Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
carobnjak N wrote: 24 May 2020, 09:05
Bajram mubareć
šta čoek da uradi ovima što šalju na fb lančane razglednice
Bajram serif mubarek olsun,moj ti rodjake da budes ziv i zdrav jos sto godina,budes imo punooo djeca
A ti s razglednicama kad navrate na kafu ili baklavu nacrtas im fildzan ili kocku baklave na papiric,i rec samo dajte ima jos nacrtat cu ja
I bajram serif mubarek olsun svim ostalim nikako me ne zanima slavite li,jeste neke druge vjere ili ateisti gluho bilo.
I de sad kazite kod koga ima najbolje baklave da ja i moja gujca dodjemo
harlekin wrote: 24 May 2020, 09:40
I bajram serif mubarek olsun svim ostalim nikako me ne zanima slavite li,jeste neke druge vjere ili ateisti gluho bilo.
I de sad kazite kod koga ima najbolje baklave da ja i moja gujca dodjemo
U Vrnograc nemoj ni za zivu glavu.
Jedino ,opet kod Nurke ukladusi ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
ma meni to toliko i ne smeta , nego kontam da li sad ja treba na to da odgovorim ? a pošto bih ja morao svakom pojedinačno,
onda sam skonto da je najbolje da se pravim mrtav dok to ne prođe
Uz praznik želim vam sve najlepše, kako vama, tako i vašim najdrazima pa i svima koji danas slave. Pratila sam vas dok ste postili i objavljivali vaše rituale, hranu pa i osjecaje i mogu vam samo reci BRAVO.
Nek vam Bajram uvijek srca razveseli i nek vam ovi dani u veselju prodju, uz one koje volite najvise.
Mislim da sam tad na godisnjem. Sinoc nesto bezveze pricam Sa mamom. Kaze dva mjeseca i deset Dana poslije ovoga. To dodje negdje pocetkom Augusta? Znak neko tacan Datum?