Nema smajlica kako bih ja da te poljubim
Jutro
Moderator: VIP

Duminjo wrote: 21 May 2020, 08:19 Sljedeci?![]()
Nece meni socrat govorit onako da sam napaljen i zagorio. Neka bar ima razloga![]()

Da nema majmuna pa da povjerujemDuminjo wrote: 21 May 2020, 08:28Ma ne trebaspacebound wrote: 21 May 2020, 08:26
Kucemo, stacemo
Ja cu cistit kucu, valja za Bajram da sve sjaji, blago meni
Je l to treba kile topit![]()
to ja lafo zbog zdravlja
I sram te bilo sto kuca svaki dan ne blista
Jutro Čupava, imal kafe da se uvalimo kod tebe? Space lijena.. Stalno se diže a nikad se dic

Eee u isto vrijeme
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Dobro jutro...Duminjo wrote: 21 May 2020, 08:28Ma ne trebaspacebound wrote: 21 May 2020, 08:26
Kucemo, stacemo
Ja cu cistit kucu, valja za Bajram da sve sjaji, blago meni
Je l to treba kile topit![]()
to ja lafo zbog zdravlja
Jutro Čupava, imal kafe da se uvalimo kod tebe? Space lijena.. Stalno se diže a nikad se dic

Skoro pola smjene gotovo.. Joj ako te. Razbudimspacebound wrote: 21 May 2020, 08:30Da nema majmuna pa da povjerujemDuminjo wrote: 21 May 2020, 08:28
Ma ne trebato ja lafo zbog zdravlja
Sta cem kad sam lijena
Menw preskocite s kafom, al mogu pricat dok se vi razbudjujete![]()

A jest to katastrofa. Posebno prvih dana voznjegreeneyes wrote: 21 May 2020, 09:06 Cek'o sad naku pocetnicu da se vrati za duzinu svog auta i nisam je mogao docekati i napravim krug pa dodjem drugim putem. Kad poslije prolazi pored mene izvinjava se i govori ja se taman vratila u rikverc, a tebe nema. Kontam, zeno draga, imam strpljenja kolik' crnog ispod nokta. A maloprije opr'o ruke..![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest