30 ojra 15min
Prostitucija ženska/muška?
Moderator: Krokodil Behko
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2414 times
- Been thanked: 6114 times
- Status: Offline
- Salko
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
Re: Prostitucija ženska/muška?
plaćam kolutićima sudžuke
1 kolutić 5OJRA dakle 6 kolutića
"ignorance is bliss"
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 2 times
ja jedino što primjećujem je nedostatak kritičkog mišljenja i rasuđivanja.
prosto mi nevjerovatno zvuči da zdrava osoba izjavi kako je prostitucija običan posao, unosan sektor ekonomije jedne države, zdrav i legitiman odabir, dobrovoljan...
pa ljudi dragi...šta vam je ba.
ibretom se naibretih
prosto mi nevjerovatno zvuči da zdrava osoba izjavi kako je prostitucija običan posao, unosan sektor ekonomije jedne države, zdrav i legitiman odabir, dobrovoljan...
ibretom se naibretih
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14879 times
Jednom sam u Budimpesti bila u nekom strip klubu. Sve muske kolege, ako odu sami, dodju te zenske, sjednu, piju neke koktele od X Eura i ovi to moraju platiti. Ako ima zensko s njima, tete pitaju mogu li sjesti. I onda sam im ja bila to "zensko" koje ih stiti od nezeljenih racuna. Elem...Pred kraj vremena, dodje neka zenska i sjedne pored mene. Neobavezno. I pocnemo pricati. Ja kao zena NE MOGU razumjeti da se neko bavi s tim. Da joj je ok da je svi gledaju tako razgolicenu. Ono ZASTO? Zar nemas nista bolje? Pametnije. Jednostavno ne mogu to prihvatiti.
I ona mi prica da je njoj to ok. Ima neki dogovor sa gazdom, ona odlucuje o svojim musterijama. Dobro zaradjuje i jednostavno njoj to odgovara. Cak se i ne stidi svog posla. Ne mogu reci da sam nasla razumjevanje, ali bio mi je to prvi otvoren razgovor sa takvom osobom. Nije planirala, ali korak po korak tu je zavrsila. I ok joj je to...Sta ja znam. Nisam pametna Lejla. Naravno ima i onih kojima uzmu pasose, koje prisiljavaju, ima ovisnica koje su izgubile sve granice samopostovanja. Ima nekih koje stvarno to rade iz potrebe. Ali ova mi je bila skroz kao da jednostavno zeli da se s tim bavi....Mlada, lijepa, slobodna, a ipak bira tako nesto....
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Beni
- Fuck you

- Mood:
U Njemackoj zakonom tako odredjeno nema se sta ibretiti samo zelja prosiriti svoj vidokruglejlamo wrote: 27 May 2020, 12:10 ja jedino što primjećujem je nedostatak kritičkog mišljenja i rasuđivanja.
ibretom se naibretih![]()
Cak se vodi kao usluga
Last edited by Beni on 27 May 2020, 12:16, edited 1 time in total.
Fuck you a friendly note to start the day
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2995 times
- Been thanked: 24777 times
Malo bi bezveze pricati o ovome sa odraslim ljudima. Zar stvarno postoje ljudi koji misle da je sva prostitucija prisilna? Pa jbt gdje vi zivite, jeste ista u zivotu vidjeli? Sto fufe napisa, otidji kod neke od tih vani pa joj ispricaj sta treba i kako, ponudi joj zaposlenje... Eto mi krivi sto ona hoce da se jebe za pare.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
razumijem ja sve...Dori wrote: 27 May 2020, 12:11
Jednom sam u Budimpesti bila u nekom strip klubu. Sve muske kolege, ako odu sami, dodju te zenske, sjednu, piju neke koktele od X Eura i ovi to moraju platiti. Ako ima zensko s njima, tete pitaju mogu li sjesti. I onda sam im ja bila to "zensko" koje ih stiti od nezeljenih racuna. Elem...Pred kraj vremena, dodje neka zenska i sjedne pored mene. Neobavezno. I pocnemo pricati. Ja kao zena NE MOGU razumjeti da se neko bavi s tim. Da joj je ok da je svi gledaju tako razgolicenu. Ono ZASTO? Zar nemas nista bolje? Pametnije. Jednostavno ne mogu to prihvatiti.
I ona mi prica da je njoj to ok. Ima neki dogovor sa gazdom, ona odlucuje o svojim musterijama. Dobro zaradjuje i jednostavno njoj to odgovara. Cak se i ne stidi svog posla. Ne mogu reci da sam nasla razumjevanje, ali bio mi je to prvi otvoren razgovor sa takvom osobom. Nije planirala, ali korak po korak tu je zavrsila. I ok joj je to...Sta ja znam. Nisam pametna Lejla. Naravno ima i onih kojima uzmu pasose, koje prisiljavaju, ima ovisnica koje su izgubile sve granice samopostovanja. Ima nekih koje stvarno to rade iz potrebe. Ali ova mi je bila skroz kao da jednostavno zeli da se s tim bavi....Mlada, lijepa, slobodna, a ipak bira tako nesto....![]()
ljudi se nađu u najrazličitijim situacijama, spletom okolnosti urade mnoge stvari koje nisu okej...
ali ne razumijem da nešto što jeste bolest prihvatim kao zdrav odabir.
mislim, odaberi ti šta god hoćeš ako možeš i želiš, ali ga nazovi pravim imenom.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2899 times
- Been thanked: 9130 times
Venero jesil to ti? 
Jarane, ako nije po tvom ukusu, odmah je bolest..
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
HAVANA wrote: 27 May 2020, 12:15 Malo bi bezveze pricati o ovome sa odraslim ljudima. Zar stvarno postoje ljudi koji misle da je sva prostitucija prisilna? Pa jbt gdje vi zivite, jeste ista u zivotu vidjeli? Sto fufe napisa, otidji kod neke od tih vani pa joj ispricaj sta treba i kako, ponudi joj zaposlenje... Eto mi krivi sto ona hoce da se jebe za pare.
Da li vam je dosta maloumnih, nestručnih i slabo plaćenih poslova? Da li biste željeli karijeru sa fleksibilnom satnicom? Rad s ljudima? Pružanje profesionalnih usluga?
Iskustvo nije uvijet. Nije potrebna diploma srednje škole.
Ne traži se minimalna dobna granica. Osposobljavanje na poslu osigurano.
Posebne prilike za siromašne žene – samohrane majke – žene različitih boja kože.
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14879 times
Ma to....Ali mislim da mi koji smo odrasli u normalnom okruzenju, normalnim familijama, prijateljima, ne mozemo to nikako ni razumjeti.lejlamo wrote: 27 May 2020, 12:16
razumijem ja sve...
ljudi se nađu u najrazličitijim situacijama, spletom okolnosti urade mnoge stvari koje nisu okej...
mislim, odaberi ti šta god hoćeš ako možeš i želiš, ali ga nazovi pravim imenom.
Ova je cak imala neke svoje "redovne" musterije.
Meni je to uvijek bilo neshvatljivo.....A onda cujes pricu od neke majke koja je spavala sa nekim u ratu za vrecu brasna. Da bi prehranila djecu. Samo taj put koje je prati cijeli zivot. U ocima naroda k*rva...Ali nije sve uvijek crno i bijelo....
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Beni
- Fuck you

- Mood:
titami ja koto da mostarka nije konzervativnaDuminjo wrote: 27 May 2020, 12:18 Venero jesil to ti?
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
slažem se sa ovim tvojim stavovima, alilejlamo wrote: 27 May 2020, 12:10 ja jedino što primjećujem je nedostatak kritičkog mišljenja i rasuđivanja.
ali...
lično, niti koga znam niti zalazim niti sam kada bio u životu neđe tako... neko je primoran, nekome je to životni odabir, ali šta ja kao jedinka mogu uraditi povodom toga.
Nmgu ništa, jedino prezir u srcu nositi jer ne odobravam....
Isto ovo sve vrijedi i za "glumice" i "glumce" u filmovima za odrasle...
Sex sells...
jbg...
A i pun instagram i fb vala djevojaka koje su pokrile samo strateška mjesta a sve kako bi stare prde balile nad njihovim obnaženim tjelesima...
biž goni...
Last edited by Salko on 27 May 2020, 12:25, edited 1 time in total.
"ignorance is bliss"
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
cega se on dosjetio hahaFufe wrote: 27 May 2020, 12:05Pa nije iskorijenjena u tzv islamskim zemljama u kojima slijede drakonske kazne, kako za prostitutke, tako i za same konzumente.lejlamo wrote: 27 May 2020, 11:54 radi se o tome da prostituciju ne treba podržavati, nije običan posao, nije zdrav odabir......
a to je prvi korak ka rješavanju.....kritična masa ljudi koja razumije da je prostitucija bolestan odabir, dobrovoljan ili prisilan, nebitno....ali bolest društva.
Šta sad, ti bi to riješila razgovorom i formiranjem kritične mase? Uozbilji se.
Nego, da ne bude da ne podržavam to za što se zalažeš, iznosim sljedeći prijedlog.
Dođi u njemačku, budi moj gost. Ja snosim troškove puta i hotela.
Onda ću te odvesti u neki od bordela da im pojasniš zašto je pogrešno to što se bave tim zanatom.
Podnijeo bih tu žrtvu samo iz razloga što me zanima ko bi više fasovao od podivljalih prostitutki, ti koja držiš govor, ili ja koji sam te doveo
Nažalost, to je zanat kojeg nikad nećemo iskorijeniti.
🐽
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
Počela se sa mnom družit, haman loše utičem na nju.Beni_dvosekundas wrote: 27 May 2020, 12:22titami ja koto da mostarka nije konzervativnaDuminjo wrote: 27 May 2020, 12:18 Venero jesil to ti?
Što ti je ovoliko vremena trebalo da potegneš taj "argument"?lejlamo wrote: 27 May 2020, 11:31 mene zanima da li vi, koji ste indiferentni ili iskazujete podršku prostituisanju ili ste i sami konzumenti, a možda i ponuđači usluge, podučavate svoju djecu kako je prostitucija jedan običan, pošten posao koji je razumna opcija koju adolescent može odabrati pri izboru zanimanja?
jeste li dosljedni u svojim stavovima u svojoj porodici kao što ih propagirate u društvenom kontekstu?
Ne bih ja svoje dijete podučavao ni da bude vojnik, sveštenik, svašta nešto. Ali šta se desi, desi se.
Ne plaši se, neće prostitucija, barem zadugo, biti dio nastavnog plana i programa. Ali nije to ni jedino zaminanje za koje ne postoji formalno školovanje pa ga ljudi rade.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
Zaboravio si Bosanski forum teme Selfie i OutfitSalko_dvominutaš wrote: 27 May 2020, 12:24slažem se sa ovim tvojim stavovima, alilejlamo wrote: 27 May 2020, 12:10 ja jedino što primjećujem je nedostatak kritičkog mišljenja i rasuđivanja.
ali...
lično, niti koga znam niti zalazim niti sam kada bio u životu neđe tako... neko je primoran, nekome je to životni odabir, ali šta ja kao jedinka mogu uraditi povodom toga.
Sex sells...
jbg...
A i pun instagram i fb vala djevojaka koje su manje pokrile samo strateška mjesta a sve kako bi stare prde balile nad njihovim obnaženim tjelesima...
biž goni...
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2899 times
- Been thanked: 9130 times
Sto ljudi sto cudi. Nekim zenama vlastito tijelo nije intima. Medjunozje ce ti pokazati isto ko i srednji prst dok za neke druge stvari ne smiješ ni da pitaš.Beni_dvosekundas wrote: 27 May 2020, 12:22titami ja koto da mostarka nije konzervativnaDuminjo wrote: 27 May 2020, 12:18 Venero jesil to ti?
To je njen stav, drugaciji od mog, tvog ili necijeg trećeg i treba ga postovati
Nema svako isti odnos prema tijelu, seksualnosti, moralu. Eno Island na primjer. Tamo se prvo seksa sa nekim da bi se procijenilo zaslužuje li da bude nečiji momak ili djevojka. Danci su slični.Dori wrote: 27 May 2020, 12:19Ma to....Ali mislim da mi koji smo odrasli u normalnom okruzenju, normalnim familijama, prijateljima, ne mozemo to nikako ni razumjeti.lejlamo wrote: 27 May 2020, 12:16
razumijem ja sve...
Ova je cak imala neke svoje "redovne" musterije.
Meni je to uvijek bilo neshvatljivo.....A onda cujes pricu od neke majke koja je spavala sa nekim u ratu za vrecu brasna. Da bi prehranila djecu. Samo taj put koje je prati cijeli zivot. U ocima naroda k*rva...Ali nije sve uvijek crno i bijelo....
Svi su oni nemoralni? I to im treba reći narod čiji moral dozvoljava na primjer zdravstvo kakvo imamo?
Ovdje se ne možeš liječiti bez potplaćivanja, a nekoga bi oduđivali što legalizuje i prihvata prostituciju?
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
pa vidiš da se više ne mećemBeni_dvosekundas wrote: 27 May 2020, 12:27Zaboravio si Bosanski forum teme Selfie i OutfitSalko_dvominutaš wrote: 27 May 2020, 12:24
slažem se sa ovim tvojim stavovima, ali
ali...
Sex sells...
jbg...
A i pun instagram i fb vala djevojaka koje su manje pokrile samo strateška mjesta a sve kako bi stare prde balile nad njihovim obnaženim tjelesima...
biž goni...![]()
"ignorance is bliss"
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
ma jasno, ali zašto seks prodaje...jer ima konzumenata, a zašto ima konzumenata, jer su se zadojili takvim podražajima, formulacijama, eufemiziranim izrazima, političkom korektnošću i pojeli smo lijepo upakovano govno.Salko_dvominutaš wrote: 27 May 2020, 12:24
slažem se sa ovim tvojim stavovima, ali
ali...
Sex sells...
jbg...
A i pun instagram i fb vala djevojaka koje su pokrile samo strateška mjesta a sve kako bi stare prde balile nad njihovim obnaženim tjelesima...
biž goni...
da prostiš i sve.
šta uopšte znači riječ prostitucija?
prostituere, što znači javno izvrći na blud, odati se bludu, poniziti se,
obeščastiti se.
i onda se takav jedan pojam definiše kao običan posao.
čak smo progutali i nivoe, pa onaj najniži haman svi preziremo, a onaj što se plaća miljama evra haman svi priželjkuju....ono ....da vidiš, ebo teeeeee
a šta da vidi, vagina ko vagina ćuna ko ćuna. al' jes klinac. industrija odradila marketing, prodali ti foru i sad se.....da ne lajem više