sto se gripe tice, ne znam ni jednu osoba koja je primila vakcinu i nije poslije toga, ubrzo oblezala s gripom gorom od bilo koje prije toga. Koga briga imunski sistem ljudi, samo dajte vakcine da se osjecaju sigurnije. Jako uspjesno. :rol

A s obzirom sta sve procitam ovdje o koroni ocigledno je da neki slusaju samo sto na TVu cuju i ne razviju uopste kriticnog razmisljanja prema tome sto cuju. I nemam namjere da ispravljam to.

Imam pravo na svoje misljenje, kao i svi vi. :ok

Dok ne bude sigurno i obavezno, nitko nece da me ubjedjuje, omalovazava i naziva cime god zbog toga. :D

Poceli su na Oxfordu, UK. U Usa, a mozda i negdje drugo. Ne bih znala jer vec duze vrijeme ne pratim desavanja oko korone. Mozda i nije nitko umro (jos), mozda je fake news. A mozda i nije. Ko i mnogo sta vezano za ovo sve.

Uglavnom, nemam namjeru da nastavljam s ovom pricom. Bas kao tebe sto nerviraju ljudi sto protestiraju protiv obaveznih vakcina, tako mene nerviraju ljudi sto misle da su samo oni u pravu i da znaju sve - i ono, sto jos nitko na svijetu ne zna. :)

Zivi i zdravi mi bili.
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 13894 times
Been thanked: 22844 times

Post by Fuddo »

uvijek_kontra wrote: 12 May 2020, 20:01 Nisam jedna od njih, to me ne interesuje.

Imam dovoljno pametni da znam sta se smije i sta ne. Al ne pada mi napamet da vec sad kazem da cu se vakcinisati, a niti postoji vakcina, niti se znaju posljedice iste. A i te ce se znati za ko zna koliko godina tek (kad bude).

I ako ne bude obavezno, necu da se vakcinisem. Punkt. A sto se Fuddi tresu gace od samog pocetka, nije moj problem. Niti njegovo vakcinisanje. Bojim se i ja za svoje, al nigdje ne pise da i kad bude vakcina, da ce bit sigurna po zdravlje ljudi koji ce je primit. :cudi

To sam i napisala. I ako ne bude obavezno i svi se vakcinisu, sve i jedna osoba na svijetu, a ja ne, valjda sam ja prijetnja sebi samo, ne njima. Ako nije tako, cemu onda briga/vakcina?

A sto se gripe tice, ne znam ni jednu osoba koja je primila vakcinu i nije poslije toga, ubrzo oblezala s gripom gorom od bilo koje prije toga. Koga briga imunski sistem ljudi, samo dajte vakcine da se osjecaju sigurnije. Jako uspjesno. :rol

A s obzirom sta sve procitam ovdje o koroni ocigledno je da neki slusaju samo sto na TVu cuju i ne razviju uopste kriticnog razmisljanja prema tome sto cuju. I nemam namjere da ispravljam to.

Imam pravo na svoje misljenje, kao i svi vi. :ok

Dok ne bude sigurno i obavezno, nitko nece da me ubjedjuje, omalovazava i naziva cime god zbog toga. :D

Poceli su na Oxfordu, UK. U Usa, a mozda i negdje drugo. Ne bih znala jer vec duze vrijeme ne pratim desavanja oko korone. Mozda i nije nitko umro (jos), mozda je fake news. A mozda i nije. Ko i mnogo sta vezano za ovo sve.

Uglavnom, nemam namjeru da nastavljam s ovom pricom. Bas kao tebe sto nerviraju ljudi sto protestiraju protiv obaveznih vakcina, tako mene nerviraju ljudi sto misle da su samo oni u pravu i da znaju sve - i ono, sto jos nitko na svijetu ne zna. :)

Zivi i zdravi mi bili.
Primices!
Dozvolite da se obratimo
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 625 times

Post by Zagorka »

Jao mu izjave nakon svega zadnjih dana :valja
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 1 time

Post by storm »

Socrates wrote: 12 May 2020, 18:13 Ovog treba čipirati da Bog kaže.
Baš... Prvo ove sa smanjenim dometom, da ne prave štetu :D.
Što bi rekao Đuro... Wc pjevač :D.
Habibti, ya nour el - ain... :srce
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica

Post by Zagorka »

Taze :oo
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Zagorka wrote: 12 May 2020, 21:48Taze :oo
Jel to sa onim nacistom, što je plaćao prostitutke kokainom :ovaj

Eh, kako godine lete...

Bujanec while young
Velimir_Bujanec_while_young.jpg
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica

Post by Zagorka »

storm wrote: 12 May 2020, 21:52
Zagorka wrote: 12 May 2020, 21:48Taze :oo

Eh, kako godine lete...

Bujanec while young
Vidi slike jbt :D.

Jest Bujanec, Markićkin frend, onaj što veli da je u Jasenovcu bilo fino.
storm
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by storm »

Zagorka wrote: 12 May 2020, 21:55
storm wrote: 12 May 2020, 21:52

Eh, kako godine lete...

Bujanec while young
Vidi slike jbt :D.

Jest Bujanec, Markićkin frend, onaj što veli da je u Jasenovcu bilo fino.
A nije bio ni Kolindi mrzak, na pocasnoj tribini tokom inauguracije...
Uostalom, ekipa je tad bila naprosto divna...
dadojović
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 372 times
Been thanked: 310 times

Post by dadojović »

Izgleda da mu je Facebook, u skladu s pravilima o brisanju objava koje mogu ugroziti nečiji život, blokirao ili obrisao širenje istih. Kako prenose mediji poziva svoje pristaše da oni nastave širiti te objave jer su njega onemogućili. On je to nazvao hakiranjem.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9798 times
Been thanked: 16474 times

Post by spacebound »

:grana nisam znala da je covjek tol'ki debil
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Nice try
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 22 times

Post by Nice try »

Tek sad čitam ovo.
Svašta :hm
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."

Balada o Bohoreti
Post Reply

Return to “Diskografija”