Hebe on nas.
Morao sam pusCati ovu rodju
Moderator: Krokodil Behko

Ako je Adelisa u pitanju tu nema dvojbe. Halali Halide

A ja, vidis, ovo su sasvim novi momenti.

TakoeMerlin246 wrote: 25 May 2020, 23:52
Novac "zaradjen" na taj nacin ne smatram posteno stecenim novcem. Sex i emocije prodajes na neki nacin.
Mislim da to ne moze svatko i da samo posebni psihicki slucajevi mogu da obavljaju takve "poslove" a da se osjecaju mirno i ok.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Kupovanje i prodaja ljubavi i javna kuća koja uplaćuje porez za to...žalosno i poražavajuće za ljudski rodDuminjo wrote: 25 May 2020, 22:53Necemo o meni. Ne trazim savjete ni pomoc, nego me onako malo zanima tema. Ne vidim nesto posebno da se dogadja pa hajd da priupitam. A nema ni Venere da nam zagolica misli.MunDzi wrote: 25 May 2020, 22:44
Prvo kazes jesi li ti bio u javnoj kuci i da li ta pitanja dolaze izz vlastitog iskustva?
A tek onda ide tabirenje.![]()
Ne radi se o zenama koje stoje pored ceste ili nekim zapustenim motelima gdje se, bez ikakve Kontrole, prodaje ljubav. Nego, regularne javne kuce koje uplacuju porez i zasto su muskarci, koji iste posjecuju, manje vrijedni/bolji od onih nekih drugih..
nija ja mila jellena, nijajelena... wrote: 26 May 2020, 00:53 Ko i hirurg, varilac il kamenorezac, patolog....ni to vala ne može bit svak....
Eo, ja prva.
nije ko userijama znaci
Proizlaze li iz Tv serija zablude o poslu patologa?
Apsolutno nikakva. Većina patologa u TV serijama se bave forenzičkom, odnosno sudskom patologijom, čime se kod nas bave sudski medicinari. Nasilne smrti ne spadaju u okvir našeg posla. Osim toga zablude o radu patologa proizlaze upravo iz takvih serija jer se tamo patologija povezuje samo i isključivo s mrtvim tijelima.

Pa oduvijek je tako. Ljuski rod je onda haman od postanka takav. Zasto se to ne mijenja?Zizi505 wrote: 26 May 2020, 01:20Kupovanje i prodaja ljubavi i javna kuća koja uplaćuje porez za to...žalosno i poražavajuće za ljudski rodDuminjo wrote: 25 May 2020, 22:53
Necemo o meni. Ne trazim savjete ni pomoc, nego me onako malo zanima tema. Ne vidim nesto posebno da se dogadja pa hajd da priupitam. A nema ni Venere da nam zagolica misli.
Ne radi se o zenama koje stoje pored ceste ili nekim zapustenim motelima gdje se, bez ikakve Kontrole, prodaje ljubav. Nego, regularne javne kuce koje uplacuju porez i zasto su muskarci, koji iste posjecuju, manje vrijedni/bolji od onih nekih drugih..![]()

A vidis, mozda ja (a siguran sam da velika većina isto tako) gledam na te iste žene kao na jadnice.almir90 wrote: 26 May 2020, 07:39 Ako će biti seksa, ja bih samo sa ženom koja se pali na mene i seksualno sam joj privlačan. Sve drugo mi nije privlačno.
Čitao sam na Redditu komentare žena koje rade u seks industriji, ne bi vjerovali koliko nisko mišljenje imaju o muškarcima koji koriste njihove usluge, gledaju ih kao na kakve jadnike. Ima muškaraca koji se zaljube i pokušavaju na sve načine da ostvare veze sa istim. I ovo je situacija kada sam pisao na onoj temi da ga ne treba gurati svugdje, jer se zbog toga čovjek zaljubi u pogrešnu i sjebe sebi život.

Drug, ja ti mogu samo reći ako pustiš da ti kurac razmišlja i vodi glavnu riječ u životu, samo ćeš sebe sjebati.Duminjo wrote: 26 May 2020, 08:17
A vidis, mozda ja (a siguran sam da velika većina isto tako) gledam na te iste žene kao na jadnice.
Eno ti gore negdje Socratov post o izbornu tih žena..
One žale ljude koji ih placaju i od kojih ovise. Ljudi žale njih.. Nešto tu ne štima![]()

Malo sutra. Zašto bi na mušterije koje im donose hljeb gledale kao na jadnike?almir90 wrote: 26 May 2020, 07:39 Čitao sam na Redditu komentare žena koje rade u seks industriji, ne bi vjerovali koliko nisko mišljenje imaju o muškarcima koji koriste njihove usluge, gledaju ih kao na kakve jadnike.
Ne gledam preko oka. Ako želi ili mora, neka ide. Ima i većih grijehova.Duminjo wrote: 25 May 2020, 22:42 Zasto, muškarca koji ide u javnu kucu, gledate preko oka? Zasto, kad neko kaze da je išo u javnu kucu, dobije neki osjecaj nelagode, kao da automatski manje vrijedi od ostalih u tom u drustvu/sredini?
Jedan ili dva konkretna razloga..
Pa da malo protabirimo ako bude volje
Hvala![]()

Zašto ne bi imale nisko mišljenje samo zato što su im mušterije? Valjda strogo profesionalno odrađuju svoj posao i imaju razloge zašto su izabrale taj posao. Eto i sam spominješ da su u pitanju pare, i to je sve što ih zanima.Fufe wrote: 26 May 2020, 10:54
Malo sutra. Zašto bi na mušterije koje im donose hljeb gledale kao na jadnike?
Za njih je to poso ko i svaki drugi s tom razlikom da zarađuju ogromne novce.

Duminjo wrote: 26 May 2020, 08:17A vidis, mozda ja (a siguran sam da velika većina isto tako) gledam na te iste žene kao na jadnice.almir90 wrote: 26 May 2020, 07:39 Ako će biti seksa, ja bih samo sa ženom koja se pali na mene i seksualno sam joj privlačan. Sve drugo mi nije privlačno.
Čitao sam na Redditu komentare žena koje rade u seks industriji, ne bi vjerovali koliko nisko mišljenje imaju o muškarcima koji koriste njihove usluge, gledaju ih kao na kakve jadnike. Ima muškaraca koji se zaljube i pokušavaju na sve načine da ostvare veze sa istim. I ovo je situacija kada sam pisao na onoj temi da ga ne treba gurati svugdje, jer se zbog toga čovjek zaljubi u pogrešnu i sjebe sebi život.
Eno ti gore negdje Socratov post o izbornu tih žena..
One žale ljude koji ih placaju i od kojih ovise. Ljudi žale njih.. Nešto tu ne štima![]()