Pa mozda sam u zivotu 2 X koristila margarin... Za ovaj bas naglasavaju da treba margarin...
Sad trazim, neki recept za preliv bez pecenja..
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa mozda sam u zivotu 2 X koristila margarin... Za ovaj bas naglasavaju da treba margarin...
Njoj to nesmeta
a napisosam bijo svasta nesta evo nekmi

Kad si ubacila margarinČupava wrote: 21 May 2020, 15:14 Cekam da mi se smjesa ohladi.smjesa pripremljena sa margarinom...
Skoro nikad ga ne upotrebljavam za kolače.koji davo me nagovori da ga pravim...
![]()
Pa odmah..smjesa od plazme, secera, oraha..i margarin. Nesto sto se ne pece.. ( mada ne volim te kolace bez pecenja).. pokusaj da pravim piramidice..kad stavim smjesu u kalup.. ne ispada.. ostane zaljepljena.. 2-3 puta pokisala ne ide iodustanem.spacebound wrote: 21 May 2020, 15:49Kad si ubacila margarinČupava wrote: 21 May 2020, 15:14 Cekam da mi se smjesa ohladi.smjesa pripremljena sa margarinom...
Skoro nikad ga ne upotrebljavam za kolače.koji davo me nagovori da ga pravim...
![]()
![]()

Čupava wrote: 21 May 2020, 15:50
sta mislis osim za kukof nikad nista drugo ne kuham...
Necu ovo za kukof... Prejednostavno.![]()

Ma dodi da te zagrlim...MunDzi wrote: 21 May 2020, 15:55Čupava wrote: 21 May 2020, 15:50
![]()
Lopove.
Sad se ja opet brinem.
Smislila sta cu, ali neckam se jer je prejednostavno.
Ona citavu tortu muzu, a kaze nije dovoljno dobra za kukofa.
Oooo majko, sta cu sad.![]()

A sta si onda gore u postu napisala da cekas da ti se smjesa u koju si ubacila margarin ohladiČupava wrote: 21 May 2020, 15:54Pa odmah..smjesa od plazme, secera, oraha..i margarin. Nesto sto se ne pece.. ( mada ne volim te kolace bez pecenja).. pokusaj da pravim piramidice..kad stavim smjesu u kalup.. ne ispada.. ostane zaljepljena.. 2-3 puta pokisala ne ide iodustanem.
Stavim u okrugli pleh..i cekam da sad nadem neki preliv nesto sto mogu staviti na tu "koru".. : ljut
![]()

Pa, de, imaj obzira makar prema vremenskoj razlici ako nista, pa ne brisibagra wrote: 21 May 2020, 15:48 a napisosam bijo svasta nesta evo nekmi
kolege forumasi nedaju lagat alnijesi nista![]()
rekla, nit ubačila jedan mali lajk, na tu moju
ubačenu bijelu zastavu, il peskir u ring ako zelis
tesam, daneb ispo jel smijesani posto ruglo i
sitting duck savrsen kolegama ovdje pObriso sve.![]()
![]()
![]()
Zato sto je smjesa bila na sobnoj temp. Pa je stavim u frižider da ohladi..malo smjesa da postane tvrda.spacebound wrote: 21 May 2020, 15:56A sta si onda gore u postu napisala da cekas da ti se smjesa u koju si ubacila margarin ohladiČupava wrote: 21 May 2020, 15:54
Pa odmah..smjesa od plazme, secera, oraha..i margarin. Nesto sto se ne pece.. ( mada ne volim te kolace bez pecenja).. pokusaj da pravim piramidice..kad stavim smjesu u kalup.. ne ispada.. ostane zaljepljena.. 2-3 puta pokisala ne ide iodustanem.
Stavim u okrugli pleh..i cekam da sad nadem neki preliv nesto sto mogu staviti na tu "koru".. : ljut
![]()
![]()

Pa tako reci, misa muČupava wrote: 21 May 2020, 15:58Zato sto je smjesa bila na sobnoj temp. Pa je stavim u frižider da ohladi..malo smjesa da postane tvrda.spacebound wrote: 21 May 2020, 15:56
A sta si onda gore u postu napisala da cekas da ti se smjesa u koju si ubacila margarin ohladi![]()

A jos sama smislila temu. Daj kakav kolac s tri koreMunDzi wrote: 21 May 2020, 15:55Čupava wrote: 21 May 2020, 15:50
![]()
Lopove.
Sad se ja opet brinem.
Smislila sta cu, ali neckam se jer je prejednostavno.
Ona citavu tortu muzu, a kaze nije dovoljno dobra za kukofa.
Oooo majko, sta cu sad.![]()
zar nijesi procitala, stvarnotoxic wrote: 21 May 2020, 15:58 Pa, de, imaj obzira makar prema vremenskoj razlici ako nista, pa ne brisi
Ne stizem upratitititi, i sad ce znatizelja u mene da me kopka![]()
Leti moja bela zastava :toxicbagra wrote: 21 May 2020, 16:06 zar nijesi procitala, stvarno![]()
ja mislijo ti samo oces dame ignoriras.![]()
opet![]()
ko ija tebe sto sam![]()
joj jesmo ko mala djeca bili, jelde![]()
a boljetije bona samnom bit dobra,
jer inacete put nanijet ne kojekake
fufe i Njemu cc, tobejarabi, slicne.![]()
![]()
ugl...![]()
bio sam napiso pre)divan post ukomtise, ubiti, izvinjavam.
i kazem da nisam nisa lose mislijo i da znam staj eksli bilo
(ono s sesirom i gacicama)da ne tretiram zene tako, da
nijesam insomnia onaji dacute, akomi jel oprostis osad
gledat ko sestru (prvo)rodjenu![]()
![]()
eto
toj u natšelu ono...![]()
Users browsing this forum: Masamune and 7 guests