Kako si meden
Poruka za forumaša
Moderator: VIP
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10060 times
- Been thanked: 17056 times
- Status: Online
Re: Poruka za forumaša
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Status: Offline
Nrk mu arzo da ime toki
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
- Salko
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
Ljudi ba
ja ne znam odakle vama snaga za ove "istražne radnje".
Jojj da mi je u životu ovo jedini "probleeeemmm" i da su mi misli zaoukupljene sa ovim....
ja ne znam odakle vama snaga za ove "istražne radnje".
Jojj da mi je u životu ovo jedini "probleeeemmm" i da su mi misli zaoukupljene sa ovim....
"ignorance is bliss"
Salko ne bi vjerovao koliko informacija mozes dobiti na par klikova i bez puno trazenja
Mnoge informacije sami kazemo a mnoge drugi otkriju i vec znas 50% stvari o nekoj osobi a nisi se nesto ni trudio
Mnoge informacije sami kazemo a mnoge drugi otkriju i vec znas 50% stvari o nekoj osobi a nisi se nesto ni trudio
- greeneyes
- Hadžija

- Salko
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
ma evo čitam ono što ti napisarespo wrote: 23 May 2020, 08:45 Salko ne bi vjerovao koliko informacija mozes dobiti na par klikova i bez puno trazenja
ja sam npr dva forumaša još sa klixa bezze utrefio, slučajno preko OLX-a, tražio nešta, i broj telefona i ime....
al ovo, nek se ne ljute, analiziranje slika koje neko postavi, ip adrese vpn-ovi, da li je ili nije...
Mislim ne mogu da se zamaram tim stvarima.
Onaj koji se lažno predstavlja je slučaj za jagomira, meni ni u džep ni iz džepa. Nit mi može šta pomoći niti odmoći. Ali da idem toliko do u detalje analizirati a i razmišljati o motivima te xy osobe....
Imam ba važnijih stvari u životu da se sikiram oko toga.
Da se razumijemo sa samog početka ove sage, baš mi nije bilo pravo, a dešava se u momentu kada sam ja imao veeelikiiii privatni problem, pa skontah da mi se ne vrijedi oko ovoga živcirati i nervirati jer imam nešto što mi je milijardu puta preče u životu od ovoga.
Svi su mi dragi i sa svima sam ok, sa nekim više sa nekim manje ali ovo mi ne može uticati na život ni na koji način.
drugim rječima
znate svi najbolje šta i kako...
"ignorance is bliss"
Razumijem
Meni je samo recimo interesantno sta se dogodi da bi ja tebi ili ti meni ili svejedno ko provjeravao slike ime ili sta vec
Posebno kad s nekim uopste ne pises toliko ili sl
Meni je samo recimo interesantno sta se dogodi da bi ja tebi ili ti meni ili svejedno ko provjeravao slike ime ili sta vec
Posebno kad s nekim uopste ne pises toliko ili sl
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 6385 times
- Been thanked: 5814 times
Prestani te vise. Na svakoj mogucoj temi. Schluss!
Svako sebe laze kako mu odgovara.
- greeneyes
- Hadžija

Ne kontam te kontra ako ti se nesto ne cita preskocis
I duzna si mi kafu
I duzna si mi kafu
- greeneyes
- Hadžija

- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 6385 times
- Been thanked: 5814 times
Ma treba te zalit kavom za sav offtopic i prenosenja s teme na temu.respo wrote: 23 May 2020, 09:10 Ne kontam te kontra ako ti se nesto ne cita preskocis
I duzna si mi kafu
I nije da mi se ne cita al je stvarno bezveze. Jedna tema na svakoj temi. Reklo se, da je zavrsena priča. Hajd sad da citamo nesto drugo. Nisam nista lose mislila.
Svako sebe laze kako mu odgovara.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 54902 times
- Been thanked: 9781 times
Jes jes, a babo joj nermin niksicgreeneyes wrote: 22 May 2020, 23:01Ma to je ta. Poslije kad je kao zavrsila studiranje digla level pa pocela raditi u ministarstvurespo wrote: 22 May 2020, 22:59 bila je navodno hercegovka a ovdje je radila u ministarstvu nekom ili tako neka drzavna
govorim za maluplavooku a je li to eurosa bila nemam pojma mada su pisali da je ista osoba![]()
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- greeneyes
- Hadžija

Ma dje gotovo, a nista ne znamo. Mene tek sad zanima sta i kakouvijek_kontra wrote: 23 May 2020, 09:17Ma treba te zalit kavom za sav offtopic i prenosenja s teme na temu.respo wrote: 23 May 2020, 09:10 Ne kontam te kontra ako ti se nesto ne cita preskocis
I duzna si mi kafuI nemoj mi tam po kuhanju vaseg provociranja, rešite to muski. Za vrijeme odmora, pobijte se muski i to je to.
I nije da mi se ne cita al je stvarno bezveze. Jedna tema na svakoj temi. Reklo se, da je zavrsena priča. Hajd sad da citamo nesto drugo. Nisam nista lose mislila.
Samo sabura
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 54902 times
- Been thanked: 9781 times
Dobro si, meni je cilj ubost koju marku van posla a neko vazdanci u "istraznim" radnjama i toSalko_dvominutaš wrote: 23 May 2020, 09:02ma evo čitam ono što ti napisarespo wrote: 23 May 2020, 08:45 Salko ne bi vjerovao koliko informacija mozes dobiti na par klikova i bez puno trazenja
ja sam npr dva forumaša još sa klixa bezze utrefio, slučajno preko OLX-a, tražio nešta, i broj telefona i ime....
al ovo, nek se ne ljute, analiziranje slika koje neko postavi, ip adrese vpn-ovi, da li je ili nije...
Mislim ne mogu da se zamaram tim stvarima.
Onaj koji se lažno predstavlja je slučaj za jagomira, meni ni u džep ni iz džepa. Nit mi može šta pomoći niti odmoći. Ali da idem toliko do u detalje analizirati a i razmišljati o motivima te xy osobe....
Imam ba važnijih stvari u životu da se sikiram oko toga.
Da se razumijemo sa samog početka ove sage, baš mi nije bilo pravo, a dešava se u momentu kada sam ja imao veeelikiiii privatni problem, pa skontah da mi se ne vrijedi oko ovoga živcirati i nervirati jer imam nešto što mi je milijardu puta preče u životu od ovoga.
Svi su mi dragi i sa svima sam ok, sa nekim više sa nekim manje ali ovo mi ne može uticati na život ni na koji način.
drugim rječima
znate svi najbolje šta i kako...
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao