Kak' znaš??Krokodil Behko wrote: 04 May 2020, 20:04
E izvini, vidim da si uskraćen za svoj pimpek
Naslov glasi "glistasti"

Moderators: spacebound, Duminjo
Kak' znaš??Krokodil Behko wrote: 04 May 2020, 20:04
E izvini, vidim da si uskraćen za svoj pimpek
Naslov glasi "glistasti"
U ustaVenera wrote: 15 May 2020, 14:29 muskarcine, gdje najvise voliti usmjeriti pimpek tokom ejakulacije, odnosno, na koji dio tijela zene ili lica![]()
i gdje jos
Pa onda nije najvise.. Ako nesto volis najvise, onda je to jedno..
idem otvoriti temu
Najvise u plafon (nisam dobacio ...) a najdalje je bilo preko sobe.Venera wrote: 15 May 2020, 14:29 muskarcine, gdje najvise voliti usmjeriti pimpek tokom ejakulacije, odnosno, na koji dio tijela zene ili lica![]()
Isto sam pomislila
Lavlje_srce wrote: 15 Nov 2023, 13:53 Sta ako ga udari auto?
Meni on izgleda kao tipicni Narcis, ali ako ce ti mini elektrosokovi pomoci onim koji pate od erektilne disfunkcije, to je dobra stvar.![]()
Zanimljivo. Sad sam to na brzinu pogledala i isti website odgovara na hipotezu da misicni relaksanti mogu izazvati i poboljsati erektilnu disfunkciju. Jedna od te dvije hipoteze je tacna.Krokodil Behko wrote: 15 Nov 2023, 17:35Lavlje_srce wrote: 15 Nov 2023, 13:53 Sta ako ga udari auto?
Meni on izgleda kao tipicni Narcis, ali ako ce ti mini elektrosokovi pomoci onim koji pate od erektilne disfunkcije, to je dobra stvar.![]()
Mogu mišićni relaksansi.
Baš sam skoro uzimao ( ne baš zbog ED, nego zbog mišića grudnog koša ) i imao nuspojave bolova pri dnu neke kesice, al pajdo moj što se diz'o tih dana, na sve što je žensko
Šteta što sew to smjelo koristiti samo sedam dana, bolje je od tih elektrošokova, vijagre i ostalih pm.
Lavlje_srce wrote: 15 Nov 2023, 17:41Zanimljivo. Sad sam to na brzinu pogledala i isti website odgovara na hipotezu da misicni relaksanti mogu izazvati i poboljsati erektilnu disfunkciju. Jedna od te dvije hipoteze je tacna.Krokodil Behko wrote: 15 Nov 2023, 17:35
Mogu mišićni relaksansi.
Baš sam skoro uzimao ( ne baš zbog ED, nego zbog mišića grudnog koša ) i imao nuspojave bolova pri dnu neke kesice, al pajdo moj što se diz'o tih dana, na sve što je žensko
Šteta što sew to smjelo koristiti samo sedam dana, bolje je od tih elektrošokova, vijagre i ostalih pm.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 27 guests