Posljedica odabira u životu, to je neizbježno. Ne mogu ti ni ja ništa pozitivno napisati jer i ja imam vrlo nisko mišljenje o tim ženama.
Prostitucija ženska/muška?
Moderator: Krokodil Behko
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
- Status: Offline
Re: Muškarci pitaju žene odgovaraju ...
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Bezze ti je ovo
Znam da možeš bolje.
Primjer.
Kad odem na stadion da gledam moj omiljeni tim, idem isključivo zbog fudbala. Neki idu zbog samog hepeninga ili atmosfere. Neki opet da galame, ali nikada, ama baš nikad niko, nijedan navijač, nije otišao da se raspita o privatnom životu nekog fudbalera.
Kod advokata ideš jer ti je potreban pravni savjetnik.
Isto je i sa bordelom. Ideš da vidiš profesionalke na djelu.
E, ako nekad budeš imao priliku da neku od njih upoznaš u rl, shvatit ćeš da itekako dijele privatnost i posao.
Kod kuće i na ulici je sasvim normalna djevojka.
Često su vrlo galantne.
Nisu istraumatizirane. Nisu ovisnice o opojnim drogama. Govorim o većini.
Pa jbt, nisam znao da postoji versace namještaj.
Neke studiraju, druge skupljaju lovu da otvore firmu, itd.
U rl je nemoguće da prepoznaš kojim se poslom bavi.
U kući će te dočekati u pidžami i onim čupavim papučama.
Ali da ima i nekih ekstremnih primjera, definitivno ima, baš kao i u svakoj drugoj branši.
Svi mi se morete obratit
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
Iskren da budem, nadam se da se neću sretati sa njima, poslovno pogotovo.Fufe wrote: 26 May 2020, 12:28
E, ako nekad budeš imao priliku da neku od njih upoznaš u rl, shvatit ćeš da itekako dijele privatnost i posao.
Kod kuće i na ulici je sasvim normalna djevojka.
Često su vrlo galantne.
Nisu istraumatizirane. Nisu ovisnice o opojnim drogama. Govorim o većini.
Pa jbt, nisam znao da postoji versace namještaj.
Neke studiraju, druge skupljaju lovu da otvore firmu, itd.
U rl je nemoguće da prepoznaš kojim se poslom bavi.
U kući će te dočekati u pidžami i onim čupavim papučama.
Ali da ima i nekih ekstremnih primjera, definitivno ima, baš kao i u svakoj drugoj branši.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2906 times
- Been thanked: 9151 times
- Status: Online
Kad pustis doticnog da vodi glavu riječ, zaskakaces svaku drugu, neces birati. On se digne i hoce svoje. Jel to bivša cura, kolegica, komšije Halida žena.. On hoce svoje brt a zaboli ga za posljedice.almir90 wrote: 26 May 2020, 08:27Drug, ja ti mogu samo reći ako pustiš da ti k.... razmišlja i vodi glavnu riječ u životu, samo ćeš sebe sjebati.Duminjo wrote: 26 May 2020, 08:17
A vidis, mozda ja (a siguran sam da velika većina isto tako) gledam na te iste žene kao na jadnice.
Eno ti gore negdje Socratov post o izbornu tih žena..
One žale ljude koji ih placaju i od kojih ovise. Ljudi žale njih.. Nešto tu ne štima![]()
A kad uključis mozak, gledaces malo gdje ga prikopčat. Malo ces nekad razmislit hoces li neku zenu ili komšiju povrijediti ili neciju brak rasturiti
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14882 times
- Been thanked: 25516 times
Duminjo wrote: 26 May 2020, 13:05Kad pustis doticnog da vodi glavu riječ, zaskakaces svaku drugu, neces birati. On se digne i hoce svoje. Jel to bivša cura, kolegica, komšije Halida žena.. On hoce svoje brt a zaboli ga za posljedice.almir90 wrote: 26 May 2020, 08:27
Drug, ja ti mogu samo reći ako pustiš da ti k.... razmišlja i vodi glavnu riječ u životu, samo ćeš sebe sjebati.
A kad uključis mozak, gledaces malo gdje ga prikopčat. Malo ces nekad razmislit hoces li neku zenu ili komšiju povrijediti ili neciju brak rasturiti![]()

Dozvolite da se obratimo
- Duminjo
- Urednik foruma

Pricam o prostitutkama koje su same donijele odluku da se time bave (ne ulazim u to zašto) a ne o necijim robovima.lejlamo wrote: 26 May 2020, 11:33 hmmm, može li prostitutka prijaviti klijenta za silovanje i seksualno napastvovanje dok je na radnom mjestu?
ili se podrazumijeva da je plaćena za sve vidove ispoljavanja seksualne energije svojih klijenata?
osim što je potpuno depersonalizirana mora sa osmijehom, zavodljivim pogledom i stenjanjem kao znakom uživanja prihvatiti bilo kakvu osobu sa bilo kakvim zahtjevom koji se u svakom svom vidu naziva jako jednostavno, seks.
ic džast seks, big dil....hau jes nou.... pa najintimniji vid komunikacije dvoje ljudi je tjelesno spajanje.
iz tih razloga ja ne bih podržala odlaske prostitutkama.
Zena koja cak moze i izabrati hoce li ili nece imati sex sa nekim klijentom. Ponuda kao u kaficu, to je toliko i toliko, ovo ovoliko.. I pricamo o normalnim klijentima, ljudima a ne o siledzijama (takvih Ima i van javnih kuca).
Može prijaviti. Oblik odnosa se dogovori. Ako je na primjer dogovoren samo oralni, a klijent bez dozvole izvrši drugi oblik, može ga prijaviti za silovanje.lejlamo wrote: 26 May 2020, 11:33 hmmm, može li prostitutka prijaviti klijenta za silovanje i seksualno napastvovanje dok je na radnom mjestu?
ili se podrazumijeva da je plaćena za sve vidove ispoljavanja seksualne energije svojih klijenata?
osim što je potpuno depersonalizirana mora sa osmijehom, zavodljivim pogledom i stenjanjem kao znakom uživanja prihvatiti bilo kakvu osobu sa bilo kakvim zahtjevom koji se u svakom svom vidu naziva jako jednostavno, seks.
ic džast seks, big dil....hau jes nou.... pa najintimniji vid komunikacije dvoje ljudi je tjelesno spajanje.
iz tih razloga ja ne bih podržala odlaske prostitutkama.
Meni je to isto kao pitanje da li žena može muža prijaviti za silovanje u braku. Valjda se ulaskom u brak dozvola za seks podrazumijeva? Ako se ne podrazumijeva, ako se za svaki čin seksa i/ili se oblik izvedbe moraju oboje sporazumjeti, onda to još i više vrijedi za poslovni odnos u kojem se tačno definisana usluga kupuje po cjenovniku.
Prostitutke nisu ropkinje da im svako može raditi šta hoće. To je posao u kojem one prodaju uslugu po cjenovniku i imaju puno pravo da neke usluge ne žele da prodaju.
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
Jbga nije to valjda da se samo zauzete vole seksati, ove slobodne ništa? Ti imaš svoje mišljenje i odluku, i što se mene tiče ti treba da radiš ono što ti hoćeš. Znam da si ovo davno zapitkivao i na Klixu.Duminjo wrote: 26 May 2020, 13:05
Kad pustis doticnog da vodi glavu riječ, zaskakaces svaku drugu, neces birati. On se digne i hoce svoje. Jel to bivša cura, kolegica, komšije Halida žena.. On hoce svoje brt a zaboli ga za posljedice.
A kad uključis mozak, gledaces malo gdje ga prikopčat. Malo ces nekad razmislit hoces li neku zenu ili komšiju povrijediti ili neciju brak rasturiti![]()
- lejlamo
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Been thanked: 2 times
p'da. rekoh, poso ko i svaki drugi, ta ima veze, ha ja.Dorian wrote: 26 May 2020, 13:22
Može prijaviti. Oblik odnosa se dogovori. Ako je na primjer dogovoren samo oralni, a klijent bez dozvole izvrši drugi oblik, može ga prijaviti za silovanje.
Meni je to isto kao pitanje da li žena može muža prijaviti za silovanje u braku. Valjda se ulaskom u brak dozvola za seks podrazumijeva? Ako se ne podrazumijeva, ako se za svaki čin seksa i/ili se oblik izvedbe moraju oboje sporazumjeti, onda to još i više vrijedi za poslovni odnos u kojem se tačno definisana usluga kupuje po cjenovniku.
Prostitutke nisu ropkinje da im svako može raditi šta hoće. To je posao u kojem one prodaju uslugu po cjenovniku i imaju puno pravo da neke usluge ne žele da prodaju.
Ovo je po mom mišljenu jedan od najvećih izvora polemika. Kulture ili pojedinci koji tjelesno spajanje ne vide kao najintimniji vid komunikacije, prostituciju, odnos prema djevičanstvu, broju partnera itd vide tako da moraju doći u sukob sa kulturama ili pojedincima kojima tjelesno spajanje jeste najintimniji oblik komunikacije, koji ne dozvoljavaju prostituciju, djevičanstvo im je razlog odlaska ili odvođenja durgog u smrt, od broja partnera im zavisi "moral" ili odnos prema drugome itd.lejlamo wrote: 26 May 2020, 11:33 ...najintimniji vid komunikacije dvoje ljudi je tjelesno spajanje...
To ne i bio problem kada jedni ili drugi, a uglavnom ovi kojima jeste najintimniji oblik, ne bi ove druge pokušali a natjeraju da prihvate njihov stav. Ovi prvi su tolerantniji jer češće oni koji nešto hoće da zabrane, ograniče itd nameću svoje stavove dok oni koji ne žele da nešto zabrane, ograniče itd nemaju potrebu da druge natjeraju da prihvate njihov stav.
- lejlamo
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Been thanked: 2 times
joj troleruDorian wrote: 26 May 2020, 14:05
Ima masa poslova u kojima se ljudi dehumaniziraju, zašto se prostitucija najčešće posebno izdvaja?
bezbel da ima. ....a izdvaja se jer je duminjino
@bagrić, evo ispraćam se s teme
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Od kako je svijeta, prostitucija je uvijek bila prisutna.
Pa kad je vec tu, bolje je da je organizovano na nivou, porez, zdravstvo, zastita, itd.
Pa kad je vec tu, bolje je da je organizovano na nivou, porez, zdravstvo, zastita, itd.
OK. Za nju posebno, pa zadrži za sebe. Kada javno iznese legitimira javno suprotstavljeno mišljenje.Duminjo wrote: 26 May 2020, 14:02Pa rekla ti je brt.. Tjelesni Kontakt, intima.. Za nju je nesto posebno. Nema cijene. Sta si navalio?Dorian wrote: 26 May 2020, 13:58
A zašto ne?
Kao što rekoh, ko smatra prostituciju prljavom, skloni se od nje.
Ali, ima ih i koji to ne misle.
Čemu onda potreba da ju se izdvaja kao prljavu? To izdvajanje iz mase ostalih aktivnosti koje su takođe moralno upitne je interesantno.
Meni je nemoralnije dati čovjeku posao i platu, zavesti ga da se prevari i pomisli da ima sigurnost za svoju porodicu, uđe u kredite da porodici obezbijedi krov nad glavom a onda mu dati otkaz i njega i porodicu mu napraviti beskućnicima. Prostitutka barem kaže daću ti da mi uradiš to i to za toliko. I čist račun, niko nikoga ne vara i ne zavodi obećanjima.
I to često izdvajanje prostitucije i drugih seksualnih "devijantnosti" govori da seks najvažniji za čovjeka, važniji od bilo čega drugog.![]()
A što je ti braniš, sposobna je i sama, kakva je to tajna veza
- Duminjo
- Urednik foruma

Ne brine me nicije misljenje, pocinješ me nervirati ovim nacinom pisanja ko da sam sad doso iz pufaalmir90 wrote: 26 May 2020, 14:06Ako hoćeš samo seks bez obaveza, onda moraš tražiti neku koja hoće isto.Duminjo wrote: 26 May 2020, 13:54
Najbolja opcija je da se, bez obaveza, samo slobodni sexaju a znamo svi da to nije bas tako.
Ne raspitujem se ja nista za sebe niti trazim od nekoga savjet. Pitah fino zene za misljenje, tj trazio sam neke konkretne razloge zasto se muskarci, koji posjecuju javne kuce, gledaju kao smrdljiv sir..
Zanima me zasto se takav muškarac "ponizava" ili osudjuje dok se onaj neki drugi, koji pojebe pola mahale, što slobodnih sto udatih, diže u nebesa ili u najmanju ruku mu se kaze bravo brate..
Meni je to, po nekom mom razmisljanju, malo naopako.
Jesam vjerovatno i tamo piso o ovome jer imam osjećaj da na ovaj sport jos uvijek gledamo kao na tabu.. Uh gdje ces to, boga ti poljubimšuti..
Što se mene licno tice, ako bih morao birati izmedju necije zene i prostitutke, uvijek bih izabro prostitutku.
Zašto ljudi/zene prodaju svoja tijela, uopste nije tema![]()
Ovo što spominješ jebače kojima se ne zamjera, imaš ti eto takvih tipova koji imaju nešto zbog čega se žene liijepe za njima, oni kakvi jesu nemaju kriterije i ganjaju svaku koja im da malo povoda. To su takvi tipovi, i realno gledajući manjina su među nama. S druge strane tip koji mora platiti jer ga nijedna neće šalje upravo takvu poruku o sebi, da je nepoželjan i da mora platiti za seks, ili raditi svašta nešto za neku ne bi li spavala sa njim.
Šta ti iz muške perspektive misliš o tome da se koriste takve usluge i zašto te brine mišljenje drugih, pogotovo žena?
Ne znaci uopste da, neko ko ide u javnu kucu i placa Sex, ne moze dzabaluka povalit deset drugih. Nece coek da povali konu, vise voli platit i posexat prostitutku.
- Duminjo
- Urednik foruma

A pricamo malo o necemu nesvakidašnjem.. Ne moramo se ujedati stalno
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6712 times
- Čarobni
- Inventar foruma

- Been thanked: 13 times
Da si spomen'o one night stand, proš'o bi puno bolje, ta je trampa dosta prihvaćenija.
Hoćeš reći, digne mu se na konu, ali glumi poštenjačinu pa plati prostitutku.Duminjo wrote: 26 May 2020, 14:14 Ne znaci uopste da, neko ko ide u javnu kucu i placa Sex, ne moze dzabaluka povalit deset drugih. Nece coek da povali konu, vise voli platit i posexat prostitutku.
Poštenije je da pokuša konu. Ako ne može, neka uzme stvar u svoje ruke.
Tako bi i prostitutke postale nepotrebne.
- Duminjo
- Urednik foruma

Sto bi nego zadržo misljenje za sebe? Ako ti mozes, mogu i ostali.Dorian wrote: 26 May 2020, 14:12
OK. Za nju posebno, pa zadrži za sebe. Kada javno iznese legitimira javno suprotstavljeno mišljenje.
A što je ti braniš, sposobna je i sama, kakva je to tajna veza![]()
Ne branim nikoga, nema potrebe, nego se ponavljas bolan
Kakva crna vosjka, Kakvi novinari.. Bog ti dao