Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2817 times
- Been thanked: 23308 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Fuddi bi slafruk dobro stajo.Bijeli a tapiserija ispadne.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
-
nida
- Inventar foruma

- Has thanked: 236 times
- Been thanked: 763 times
Odoh.
Imam nekakvih sto poslova. Trebala bih sta jesti. Ovo mi je treca kafa....
Haj jescu kasnije dok sve pozavrsavam.
Imam nekakvih sto poslova. Trebala bih sta jesti. Ovo mi je treca kafa....
Haj jescu kasnije dok sve pozavrsavam.
“the most beautiful thing you can wear is confidence”
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9271 times
- Been thanked: 9245 times
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
Nastavak sage sa susjedima... neku vecer mi je prekipilo. Naime, dosli su na ideju da bi bilo jako zabavno i uopce nimalo suludo da pascetu kao novu igracku daju plasticnu bocu koju onda ona naganja po cijelom stanju i to u 11, 12 sati navecer. Znaci cijeli stan i stubiste je odzvanjalo od tog zvuka udaranja boce od zidove, namjestaj i vrata. To se dogodilo jednu vecer i mislila sam ajde mozda nije namjerno, mozda se pasce samo dokopalo boce i pustili ju da se malo igra, ali to se ponovilo jos 2 veceri za redom. E tad mi je stvarno vec bilo svega dosta i kad sam srela susjeda na stubistu sam mu rekla da su uzasno glasni navecer, a on kaze ajojjjjj a to je njezina nova igracka plasticna boca
Ja u sebi ne vjerujem sta cujem, mislim si jeste li se vi ljudi susreli sa zdravim razumom u zivotu
Rekla sam mu da ne mozemo spavat od njih, da coek ima probleme sa spavanjem i bez toga i da budu tisi, pa je obecao da "nema vise boce ujutro i navecer"
Bas me zanima sta ce bit...imam osjecaj da imam posla s malom djecom, a oboje su bar 10 godina stariji od nas.
Ja u sebi ne vjerujem sta cujem, mislim si jeste li se vi ljudi susreli sa zdravim razumom u zivotu
Rekla sam mu da ne mozemo spavat od njih, da coek ima probleme sa spavanjem i bez toga i da budu tisi, pa je obecao da "nema vise boce ujutro i navecer"
Bas me zanima sta ce bit...imam osjecaj da imam posla s malom djecom, a oboje su bar 10 godina stariji od nas.
somehow I manage
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
remzo poceo da pise clanke na klixu
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
🐽
- Zana
- Gospođetina

- Has thanked: 9271 times
- Been thanked: 9245 times
Jesam nekakva ... živčana...totje kad puno spavaš 
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14016 times
- Been thanked: 23261 times
Kako bih ja volio da si ti moja susedagospođa Brams wrote: 23 May 2020, 12:02 Nastavak sage sa susjedima... neku vecer mi je prekipilo. Naime, dosli su na ideju da bi bilo jako zabavno i uopce nimalo suludo da pascetu kao novu igracku daju plasticnu bocu koju onda ona naganja po cijelom stanju i to u 11, 12 sati navecer. Znaci cijeli stan i stubiste je odzvanjalo od tog zvuka udaranja boce od zidove, namjestaj i vrata. To se dogodilo jednu vecer i mislila sam ajde mozda nije namjerno, mozda se pasce samo dokopalo boce i pustili ju da se malo igra, ali to se ponovilo jos 2 veceri za redom. E tad mi je stvarno vec bilo svega dosta i kad sam srela susjeda na stubistu sam mu rekla da su uzasno glasni navecer, a on kaze ajojjjjj a to je njezina nova igracka plasticna boca![]()
Rekla sam mu da ne mozemo spavat od njih, da coek ima probleme sa spavanjem i bez toga i da budu tisi, pa je obecao da "nema vise boce ujutro i navecer"![]()
Dozvolite da se obratimo
- HAVANA
- Forumaš godine

Zar je i to problem postalo pobogu da ih 15 treba? Aaaa.Hannibal wrote: 23 May 2020, 12:08 remzo poceo da pise clanke na klixu
Screenshot_20200523-120542_Facebook.jpg
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8894 times
- Been thanked: 5651 times
Jbg. nadao sam se da će drugarica Jovanka Broz ostaviti iza sebe detaljne memoare koji bi nam mnogo sta iz tog perioda pojasnili.
Međutim nije, bar se nisu pojavili.
Neki tvrde da ih je ona sama unistila, neki da je to ucinila njena sestra a neki da je srpska policija po Dačićevom nalogu. Licno vjerujem da je nesto morala ostaviti iza sebe (nesto je objavljeno ubrzo posle njene smrti ali nije to-to) , imala je 30 god vremena provedenog u kućnoj izolaciji da to učini.
Uglavnom ono sto se pojavilo iza nje nije ni blizu očekivanog.
Sad je sve ostalo u nekoj sivoj zoni kao i tvrdnja da je upravo ona bila Rankovićev glavni "čovjek" za nadzor Tita.
Last edited by Mister No on 23 May 2020, 12:16, edited 1 time in total.
The Dark Side Of The Forum...
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8894 times
- Been thanked: 5651 times
Fuddo wrote: 23 May 2020, 12:13Kako bih ja volio da si ti moja susedagospođa Brams wrote: 23 May 2020, 12:02 Nastavak sage sa susjedima... neku vecer mi je prekipilo. Naime, dosli su na ideju da bi bilo jako zabavno i uopce nimalo suludo da pascetu kao novu igracku daju plasticnu bocu koju onda ona naganja po cijelom stanju i to u 11, 12 sati navecer. Znaci cijeli stan i stubiste je odzvanjalo od tog zvuka udaranja boce od zidove, namjestaj i vrata. To se dogodilo jednu vecer i mislila sam ajde mozda nije namjerno, mozda se pasce samo dokopalo boce i pustili ju da se malo igra, ali to se ponovilo jos 2 veceri za redom. E tad mi je stvarno vec bilo svega dosta i kad sam srela susjeda na stubistu sam mu rekla da su uzasno glasni navecer, a on kaze ajojjjjj a to je njezina nova igracka plasticna boca![]()
Rekla sam mu da ne mozemo spavat od njih, da coek ima probleme sa spavanjem i bez toga i da budu tisi, pa je obecao da "nema vise boce ujutro i navecer"![]()
Bas me zanima sta ce bit...imam osjecaj da imam posla s malom djecom, a oboje su bar 10 godina stariji od nas.![]()
The Dark Side Of The Forum...
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- HAVANA
- Forumaš godine

Pa sta cemo mi sad gledat,kako se Miluju il sta? Nece ga izvajat da jebe mater.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ako mislite da je Husino,Hannibal wrote: 23 May 2020, 12:08 remzo poceo da pise clanke na klixu
Screenshot_20200523-120542_Facebook.jpg
Posaljite sms-om broj 15 na fox-222
Hm, sta ciniti?
Dozvolite da se obratimo
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
pa rade to u beogradu brt, nije to nista novo. mos mislit gledaju ljude kako se Miluju i onda glasaju ko je bijo bolji
🐽
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
a koja je ovo budala. pao mu mladji brat u zatvor, treba da odlezi par godina, ode amidzic do njega kuci kaze lik gleda klipove o tekvandou po jutubu haha kaze haj samo da ovo zavrsim pa da odemo da mu kupimo pidzamu, trebace mu tamo
🐽
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2722 times
- Been thanked: 8484 times
Ja sam bio upucen kako je njena zelja bila da se Rankovic svrgne i kako je nekad govorila da je rijetko sta trazila od supruga a eto to je bio izuzetak i da mu je bas to trazila. Sta li je ona sa njim radila, bog zna kakve su to mutne radnje.. Prvo ga pokopa da ga smijene. Onda godinama krije sve te detalje. A ni on se nije nesto bunio poslije smjene. Haman se samo usutio i povuko. Mozda i nije mogo, u tom sistemu, nesto vise..Mister No wrote: 23 May 2020, 12:14Jbg. nadao sam se da će drugarica Jovanka Broz ostaviti iza sebe detaljne memoare koji bi nam mnogo sta iz tog perioda pojasnili.Duminjo wrote: 23 May 2020, 10:10
Vidis sto su drugi izvori, u mom slučaju srpski.
Ja ucio kako ga je mako jer mu je trebo uskoro biti konkurencija. A prisluskivanje se nije nikad dokazalo
Fala, znaci prisluskivo ga je..
Međutim nije, bar se nisu pojavili.
Neki tvrde da ih je ona sama unistila, neki da je to ucinila njena sestra a neki da je srpska policija po Dačićevom nalogu. Licno vjerujem da je nesto morala ostaviti iza sebe (nesto je objavljeno ubrzo posle njene smrti ali nije to-to) , imala je 30 god vremena provedenog u kućnoj izolaciji da to učini.
Uglavnom ono sto se pojavilo iza nje nije ni blizu očekivanog.
Sad je sve ostalo u nekoj sivoj zoni kao i tvrdnja da je upravo ona bila Rankovićev glavni "čovjek" za nadzor Tita.
A izgleda da je drugarica bila bas opasan igrac
- HAVANA
- Forumaš godine