Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10080 times
- Been thanked: 17076 times
- Status: Online
Izludila "nasa" uciteljica vise
Kad je tek pocela ova online nastava krenula je ambiciozno. Svaki dan smo joj slali i skolski i domaci rad iz svih predmeta, svi, 23 ucenika, a ona bi svima detaljno odgovorila, navodeci svaki zarez koji nije na mjestu. Kasnije je pocela pisati da saljemo samo zadace iz svih predmeta. Od prosle sedmice svaki dan trazi zadacu samo iz jednog predmeta, rad iz likovnog od prosle sedmice nije ni trazila. Zadacu koju sam joj poslala u petak pogledala tek u ponedjeljak, nije nista odgovorila, a zadacu od srijede i cetvrtka vidjela tek jutros. Jos nije odgovorila.
Mogu mislit koliko je i njima ovo dokundisalo
Mogu mislit koliko je i njima ovo dokundisalo
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 844 times
Sinoc sam do pola noci pravila jebene rafaelo kuglice
Jer dolaze mi gosti pa hajde da nesto slatko napravim
Mislila sam to ce biti cas posla
Nisam imala pojma koliko ce mi vremena oduzet formiranje kuglica, doslo mi je da odustanem sto puta, skoro sam zaspala nad time
E nece me vise vidjet
Jer dolaze mi gosti pa hajde da nesto slatko napravim
Mislila sam to ce biti cas posla
Nisam imala pojma koliko ce mi vremena oduzet formiranje kuglica, doslo mi je da odustanem sto puta, skoro sam zaspala nad time
E nece me vise vidjet
somehow I manage
Dobro jutro svima

"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Kako kome.spacebound wrote: 15 May 2020, 07:42 Izludila "nasa" uciteljica viseKad je tek pocela ova online nastava krenula je ambiciozno. Svaki dan smo joj slali i skolski i domaci rad iz svih predmeta, svi, 23 ucenika, a ona bi svima detaljno odgovorila, navodeci svaki zarez koji nije na mjestu. Kasnije je pocela pisati da saljemo samo zadace iz svih predmeta. Od prosle sedmice svaki dan trazi zadacu samo iz jednog predmeta, rad iz likovnog od prosle sedmice nije ni trazila. Zadacu koju sam joj poslala u petak pogledala tek u ponedjeljak, nije nista odgovorila, a zadacu od srijede i cetvrtka vidjela tek jutros. Jos nije odgovorila.
Mogu mislit koliko je i njima ovo dokundisalo![]()
Kod nas ima svega, neko se jedva javi, mislim na nastavnike i profesore, neko je i dalje aktivan kao i u početku.
Nije lako nikome, ali bolje i ovako nego da su djeca potpuno izostavila nastavu.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10080 times
- Been thanked: 17076 times
- Status: Online
Naravno da je bolje. Samo sam izrazila suosjecanje prema uciteljici. Sta ja znam, mozda je zena bolesna, mozda joj je bolestan neko u porodici, mozda je ovo za nju preveliki pritisak, a u ovakvim uslovima ne moze ne doci "na nastavu".Nice try wrote: 15 May 2020, 08:02Kako kome.spacebound wrote: 15 May 2020, 07:42 Izludila "nasa" uciteljica viseKad je tek pocela ova online nastava krenula je ambiciozno. Svaki dan smo joj slali i skolski i domaci rad iz svih predmeta, svi, 23 ucenika, a ona bi svima detaljno odgovorila, navodeci svaki zarez koji nije na mjestu. Kasnije je pocela pisati da saljemo samo zadace iz svih predmeta. Od prosle sedmice svaki dan trazi zadacu samo iz jednog predmeta, rad iz likovnog od prosle sedmice nije ni trazila. Zadacu koju sam joj poslala u petak pogledala tek u ponedjeljak, nije nista odgovorila, a zadacu od srijede i cetvrtka vidjela tek jutros. Jos nije odgovorila.
Kod nas ima svega, neko se jedva javi, mislim na nastavnike i profesore, neko je i dalje aktivan kao i u početku.
Nije lako nikome, ali bolje i ovako nego da su djeca potpuno izostavila nastavu.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 8769 times
Nak Nak na kamenu sjedim saaaam
La La La La La laaaaaaaa

Guten Morgen pipl.. Kakav ce bit vikend? Hocete hodat il radit il preajedit kuci il zguza na guz,.. Hocel mozda bit sta konkretno?
La La La La La laaaaaaaa
Guten Morgen pipl.. Kakav ce bit vikend? Hocete hodat il radit il preajedit kuci il zguza na guz,.. Hocel mozda bit sta konkretno?
Svi smo mi za žaljenje u neku ruku, Space.
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- bagra
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 492 times
- Been thanked: 1077 times
pa brate Pando...
sitvaciju pitamse svojutro evo
kako on tebe ne matira sa Db2+! oli s Tb2+!! isto
skimsi igro ovo, s kucnim ljubimcem ?
moramti priznat evo dami ovaj Tvoj meč neulazi
u top 100 najboljih mi mečeva ikad. za dlaku jel.
https://www.chess.com/article/view/the- ... f-all-time
nekisu vise za zaljenja, istinu govoreci
Last edited by bagra on 15 May 2020, 08:19, edited 1 time in total.
MoždaDuminjo wrote: 15 May 2020, 08:17 Nak Nak na kamenu sjedim saaaam
La La La La La laaaaaaaa
Guten Morgen pipl.. Kakav ce bit vikend? Hocete hodat il radit il preajedit kuci il zguza na guz,.. Hocel mozda bit sta konkretno?![]()
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
-
Username
- Inventar foruma

- Been thanked: 2 times
Za nju se cudis "h"?spacebound wrote: 15 May 2020, 07:42 Izludila "nasa" uciteljica viseKad je tek pocela ova online nastava krenula je ambiciozno. Svaki dan smo joj slali i skolski i domaci rad iz svih predmeta, svi, 23 ucenika, a ona bi svima detaljno odgovorila, navodeci svaki zarez koji nije na mjestu. Kasnije je pocela pisati da saljemo samo zadace iz svih predmeta. Od prosle sedmice svaki dan trazi zadacu samo iz jednog predmeta, rad iz likovnog od prosle sedmice nije ni trazila. Zadacu koju sam joj poslala u petak pogledala tek u ponedjeljak, nije nista odgovorila, a zadacu od srijede i cetvrtka vidjela tek jutros. Jos nije odgovorila.
- Duminjo
- Urednik foruma

Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Duminjo
- Urednik foruma

- Duminjo
- Urednik foruma