Daj da vidimo frizuruMaksuz svratila wrote: 16 May 2020, 13:05
...i šta se ima od toga što ga može eto turit iza uha...![]()
...to ko eto biva nježno nešto...ja miline... cure mi sline...![]()

Daj da vidimo frizuruMaksuz svratila wrote: 16 May 2020, 13:05
...i šta se ima od toga što ga može eto turit iza uha...![]()
...to ko eto biva nježno nešto...ja miline... cure mi sline...![]()
..dedo mi je govorio,jednog aksama ...jelena... wrote: 16 May 2020, 13:43 Duga kosa - kratka pamet i obrnuto...et
tako kažu, al ja se ne slažem. To nije baš tačno, barem kad su muškarci u pitanju, a žene - pogotovo.
![]()
Tito.
Meni je 100 puta ljepsa s dugom kosom... Ne moze se o ukusima raspravljatibagra wrote: 17 May 2020, 00:37 dajte braco muskarci padostaj osisama ovdje![]()
imate tema za oto jel mislim... staj sledece ?![]()
duga kosa sluzi samo zaato dase pokriju sise,
stoga se one "bezsisne" zene sisaju nakratko ?![]()
![]()
menije vala lijepo a kome ne godi, eno... zna
djesu vrata![]()
oktuzlak1212 wrote: 17 May 2020, 00:59 Meni je 100 puta ljepsa s dugom kosom... Ne moze se o ukusima raspravljati![]()
Samocitiram se :jelena... wrote: 17 May 2020, 02:27 Jest, vala, i lijepa i ženstvena.![]()
A toj vašoj gore, zaboravih kako joj imelijepo stoje šiške...a lijepa je i sa kratkom i sa dugom kosom, al bez šiški - nevalja.
Nego, pitanje iz uvoda je zašto su kratkokose privlačne...![]()
Eto, ne znam.
neznas Anne Hathaway Jellojelena... wrote: 17 May 2020, 02:27 Jest, vala, i lijepa i ženstvena.![]()
A toj vašoj gore, zaboravih kako joj ime![]()
davnoj reko stari mudrac...jelena... wrote: 17 May 2020, 02:27lijepo stoje šiške...a lijepa je i sa kratkom i sa dugom kosom, al bez šiški - nevalja.![]()
znam ja evojelena... wrote: 17 May 2020, 02:27 Nego, pitanje iz uvoda je zašto su kratkokose privlačne...![]()
Eto, ne znam.
Etooo, sad sam se sjetila...bagra wrote: 17 May 2020, 03:07neznas Anne Hathaway Jellojelena... wrote: 17 May 2020, 02:27 Jest, vala, i lijepa i ženstvena.
A toj vašoj gore, zaboravih kako joj ime
ajme, pasta radis povazdan
davnoj reko stari mudrac...jelena... wrote: 17 May 2020, 02:27lijepo stoje šiške...a lijepa je i sa kratkom i sa dugom kosom, al bez šiški - nevalja.![]()
neznamsad kakose zvao almislim![]()
daje bio iz nomadskih plemena
vizigota "ulkusi su razliciti". ae!znam ja evojelena... wrote: 17 May 2020, 02:27 Nego, pitanje iz uvoda je zašto su kratkokose privlačne...
Eto, ne znam.![]()
lakse su nam zaodrzavat
salimse malo![]()
bogami stvarno
nije ovo Moj
zvanicni jel stav![]()
![]()