na duminjov fazon
samo je meni bilo
maj ti jedi nalet te bilo, usro se daBogda
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ti baš znaš s ljudimaDuminjo wrote: 27 May 2020, 16:44Ma Malo vise zezancija.. Ima nas koji volimo kolace pa se i zacudimo ovome.
Npr, kad Sam kuci za bajram, par Dana prije uvijek govorim Mami kako ona pravi najbolji rafaelo. Ona ko fol hoce da mi pokaze kako to ona i sta pa da ja mogu napraviti a ja Malo hinjski zezam kako je opet, bez obzira na sve, njen rafaelo nekako drugaciji i bolji.. I Bude rafaelo
Onda odem kod strine na bajram i kazem "strina, znas li ti da se prica okolo da ti pravis najbolju baklavu".. Strina izvadi svima u tacnu neki bezveze kolac i po jednu baklavu, meni ne metne ove druge vec samo tri baklave. Posljednji bajram, donijela mi tepsiju, malo me bilo stid
Onda odem kod buraza i njegovoj zeni pohvalim kako niko ne zna napravit snickers ko ona.. I buraz se zakači pa i ova donese tepsiju i kaze, eto, vadite sebi
Prosle godine sam jednoj curi sa kosova, pred bajram hvalio da je najbolja baklava sa kosova/albanska.. Dobio tepsiju baklave
A imam i jednu zenu iz turske ciju baklavu zakivam u zvijezde, donese onda i ona na poso Maksuz baklave
Onda na zovem tetku Bajrambarecula Bajrambarecula.. Joj reko tetka, danas slabo ko pravi domacu baklavu, sve nesto kupovno.. Kaze ona "Dodji ti kod tetke na bajram, ravuce nju tetka veceras"
I tako.. Vidim ti jedva cosak neki otkinula.. Pa mi malo zabremedi![]()

Ha ha...ja ovo redovno radim parking papcima..Mister No wrote: 27 May 2020, 21:06 Zatuci ga malim čekićem.
Ovi što paraju auta ne zasluzuje da žive.

Samo ti nastavi, završit ćes kao i ovaj u žutim gaćama.

Joj geta...Mister No wrote: 27 May 2020, 21:06 Zatuci ga malim čekićem.

Ma skoro svuda se za praznike puni trpeza.Umihana wrote: 27 May 2020, 16:56
Inače, ne znam kako se sve u vezi praznika vrti oko hrane? Ili je to samo kod mojih?
Da makar volimo istu vrtu hrane![]()

A mozda je lik mentalno bolestan.Mister No wrote: 27 May 2020, 21:06 Zatuci ga malim čekićem.

Users browsing this forum: ElTriconi and 14 guests