Danas sam bio u teretani nakon 2 mjeseca i bas sam se unistio.
Sta mislis hoce li me uhvatiti upale i ako me uhvate sta mi je najbolje protiv upala?
Hvala unaprijed
Moderator: Krokodil Behko

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
upale te moraju ufatit brt. savjetovo bi ti da pijes magnezij, lezis i forumas. mozes se istegnut koji put i pij dosta vode. voda je zdrava jer voda je h2oMrH wrote: 15 May 2020, 20:59 Hani brt kad budes tu odgovori molim te.
Sta mislis hoce li me uhvatiti upale i ako me uhvate sta mi je najbolje protiv upala?
Hvala unaprijed![]()

Hvala brtHannibal wrote: 16 May 2020, 01:19upale te moraju ufatit brt. savjetovo bi ti da pijes magnezij, lezis i forumas. mozes se istegnut koji put i pij dosta vode. voda je zdrava jer voda je h2oMrH wrote: 15 May 2020, 20:59 Hani brt kad budes tu odgovori molim te.
Hvala unaprijed![]()

Cuje LEZIS...pa sta ima lezat, nije bolestan. Upala je normalna stvar s kojom se normalno funkcionise. I ako je prevelika nesto se ne radi dobro i pametno.Hannibal wrote: 16 May 2020, 01:19upale te moraju ufatit brt. savjetovo bi ti da pijes magnezij, lezis i forumas. mozes se istegnut koji put i pij dosta vode. voda je zdrava jer voda je h2oMrH wrote: 15 May 2020, 20:59 Hani brt kad budes tu odgovori molim te.
Hvala unaprijed![]()

+1

Ne kontam, čega? Znaš da ja ne lažem. Biceps za 10. Sve za 10. Eto, samo frizuru promjeni.
Brt, jel nosiš naučenu ajetul-kursiju? Nemoj se zajefrkavat, složit će ti koja ljubavni sihir na sliku paš Remzu ganjat...
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests