Nisam ja ništa rekla čiji je problem.Beni_dvosekundas wrote: 22 May 2020, 12:07pa dobro to je onda moj problem a ne da neko moralise po forumu, ovo se ne odnosi na tebe![]()
Što se morala tiče, morala sam

Nisam ja ništa rekla čiji je problem.Beni_dvosekundas wrote: 22 May 2020, 12:07pa dobro to je onda moj problem a ne da neko moralise po forumu, ovo se ne odnosi na tebe![]()

Fino

Jel to tebi izgleda na neku zezanciju ?MarlboroGold wrote: 22 May 2020, 07:48De uozbilji se...Remzudin wrote: 21 May 2020, 22:44
Sta da kazem nekom nesto,tko nije nikad izasao iz sebe ?
To isto..ako trazis s nekim jedan razgovor o smrtu,a nisi nikad bio mrtav.

Odraz wrote: 22 May 2020, 10:25 OT: Jel' to neka stranacka prozivka, ono Veliki te brat gleda?![]()
Tita mi i partije nit me interesuje jel' neko religiozan nit' me iko treba to pitat'. Istina ne volim sa religioznim da uvecer izadjem, dosadni su. Cim narucis pivu odmah neki mrki pogledi, halo budi za sebe religiozan ne za mene. Ja ne vjerujem da je Stvoritelju bitnija moja piva nego situacija u Svemiru. Nije ga briga ni za gladne u Tanzaniji, za mnoge bitnije stvari nije se ni osvrnuo a da ga briga za moju jednu pivu, ali nadje se, taj neki obracenik da komentarise tu jednu moju pivu kao smak svijeta ce sad nastupiti a ja cu gorjeti hiljadu godina. Kao on to zna a ja neznam. Zato vam je moj savjet druzite se sa ateistima ako nisu vegani.![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Tebi? Beniju? Nori? Bilo kome? Gdje?
Zato što si šupljaner koji ne razmišlja o posljedicama.Beni_dvosekundas wrote: 22 May 2020, 11:41 Vidis da imam pravo da se sprdam, vrijedam, podjebavam....

Nitko ni spomenuo nije da nemas pravo na to,kao sto imas pravo i bit nagradjen za to brabonjceBeni_dvosekundas wrote: 22 May 2020, 11:41Vidis da imam pravo da se sprdam, vrijedam, podjebavam....harlekin wrote: 22 May 2020, 11:36
E moj brabonjak ja ti nisam bas neki hodza,il hadzija,u dzamiji nisam bio jedno 15g nit planiram dok sam ziv,a nekak za tako te brabonjke kao ti imam tako simpa presetat ti zube,nezz zast al et nako dodje coeku
To sto ti ili ja zivimo mimo svih religija ne daje pravo da sprdas ili vrijedjas nekog kom to bitno,brabonjce moj dragi.![]()
meni ne mozes zato sto ti odgovorim kao i beniFufe wrote: 22 May 2020, 12:48Tebi? Beniju? Nori? Bilo kome? Gdje?
Čovjek ima slobodnu volju, tako da me zaboli kar(vidi kako i musliman zna zgriješit a ipak ostaje musliman) šta ćeš sa svog života.
Ono što radim jeste osvrt na nečiji komentar.
Evo, od postača muškaraca, naumpade mi salko. Nikad ga nisam čuo da je nekome nešto nametao.
Koliko se da primjetiti, među ženama ima lijep broj postača. Nijedna ništa ne nameće.
I još jednom, na forumu smo da se zajebavamo. Ono što se napiše, ostaje na forumu. Mene lično zaboli ko si u rl i kako upravljaš svojim životom.
Zato što si šupljaner koji ne razmišlja o posljedicama.Beni_dvosekundas wrote: 22 May 2020, 11:41 Vidis da imam pravo da se sprdam, vrijedam, podjebavam....
Ono, de da se zajebajem.
Glupo je misliti da su svi anonimni čitaoci tolerantni kao mi koji smo neki aktivni učesnici na forumu i koje ne tangira to što pišeš. Preciznije, zaboli nas![]()
Ali, ako te neko safata pa te uredi tako da neka tri mjeseca moraš jesti na slamčicu, nemoj dolaziti nama i kukati na tamo neke divljake.
Čovjek je kovač svoje sreće.
Evo ovaj gore je član tj aktivni forumaš, pa je opet napisao to što je napisao i očigledno je da je pisao pod emocijama, a sam kaže da nije neki vjernik.
Šta će se tek desiti ako pročita neki radikal?!

Da izgleda nazalost.Remzudin wrote: 22 May 2020, 12:18Jel to tebi izgleda na neku zezanciju ?
Ako ja nekom kazem da se zezam,onda samo
zbog toga da se rijesim svake diskusije ako
vidim da nema nikakvog resultata.

Hajd seceru odvadi i ti malo.Fufe wrote: 22 May 2020, 12:57 Uh, što mene opet pogađa kako vi odgovarate
Sad se vrati i ponovo pročitaj ono što sam napisao.
Ne da mi se ponavljati.

onda te nemogu ni ja spasitiMarlboroGold wrote: 22 May 2020, 13:02Da izgleda nazalost.Remzudin wrote: 22 May 2020, 12:18
Jel to tebi izgleda na neku zezanciju ?
Ako ja nekom kazem da se zezam,onda samo
zbog toga da se rijesim svake diskusije ako
vidim da nema nikakvog resultata.

A sto tebe boli kurac sta sam jaFufe wrote: 22 May 2020, 12:48Tebi? Beniju? Nori? Bilo kome? Gdje?
Čovjek ima slobodnu volju, tako da me zaboli kar(vidi kako i musliman zna zgriješit a ipak ostaje musliman) šta ćeš sa svog života.
Ono što radim jeste osvrt na nečiji komentar.
Evo, od postača muškaraca, naumpade mi salko. Nikad ga nisam čuo da je nekome nešto nametao.
Koliko se da primjetiti, među ženama ima lijep broj postača. Nijedna ništa ne nameće.
I još jednom, na forumu smo da se zajebavamo. Ono što se napiše, ostaje na forumu. Mene lično zaboli ko si u rl i kako upravljaš svojim životom.
Ono, de da se zajebajem.
Glupo je misliti da su svi anonimni čitaoci tolerantni kao mi koji smo neki aktivni učesnici na forumu i koje ne tangira to što pišeš. Preciznije, zaboli nas![]()
Ali, ako te neko safata pa te uredi tako da neka tri mjeseca moraš jesti na slamčicu, nemoj dolaziti nama i kukati na tamo neke divljake.
Čovjek je kovač svoje sreće.
Evo ovaj gore je član tj aktivni forumaš, pa je opet napisao to što je napisao i očigledno je da je pisao pod emocijama, a sam kaže da nije neki vjernik.
Šta će se tek desiti ako pročita neki radikal?!

Pa eto onda u cemu je problemharlekin wrote: 22 May 2020, 12:50Nitko ni spomenuo nije da nemas pravo na to,kao sto imas pravo i bit nagradjen za to brabonjceBeni_dvosekundas wrote: 22 May 2020, 11:41
Vidis da imam pravo da se sprdam, vrijedam, podjebavam....![]()

Zbog moderatora neću potezati teže riječi, pa nek ostane to što si napiso. Dakle, boli me k za tobom. Tu si u pravu.
Da slučajno nisi njegov advokat? Ako nisi, onda te zaboli šta ja njemu pišem.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests