sokolli naleti ponekad na hb.org...

Moderator: Krokodil Behko
nakon nestanka moga matičnog foruma (fB.info) googlam ja jednog dana pojam ''Herceg-Bosna'' i izbaci mi najprije hb.org portal,točnije njihovu naslovnicu i tamo sam čitao samo to neko vrijeme,dok nisam skont'o da ima i forum...
Jesu živi integralisti?Tokmak wrote: 10 May 2020, 22:33nakon nestanka moga matičnog foruma (fB.info) googlam ja jednog dana pojam ''Herceg-Bosna'' i izbaci mi najprije hb.org portal,točnije njihovu naslovnicu i tamo sam čitao samo to neko vrijeme,dok nisam skont'o da ima i forum...![]()
i uđem tamo,registriram se i ostadoh...
isto tako sam mogao završiti i na drugom sličnom forumu,hrhb,info forumu,tzv. integralistima,ali mi sudba i google odrediše ipak ovaj prvi napisani...
integraliste sam otkrio tek dvije-tri godine kasnije...![]()
Živi su integralististorm wrote: 11 May 2020, 07:06Jesu živi integralisti?Tokmak wrote: 10 May 2020, 22:33
nakon nestanka moga matičnog foruma (fB.info) googlam ja jednog dana pojam ''Herceg-Bosna'' i izbaci mi najprije hb.org portal,točnije njihovu naslovnicu i tamo sam čitao samo to neko vrijeme,dok nisam skont'o da ima i forum...![]()
i uđem tamo,registriram se i ostadoh...
isto tako sam mogao završiti i na drugom sličnom forumu,hrhb,info forumu,tzv. integralistima,ali mi sudba i google odrediše ipak ovaj prvi napisani...
integraliste sam otkrio tek dvije-tri godine kasnije...![]()
Moj prvi forum
Doduše tamo nisam iz pdf sport / navijanje, ni izlazio... Prejaka exyu ekipa se tamo skupila...
Onaj je pdf zbilja creme de la creme...Tokmak wrote: 11 May 2020, 18:20Živi su integralististorm wrote: 11 May 2020, 07:06
Jesu živi integralisti?
Moj prvi forum
Doduše tamo nisam iz pdf sport / navijanje, ni izlazio... Prejaka exyu ekipa se tamo skupila...
Nije više tako posjećen forum,ali je veliko blago upravo zbog tog navijačkog podforuma na njemu,iako ga ja nisam čitao...
Drugi razlog je politička tema o Posavini (to sam naravno puno dublje iščitao ) ,jer su pisali autohtoni sudionici borbi i to na sve tri zaraćene strane...
Ja?
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], ironman, Koraci_u_noci and 3 guests