Kakve si srece...dozvao bi ti strinu

Moderator: VIP
Bas bi bio fazon sjesti i Sa strinom kAhvu popit.. Ko sa nekim likom iz bajki.. Da Strina i ja razvezemo suplju..
pa nemoj pred svima
I kako su nekad pismeni, a nekad nisuspacebound wrote: 15 May 2020, 07:05 Kako to da pismeni ljudi izostavljaju slovo h kad pisu prisvojne zamjenice mijenjajuci ih kroz padeze![]()
Svi mi (osim socratesaJulia-Klara wrote: 15 May 2020, 09:44I kako su nekad pismeni, a nekad nisuspacebound wrote: 15 May 2020, 07:05 Kako to da pismeni ljudi izostavljaju slovo h kad pisu prisvojne zamjenice mijenjajuci ih kroz padeze![]()
To valjda po potrebi
'vako ko ja
nekad me lijepo bude stid kako pisem, ali to nam je internetska "boljka" - svi smo MEH
Sala!Julia-Klara wrote: 15 May 2020, 10:17to je jace od covjeka
Radi mog iskustva sa MrHom i njegovom salom bar 10 puta dnevno se lupim po prstima, kako ne bih ispravila kada neko nesto napise.
Naucila sam (ovdje) da ljudi ne vole da ih ispravljamo. Meni nije problem, slobodno opletite kad vidite da nesto pogresno napisem, ako vam je cejf.
@space - vjerujes li da sam u postu prije htjela napisati to da "ti biH", ali se predomislih.
Nevezano za forum (ali jeste za FB jer vecinu stvari procitam tamo) nekad se pitam kakva je bila skola u koju su isli ti ljudi, kako su je uopste zavrsili? Sve su to stvari koje se uce u osnovnoj skoli...![]()
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 28 guests