Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Najmanji indijanac je pohvalio vecerasnji iftar rijecima: "Joj mama sad bih plak'o kako je ukusno!"
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
Jah, sjetih se, neki dan, opet isto dijete. Nagovaramo ga da jede, da se obuče, opere zube, on negoduje, neće, pa kaže:" E jedva čekam da odem u Dansku, da živim svoj život i da me niko ne maltretira"
5 mu godina
I nemamo nikog u Danskoj
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
Ispituju mene moji sta je to usvajanne djeteta i zar se to moze radit. Lijepo im objasnim, kad ce mali:
-Daris ( brat mu ) i ja cemo zivjet zajedno kad porastemo i usvojit sebi dijete Daris ne zeli djecu, ali ja hocu
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Zannalee wrote: 12 May 2020, 22:35
Jah, sjetih se, neki dan, opet isto dijete. Nagovaramo ga da jede, da se obuče, opere zube, on negoduje, neće, pa kaže:" E jedva čekam da odem u Dansku, da živim svoj život i da me niko ne maltretira"
5 mu godina
I nemamo nikog u Danskoj
de ti provjeri to žanali,
nebime cudilo datije mali,
napredan jel taki kaki jest,
zahtjev podnio vec davno ono
sitna papirologija je ostala jos
Last edited by bagra on 14 May 2020, 21:30, edited 1 time in total.
Rekla sam vam da ce Momcilo imati brata - zvacemo ga Malisa Cekamo da dodje Poslala mi rodica snimak kako je gura nogama... Nije rekao nista, ali bice fudbaler bolji od Dzeke , sigurna sam...
Sledece sedmice treba nam doci drugaricin mali, pa se sjetih..
Cesto za rucak im pripremim i nekog povrca i voca koje inace ne jedu. Znam da ce zajedno bar probati.
Zadnji put se zadesila cvekla. Moj mali samo proguto. Nije ni zvak'o. Vidim drugaricin meca li meca.
Pitam ga: Simo tutto bene? Je li sve uredu..
A on ce ti: insomma.. Onako..
Igrali se u bašti, za stolim I. i ja. Malo se posvađali oko neke igre pogađanja. Odjednom on ustade od stola i krenu. Reko "Pa gdje ćeš sad?"
Kaže "Tamo gdje tebe nema"
E da... Na pitanje kako ce se zvati . Momco je predlagao da bude "Bratic"
Znajuci da ce mu mama u bolnicu kako bi doktor izvadio brata iz stomaka, a sam se boji bolnice jer je bio kao mali par dana, ozbiljno je ubjedjivao mamu da ne ide, i u jednom trenutku kao razlog pitao:" A sta ce jesti baba ako ti odes u bolnicu?" dusa mala draga
Julia-Klara wrote: 21 May 2020, 12:48
Momcilo je dobio brata jutros u 10:00 se rodio
E da... Na pitanje kako ce se zvati . Momco je predlagao da bude "Bratic"
Znajuci da ce mu mama u bolnicu kako bi doktor izvadio brata iz stomaka, a sam se boji bolnice jer je bio kao mali par dana, ozbiljno je ubjedjivao mamu da ne ide, i u jednom trenutku kao razlog pitao:" A sta ce jesti baba ako ti odes u bolnicu?" dusa mala draga
Julia, sretno i sve najbolje i bebici i vama svima
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Bio nam I. jutros na bajramskom doručku. Odoše. Kad on zove. Reko "Jesi li to zaboravio nešto?"
Kaže "Ma nisam, nego da pitam jeste li to pospremile? Baš je nered"