bosanski penis - slanutak

Moderators: spacebound, Duminjo
bosanski penis - slanutak
Yebi se,...lizao sam i ja,ali nikad mi nebi dosla u ideju da ejakuliram u usta - ni cak kad dam drogiran.
Na tebi visi jedan Sihir,ja cu ti ga skinti da budes
Nisam prestao..
Pa nisam ni ja sam..
Jednu guzim druga mi ga pusi...
Ramzudine, zene vas zadovoljvaju oralno, znaci, vec lizu dio sekreta vaseg penisa, kao i preejakulat , stoga ako je prsces spermom u usta ili ostaka na drugim lokacijama je OK, ne mora progutati , ali ti nisi tako naviko , kao ni tvoja supruga
mislim da mnoge zene vole oralacanimals wrote: 15 May 2020, 16:23Pa nisam ni ja sam..Remzudin wrote: 15 May 2020, 16:19
Yebi se,...lizao sam i ja,ali nikad mi nebi dosla u ideju da ejakuliram u usta - ni cak kad dam drogiran.
zenska ga uzme sama i ne vadi ga..
a ni ja, nisam budala..i ona to sve proguta..
ako joj se svidja, ne vidim problem..
i ja nju ljepo polizem..oduzim se uvijek...
Ti kao iskusna zena, volis sve poze I pionir si sexualne revolucije, barem sto se naseg foruma tice.Venera wrote: 15 May 2020, 16:14sltkasto gork i slan komboHeidi wrote: 15 May 2020, 16:08
Mozes li opisati okus, imas li favorita (mozda I u nacionalnom smislu) ?![]()
kod Bosanca dominira slani okus , sa Bosancom sam![]()
vec lizanjem glavica moze sskuziti kakva je sprema , zahaljujuci pre-cum sluzi , to se narocito primjeti kod oralca![]()
Pa gdje ti vidis da ja se hvalim..
Vole sve..
prno si u sisu
a nije ti vise tako slatko
Pa jbg..
Kaze, odoh naci drugog, mladjeg..
Heidi, odlicno pitanje vezano za poticnjenostHeidi wrote: 15 May 2020, 16:25Ti kao iskusna zena, volis sve poze I pionir si sexualne revolucije, barem sto se naseg foruma tice.Venera wrote: 15 May 2020, 16:14
sltkasto gork i slan kombo![]()
kod Bosanca dominira slani okus , sa Bosancom sam![]()
vec lizanjem glavica moze sskuziti kakva je sprema , zahaljujuci pre-cum sluzi , to se narocito primjeti kod oralca![]()
Na primjer:
Kakav je osjecaj, tebi kao alfa zenki, dok klecis I uzivas u, kako ti opisujes, slankasto-gorkim sluzima?Uzbudjuje li te u tom momentu nesto kao potcinjenost?
ma da se ne lazemo, mnogi imate takvu fantaziju
Dovede li bona on tog svog pajdu da te double tap?