To nije neka nasa.
Da je nasa bar bi te 3 x do sada otrovala.
Mozda je samo jos neko veće zlo pa te lagano zivom kontaminira.
Moderator: VIP

To nije neka nasa.

Samo da te uzbihuzuri.Salko_dvominutaš wrote: 23 May 2020, 14:51de mi pomakni ovaj hastal da usisam ispod...HAVANA wrote: 23 May 2020, 14:50
Garant ga provocira ko i sve,de pomakni noge,de digni,de spusti a sve ispred televizora hoda.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ma i ovako kad me nogom opali zbog hrkanjaHAVANA wrote: 23 May 2020, 14:51Ja bi hrko jos jace.Salko_dvominutaš wrote: 23 May 2020, 14:50
joj
ja bih svojoj ženi u neka doba usto i torvinjio po frižideru, al sve da lupkaju lonci i šolje
![]()
štoooHAVANA wrote: 23 May 2020, 14:51Bil joj i dalje uloske kupovo?Salko_dvominutaš wrote: 23 May 2020, 14:50
joj
ja bih svojoj ženi u neka doba usto i torvinjio po frižideru, al sve da lupkaju lonci i šolje
![]()
![]()

Mora i hud Bosnjak ponekad odmorit.

Al za kaznu one bez krila.

Bili skupa, išlo.. Bilo sve fino.. Odjednom puklo. Sjeli, pricali.. I vidimo nema od ovoga nista.
jokkk

Jaoooo kako si zloban.

kad krvari srce moje
Necete vi ni jedno mrdnuti dalje sa zivotom dok jedno ne odseliDuminjo wrote: 23 May 2020, 14:55Bili skupa, išlo.. Bilo sve fino.. Odjednom puklo. Sjeli, pricali.. I vidimo nema od ovoga nista.
Volimo se mi, al ne bas onako kako se vole muž i zena.. Nije to to i ne more na silu.
Živimo skupa jos, pijemo kafu, jedemo skupa.. Ja cistim snijeg, ona pere veš.. Nema nikakvih zajebancija.. Iz frizidera uzima ko sta hoce i kupuje ko sta hoce..
Ide vani ko kad hoce i ne govori gdje ide..
Znamo se vec 12 godina, postujemo jedno drugo, druzimo se ponekad.. Pomazemo kad Kome sta treba.. Ispričamo, izjadamo, izgrlimo.. Svašta sem onog![]()
A kad neko od nas nadje nekoga za ozbiljniju vezu ili nesto tako, vjerovatno ce se onda taj neko i odseliti i to je to..
To tako traje vec 3-4 godine bez i jednog problema do sada
Et nema vise pitanja.. Dosta![]()

To je samo tvoje misljenjeJulia-Klara wrote: 23 May 2020, 14:57Necete vi ni jedno mrdnuti dalje sa zivotom dok jedno ne odseliDuminjo wrote: 23 May 2020, 14:55
Bili skupa, išlo.. Bilo sve fino.. Odjednom puklo. Sjeli, pricali.. I vidimo nema od ovoga nista.
Volimo se mi, al ne bas onako kako se vole muž i zena.. Nije to to i ne more na silu.
Živimo skupa jos, pijemo kafu, jedemo skupa.. Ja cistim snijeg, ona pere veš.. Nema nikakvih zajebancija.. Iz frizidera uzima ko sta hoce i kupuje ko sta hoce..
Ide vani ko kad hoce i ne govori gdje ide..
Znamo se vec 12 godina, postujemo jedno drugo, druzimo se ponekad.. Pomazemo kad Kome sta treba.. Ispričamo, izjadamo, izgrlimo.. Svašta sem onog![]()
A kad neko od nas nadje nekoga za ozbiljniju vezu ili nesto tako, vjerovatno ce se onda taj neko i odseliti i to je to..
To tako traje vec 3-4 godine bez i jednog problema do sada
Et nema vise pitanja.. Dosta![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest