Ne znam,nisam sa njima imao odnose.Venera wrote: 27 May 2020, 09:09a sto reeci o muskarcima koji se seksaju po haustorima i ispod mosta, najlakse je ocrniti zene u identicnoj situacijiHAVANA wrote: 26 May 2020, 22:16
Pa takvih je vazda bilo, hinjoguza satro finih i nevinih a jebes je na onoj cijevi na cvili, u parku, kod muzeja, po haustorima... A opet onih blesavih, slobodnijih, plesu, skacu, pjevaju, luduju, popiju... Reko bi covjek mozes kako hoces. Aha, u goloj vodi dok je dotaknes, nauka jebat da izvinu dame.Nema pravila.
![]()
Prostitucija ženska/muška?
Moderator: Krokodil Behko
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2914 times
- Been thanked: 24134 times
- Status: Offline
Re: Muškarci pitaju žene odgovaraju ...
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Dori
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14878 times
Re: Prostitucija ženska/muška?
Pa sto, eto....5 ovih po 800 i to ti je to. Ili 10 po 400?
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- HAVANA
- Penzioner

- HAVANA
- Penzioner

- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 8760 times
Evo vidimo da se moze. Moze se sve kad se hoce
Ko da gledam, zguza preporucuju?
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
Jest Tita mi i partije ... zadnje ti bilo ako nije istina ...
Ne maslam ... sve je pare spisko, jedino sto je ponio nagovorio sam ga da kupi dobar sat.
Ali nije se njemu ni ostajalo, ima privatni posao kuci i dobro mu ide. A i momak je, nikakve obaveze u zivotu.
Sexdolls.com će na kraju biti rješenje.
Last edited by Dorian on 27 May 2020, 11:18, edited 1 time in total.
- Odraz
- Inventar foruma

Nije te skupe ni uzimao ali je jednom doveo osam njih u hotelsku sobu.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14878 times
Ja radila sa jednim Englezom...nekada davno bio u mornarici. Stali negdje na Filipinima. Isto tako uzeo copor prostitutki. Ostavio ih na krevetu, a on sjeo u fotelju, uzeo sampanjac, pio i gledao ih. Kaze:"Pa vise me kostala flasa sampanjca, nego sve one zajedno"
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Odraz
- Inventar foruma

Na Thailandu je isto tako.Dori wrote: 27 May 2020, 11:20 Ja radila sa jednim Englezom...nekada davno bio u mornarici. Stali negdje na Filipinima. Isto tako uzeo copor prostitutki. Ostavio ih na krevetu, a on sjeo u fotelju, uzeo sampanjac, pio i gledao ih. Kaze:"Pa vise me kostala flasa sampanjca, nego sve one zajedno"![]()
Ovdje su najtrazenije vijetnamke, one su u svim elitnim klubovima, ostalo su filipinke a u nekim manjim klubovima uglavnom indonezanke.
Thailandjanke su u salonima za masazu i nema boljih maserki od njih. Ja cesto odem na masazu, oko 20 KM ali u salon u shoping molu gdje je najbolja masaza i tu nema drugih usluga.
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 2 times
mene zanima da li vi, koji ste indiferentni ili iskazujete podršku prostituisanju ili ste i sami konzumenti, a možda i ponuđači usluge, podučavate svoju djecu kako je prostitucija jedan običan, pošten posao koji je razumna opcija koju adolescent može odabrati pri izboru zanimanja?
jeste li dosljedni u svojim stavovima u svojoj porodici kao što ih propagirate u društvenom kontekstu?
jeste li dosljedni u svojim stavovima u svojoj porodici kao što ih propagirate u društvenom kontekstu?
Last edited by lejlamo on 27 May 2020, 12:02, edited 2 times in total.
- HAVANA
- Penzioner

Vidis ti njega dje on skita. Ja odem u avaz. Nekad fahro prodje i to je to. Nepravda pa to ti je.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2320 times
- Been thanked: 5740 times
Definitivnolejlamo wrote: 27 May 2020, 11:31 mene zanima da li vi, koji ste indiferentni ili iskazujete podršku prostituisanju ili ste i sami konzumenti, a možda i ponuđači usluge, podučavate svoju djecu kako je prostitucija jedan običan, pošten posao koji je razumna opcija koju adolescent može odabrati pri izabiru zanimanja?
jeste li dosljedni u svojim stavovima u svojoj porodici kao što ih propagirate u društvenom kontekstu.
Fuck you a friendly note to start the day
- Odraz
- Inventar foruma

Mislim da si fulala u konstataciji. Bavljenje prostitucijom je izbor, ne nuzda. Mozes izabrati i da crknes od gladi ali da sacuvas obraz, zar ne - ako ti je do obraza. Osobe daju ili prodaju tijelo iz raznih razloga, neke jer su gladne para a ne rade im se nikakvi teski poslovi niti im se skoluje pa im je najlakse rasiriti noge.lejlamo wrote: 27 May 2020, 11:31 mene zanima da li vi, koji ste indiferentni ili iskazujete podršku prostituisanju ili ste i sami konzumenti, a možda i ponuđači usluge, podučavate svoju djecu kako je prostitucija jedan običan, pošten posao koji je razumna opcija koju adolescent može odabrati pri izabiru zanimanja?
jeste li dosljedni u svojim stavovima u svojoj porodici kao što ih propagirate u društvenom kontekstu.
A nisam konzument tih usluga jer mi samo fizicko zadovoljenje ne predstavlja ono potrebno zadovoljstvo, sto posebno ubije cinjenica da placam za tu rabotu. I ne podrzavam prostituciju jer je to omalovazavajuce i za davatelja i za primatelja usluge. To sto sam napisao je cinjenicno stanje u Aziji, a odakle znam - pa dijelom od tog jarana, a i od bivse djevojke filipinke koja je radila kao blagajnica u karaoke klubu gdje su se pojedine djevojke prostituisale protivno pravilima kluba, istina nakon radnog vremena.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Budući da je u pitanju bosanac, kladim se da se cjenjkao i sa onima koje nude za 40
Svi mi se morete obratit
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 2 times
Re: Muškarci pitaju žene odgovaraju ...
naiđoh na ovaj pa, hmmmm.... satiričan...mada realan opis poslaVenera wrote: 27 May 2020, 09:10
upordjeviala sma seks bez prisile ( kakav vecina prkaticiramo) , a u bordelima je brutlanost, samo zamisli kako tijelo uopce izdrzi takav posao, nije bitno zena ili muksrac![]()
da li vam je dosta maloumnih, nestručnih i slabo plaćenih poslova? Da li biste željeli karijeru sa fleksibilnom satnicom? Rad s ljudima? Pružanje profesionalnih usluga?
Iskustvo nije uvijet. Nije potrebna diploma srednje škole.
Ne traži se minimalna dobna granica. Osposobljavanje na poslu osigurano.
Posebne prilike za siromašne žene – samohrane majke – žene različitih boja kože.
Žene i djevojke koje se prijave za ovu poziciju pružat će sljedeće usluge:
Omogućavanje oralne, analne i vaginalne pentracije penisima, prstima, šakama i objektima, uključujući ali ne ograničeno na boce, četke, dilodoe, oružje i/ili životinje;
Omogućavanje vlastitog vezanja i začepljivanja usta, sputavanja uz pomoć užadi i/ili lanaca, paljenja cigaretama ili višenja sa grede ili drveća;
Omogućavanja fotografiranja ili snimanja tokom izvođenja prethodno navedenih akata.
Radno mjesto: S poslom povezane aktivnosti izvodit će se na sljedećim lokacijama: u stanu, hotelu, «salonu za masažu», automobilu, veži, ulazu, na ulici, u direktorskoj prostoriji, prostoriji bratstva, na sastanku, u baru, javnom WC-u, javnom parku, uskoj uličici, vojnoj bazi, na pozornici, u staklenoj kabini.
O satnici će se pregovarati kod svake pojedine transakcije. Isplata će se izvršiti onda kada klijent odluči da li je visina naknade za usluge razmjerna njegovom zadovoljstvu.
Provizija uprave poduzeća kreće se od 40-60% satnice; privatni menađer pridržava pravo na zadržavanje svog zarađenog novca.
Pogodnosti: Pogodnosti će biti pružene prema procjeni uprave.
Ne postoji odgovornost ili pravna zaštita za sljedeće rizike u poslu:
Neisplaćenu naknadu za usluge;
Spolno prenostive bolesti ili trudnoću;
Ozljede zadobivene prilikom izvođenja usluga uključujući ali ne ograničeno na porezotine, modrice, razderotine, unutrašnja krvarenja, polomljene kosti, gušenje, osakaćivanje, unakaženje, raskomadivanje i smrt.
Napomena: Optužbe za silovanje smatrat će se kršenjem ugovora od strane zaposlenice.
Ime kandidatkinje:__________________________
Potpis menadžera u ime kandidatkinje:______________________________
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Jes nam se neko naljutiolejlamo wrote: 27 May 2020, 11:31 mene zanima da li vi, koji ste indiferentni ili iskazujete podršku prostituisanju ili ste i sami konzumenti, a možda i ponuđači usluge, podučavate svoju djecu kako je prostitucija jedan običan, pošten posao koji je razumna opcija koju adolescent može odabrati pri izabiru zanimanja?
Svi mi se morete obratit