Žene sa kratkom kosom
- MunDzi
- Svadjalica
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1390 times
- Status: Offline
Re: Zašto su žene sa kratkom kosom jako privlačne muškarcima
Duzinu biras u zavisnosti sta pristaje obliku lica.
Meni npr grozno stoji duga kosa, a isto tako mi grozno stoji kratka.
Skontala sam da neka sredina, malcice iznad ramena i malcice duze od brade je najbolja duzina za mene.
Meni npr grozno stoji duga kosa, a isto tako mi grozno stoji kratka.
Skontala sam da neka sredina, malcice iznad ramena i malcice duze od brade je najbolja duzina za mene.
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 1139 times
Ako neka pokrivena djevojka, žena, može više privući pažnju muškarcu (nevezano za ikakve vjerske simpatije), od druge žene koja ima takvu i takvu frizuru, onda nam to još više osvjetljava odgovor na neka pitanja...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4322 times
- Been thanked: 3247 times
Mene privlači Majina rupica na bradi 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- MunDzi
- Svadjalica
To je zato sto se pokrivene sminkaju jace od ostalih zena.arzuhal wrote: 15 May 2020, 12:41 Ako neka pokrivena djevojka, žena, može više privući pažnju muškarcu (nevezano za ikakve vjerske simpatije), od druge žene koja ima takvu i takvu frizuru, onda nam to još više osvjetljava odgovor na neka pitanja...
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9795 times
- Been thanked: 16459 times
- Status: Online
Hajd lako je kosu odsjec ili pustit.
Ali sta ce hudne trendseterice kad dodje sezona u kojoj su hit velike zadnjice, a male prednjice i obrnuto
Svake sezone hajd doktoru, ovdje ispumpaj, ovdje napumpaj
Ali sta ce hudne trendseterice kad dodje sezona u kojoj su hit velike zadnjice, a male prednjice i obrnuto

Svake sezone hajd doktoru, ovdje ispumpaj, ovdje napumpaj

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14338 times
- Been thanked: 9935 times
eeeeeee, trendseterice 

ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Vidi se da nisi u trendu. Male guzice nikad nisu bile moderne
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 1139 times
Za razliku od mene, ti grijesis jer generaliziras. Ja sam rekao "neka", ti govoris o pokrivenim zenama. Time grijesis, nisu sve napadno nasminkane, a nisu sve privlacne ili privlacnije cak i kada jesu vise nasminkane.MunDzi wrote: 15 May 2020, 12:45To je zato sto se pokrivene sminkaju jace od ostalih zena.arzuhal wrote: 15 May 2020, 12:41 Ako neka pokrivena djevojka, žena, može više privući pažnju muškarcu (nevezano za ikakve vjerske simpatije), od druge žene koja ima takvu i takvu frizuru, onda nam to još više osvjetljava odgovor na neka pitanja...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- MunDzi
- Svadjalica
One koje sam ja vidjala sve su imale prenapadno nasminkane oci.arzuhal wrote: 15 May 2020, 12:57Za razliku od mene, ti grijesis jer generaliziras. Ja sam rekao "neka", ti govoris o pokrivenim zenama. Time grijesis, nisu sve napadno nasminkane, a nisu sve privlacne ili privlacnije cak i kada jesu vise nasminkane.
Sigurno da generalizujem, jer se vodim onim sto sam vidjala, a ne onim sto nisam vidjala.
A sto se tice privlacnosti, privlacnost je bazirana na sklopu raznoraznih fizivkih atributa a boga mi i psihickih.
Tako je...MunDzi wrote: 15 May 2020, 13:02One koje sam ja vidjala sve su imale prenapadno nasminkane oci.arzuhal wrote: 15 May 2020, 12:57
Za razliku od mene, ti grijesis jer generaliziras. Ja sam rekao "neka", ti govoris o pokrivenim zenama. Time grijesis, nisu sve napadno nasminkane, a nisu sve privlacne ili privlacnije cak i kada jesu vise nasminkane.
Sigurno da generalizujem, jer se vodim onim sto sam vidjala, a ne onim sto nisam vidjala.
A sto se tice privlacnosti, privlacnost je bazirana na sklopu raznoraznih fizivkih atributa a boga mi i psihickih.
Još nikome nije frizer pomogao, da bude privlačan....
Barem ne onima, koji se nekako od šestog razreda, normalno psihofizički razviju...
Habibti, ya nour el - ain... 

- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3879 times
- Been thanked: 2918 times
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Ima tu malo psihologije, kosa je za ženu ukras, šišanjem se zene "odriču svog "atributa" , to doprinosi imaginarnom osjećaju samosvjenosti, temeljenom na fizičkom izgledu, pa samim tim dobijaju na sigurnosti. Mislim.da se ne mjenja stav muškaraca prema takvim ženama nego njihov vlastiti prema sebi samoj pa.mjenja svoj pogled na sebe i na svoju privlačnost. Doživljava se jacom, ljepšim, sigurnijom, pa tako djeluje i suprotnom spolu.

-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
ovisi od geografskog podrucja, negdje s sve zene duge kose, a negdje je puno zena sa kratkom kosom
kako su svi kopirali Lokice , kad su bile popularne, a i brena je imala kratku kosu
ali, zene sa kratkom kosom se sminkaju upadljivije ili redovnije
kod mene je kosa nikakva, a vrt predug, zato imam paz , tik do ramena

kako su svi kopirali Lokice , kad su bile popularne, a i brena je imala kratku kosu

ali, zene sa kratkom kosom se sminkaju upadljivije ili redovnije
kod mene je kosa nikakva, a vrt predug, zato imam paz , tik do ramena

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
-
- Seksologinja
meni je kosa rijetk ai mekana , nista od atributa , iako svi kazu da je jako zdravog i sjajnog izgledaIskra wrote: 15 May 2020, 14:22 Ima tu malo psihologije, kosa je za ženu ukras, šišanjem se zene "odriču svog "atributa" , to doprinosi imaginarnom osjećaju samosvjenosti, temeljenom na fizičkom izgledu, pa samim tim dobijaju na sigurnosti. Mislim.da se ne mjenja stav muškaraca prema takvim ženama nego njihov vlastiti prema sebi samoj pa.mjenja svoj pogled na sebe i na svoju privlačnost. Doživljava se jacom, ljepšim, sigurnijom, pa tako djeluje i suprotnom spolu.

Venera wrote: 15 May 2020, 14:26meni je kosa rijetk ai mekana , nista od atributa , iako svi kazu da je jako zdravog i sjajnog izgledaIskra wrote: 15 May 2020, 14:22 Ima tu malo psihologije, kosa je za ženu ukras, šišanjem se zene "odriču svog "atributa" , to doprinosi imaginarnom osjećaju samosvjenosti, temeljenom na fizičkom izgledu, pa samim tim dobijaju na sigurnosti. Mislim.da se ne mjenja stav muškaraca prema takvim ženama nego njihov vlastiti prema sebi samoj pa.mjenja svoj pogled na sebe i na svoju privlačnost. Doživljava se jacom, ljepšim, sigurnijom, pa tako djeluje i suprotnom spolu.![]()
Kontradiktorna si Veni

- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13881 times
- Been thanked: 22830 times

Zaista joj lijepo stoji kraca kosa.
Dozvolite da se obratimo
-
- Seksologinja
nisam Iskra, nemamm gustu kosu i srednje normlane mekoce, zato ne mogu imatu jako dugu ili duzu kosu, vec imam paz

PotpisujemIskra wrote: 15 May 2020, 14:22 Ima tu malo psihologije, kosa je za ženu ukras, šišanjem se zene "odriču svog "atributa" , to doprinosi imaginarnom osjećaju samosvjenosti, temeljenom na fizičkom izgledu, pa samim tim dobijaju na sigurnosti. Mislim.da se ne mjenja stav muškaraca prema takvim ženama nego njihov vlastiti prema sebi samoj pa.mjenja svoj pogled na sebe i na svoju privlačnost. Doživljava se jacom, ljepšim, sigurnijom, pa tako djeluje i suprotnom spolu.

Kosa jeste bitan atribut, i uveliko doprinosi ljepšem izgledu, ali..., ne znam, nekako ne bih cijenila samu sebe kada bih odluke o svom izgledu donosila vodeći se time koliko ću nekome biti lijepa/privlačna...
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesretan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom, a zemlja obnavlja proljećem...