Mogla bi MeriMca nastradat

Moderator: VIP
Maja wrote: 20 May 2020, 20:55 Ko da je konacno malo zahladilo.
Znaci...cigar(eta), balkon, cvrcci, ćuk, psi, zabe, ptice. Ljepota.
Sad nisam.
+1 ....
vidis,mi isto,da vise ni jedan nalog nestigne,nemozemo stici sa ovim do nove god.insomnia wrote: 20 May 2020, 21:35 S malom razlikom sto sam ja bio placen. A i posla toliko da ne znamo dje udaramo. Vec pucamo i prekovremene
Sto al jazeera zna imati tako teške emisije, ne mogu nekad gledati do kraja.arzuhal wrote: 20 May 2020, 23:15 Znači na dunjaluku ne postoji vrsta u kojoj postoji i trun pogani kao u ljudskoj.
Na Al Jazeeri ide dokumentarac u tri dijela, Afrička priča: Bijelo je boja smrti. Stvar započinje pokretanjem istrage o rušenju aviona tamo 60-i-neke u kojoj je poginuo visoki zvaničnik UN-a, i to 40 godina nakog te nesreće, da bi se došlo do nevjerovatnih saznanja o jednoj privatnoj organizaciji ili nevladinoj organizaciji koja je bila k'o privatna vojska u Južnoafričkoj Republici (sastavljena od Britanaca), koji su pod pričom da vakcinišu afričke crnce od malarije i tropskih bolesti, hiljadama ljudi svjesno ubrizgavali virus HIV-a, pobivši silan narod zbog resursa, dijamanata, ruda, itd. I to jer afrički crnci, naprost, nisu ravni bijelim ljudima.
I paralelno se širi priča o Africi kao izvoru HIV-a, kao taj jadni narod su izvor i prenositelji bolesti...
Kako misliš što će džehenem?
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 9 guests