Nerijetko imaju mnogo bolji ukus i zapažaju više detalja.
Na oba pola.
Kažem nerijetko je tako, ne nužno.
Ima i žena s neoriginalnim ukusom koje se samo uklapaju u kalupe.
Srećom, mnogo manje nego muškaraca.
Baš me zanima viđenje forumašica

Joj suti. Nesto sam zagorio. Danas iso kupovati ove namirnice i sad vise naroda kako nema izolacije, gledam svaka dobra. U stvari u svakoj nadjem nesto dobro
SaCe sorc, minic...insomnia wrote: 16 May 2020, 18:06Joj suti. Nesto sam zagorio. Danas iso kupovati ove namirnice i sad vise nadoda kako nema izolacije, gledam svaka dobra. U stvari u svakoj nadjem nesto dobro
“Uh sta je ovo, ma baba. Jes’ baba al gledaj joj guzice” i tako![]()
Ne znam, ja pokusavam da kontrolisem i pogled i emociju, al dzaba, odmah mi nesta pocne kucat u anamonjemu.carobnjak N wrote: 16 May 2020, 18:07 ja ih gledam nekim nježnim i više estetskim pogledom, bez strasti ...to poslije ifatra![]()
Znam da se šališ, vjerovatno ih gledamo drugačijim očima. Meni ona prva tako prirodno lijepo lice ima, teško je danas vidjeti bez korekcije. Oblik očiju, kosa ona svilenkasta, zdrava, pogled, ten.carobnjak N wrote: 16 May 2020, 18:07 ja ih gledam nekim nježnim i više estetskim pogledom, bez strasti ...to poslije ifatra![]()
Vidis, zbog uvodnog posta covjek pomisli da ce dobiti nesto vise od silikonskih ljepotica. I onda ona postavi pet takvih slika. Muskarci gledaju dekolte a svakoj sisa ko djecija glava. Hajte molim vas. I sta je nepostovanje u tome da kazes da su slike glupe. Da glupe su jer nisu ni blizu onog sto je napisala u prvom postudadojović wrote: 16 May 2020, 18:36 Insomnia, ako ti je tema glupa idi na onu koju smatraš zanimljivom.
I drži se teme. Uz poštivanje drugih forumaša.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests