Ne znam ni ko je to ... vuce li na Motorhead?
Prostitucija ženska/muška?
Moderator: Krokodil Behko
Re: Prostitucija ženska/muška?
pa nastavis slusati halida i harisa i rijesenoOdraz wrote: 28 May 2020, 11:46Ma nije los, razumijem da ga zene vole radi emocionalnog i senzibilnog glasa i u tom segmentu je odlican, ali mom uhu nikako ne lezi jer nema onu dubinu koja ce me bacit u sevdah da zapjevam i popijem uz njegovo pjevanje.
Meni nekako cijuciju pjevusi, nikako da pusti glasinu k'o Halid ili Dzinovic.![]()
a ko zeli neka slusa bozu
ja recimo ne slusam nijednog od te trojice i nemam problema
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10300 times
- Been thanked: 17535 times
- Status: Offline
respo wrote: 28 May 2020, 11:43nije bitno sto si pisala za transrodnu osobuspacebound wrote: 28 May 2020, 11:40
Procitaj s razumijevanjem moj post. Ima nesto i o transrodnim osobama. Ja nemam obicaj dva puta isto pisat .
muskarac se rodio muskarac bio u svakom smislu do svoje 20-e godine recimo bez ikakvih "gresaka prirode"
i hoce da bude zensko
zasto je njemu to zabranjeno ako tako zeli a sve sto je priroda "pogrijesila" je ok pa se smatra bolesnim ima medicina da se to ispravi i sl
Toliko o tomerespo wrote: 28 May 2020, 11:46hoce da bude mjesanac ili kako se vec zovu zenske sa cunom
nemoj izvrtati i ubacivati ono sto nisam napisao jer nigdje nisam napisao da zeli postati zensko
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Pa ne pjeva rok ili metal, pjeva sevdalinku...Odraz wrote: 28 May 2020, 11:46 Meni nekako cijuciju pjevusi, nikako da pusti glasinu k'o Halid ili Dzinovic.![]()
do mene uhvatila si me u ovom postu iako sam mislio na te mjesance jer sam u drugom postu pisao o tim izmedju sto zele bitispacebound wrote: 28 May 2020, 11:48respo wrote: 28 May 2020, 11:43
nije bitno sto si pisala za transrodnu osobu
muskarac se rodio muskarac bio u svakom smislu do svoje 20-e godine recimo bez ikakvih "gresaka prirode"
i hoce da bude zensko
zasto je njemu to zabranjeno ako tako zeli a sve sto je priroda "pogrijesila" je ok pa se smatra bolesnim ima medicina da se to ispravi i slToliko o tomerespo wrote: 28 May 2020, 11:46
hoce da bude mjesanac ili kako se vec zovu zenske sa cunom
nemoj izvrtati i ubacivati ono sto nisam napisao jer nigdje nisam napisao da zeli postati zensko![]()
al ok pogrijesio
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2414 times
- Been thanked: 6112 times
- Status: Online
Freddie Mercury
Fuck you a friendly note to start the day
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 3025 times
- Been thanked: 5331 times
Mnogo transrodnih osoba ne radi operaciju spolnih organa zato što je izuzetno bolna, puna komplikacija, i često neuspješna potpuno, a i visokorizična. Tako da ... šta razlikuje ove cure sa silikonima od transrodnih osoba?spacebound wrote: 28 May 2020, 11:37Al si ti izmijesao babe i zabeDorian wrote: 28 May 2020, 11:25
Ne, nego tvoje normalno i njihovo normalno nije jednako.
A čije normalno je ispravno, njihovo ili tvoje treba pitati koga? Boga? Dobro, kojeg od 2.700 koje poznajemo?
Ima druga stvar. Ako se nekome lično može gaditi nešto takvo i smiej to javno reći, smije li neko drugi javon reći da mu se gadi druga boja kože? Religija? bilo šta? I da taj javni govor ne bude osuđen?
Licemejrno je izdvojiti rodnu, spolnu i sličnu orijentaciju kao legitimnu metu javne kritike i ponižavanja a rasu ili religiju itd štititi od sličnih napada.
Meni je razumljiva zapadnjačko-abrahamska, judeo-hrišćansko-islamska arogancija, ali to što taj sisem vrijednosti ima ekonomsku moć da se nametne cijelo svijetu ne znači da je ispravan. Znači samo da ima mišiće.Svega udrobio.
O cemu uopste pises?
Prirodno se radjamo kao muskarci ili zene. Hemafroditi (dvospolni) su izuzetno mali procenat, "greska prirode". Znaci to bi trebali uzeti kao normalnost.
Transrodne osobe su osobe koje su rodjene u pogresnom tijelu, znaci ne osjecaju se da pripadaju polu u cijem tijelu su zarobljeni. Srecom, danas operacijama i hemijom mogu promijeniti pol. Podrzavam.
Ovi o kojima pricaju su nesto deseto. Muskarci kojima je od muskosti samo cuna ostala. Izoperisali se da fakticki budu zene sa cunama.Gdje to pripada?
Nije i ne treba nikad da bas sve pod nebeskom kapom smatramo normalnim.
Opste povlacit paralaele izmedju ovoga i rasizma je nidje veze, pa se necu na to ni osvrnuti.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- spacebound
- Urednik foruma

Nesto se nikad nisam za njih posebno zanimala pa zaista ne znam kako to ide ni kakve komplikacije i rizike nosi operacija, samo znam da sam nalijetala na intervjue i clanke takvih ljudi pa prelistam.Nora Ibsenova wrote: 28 May 2020, 12:03Mnogo transrodnih osoba ne radi operaciju spolnih organa zato što je izuzetno bolna, puna komplikacija, i često neuspješna potpuno, a i visokorizična. Tako da ... šta razlikuje ove cure sa silikonima od transrodnih osoba?spacebound wrote: 28 May 2020, 11:37
Al si ti izmijesao babe i zabeSvega udrobio.
O cemu uopste pises?
Prirodno se radjamo kao muskarci ili zene. Hemafroditi (dvospolni) su izuzetno mali procenat, "greska prirode". Znaci to bi trebali uzeti kao normalnost.
Transrodne osobe su osobe koje su rodjene u pogresnom tijelu, znaci ne osjecaju se da pripadaju polu u cijem tijelu su zarobljeni. Srecom, danas operacijama i hemijom mogu promijeniti pol. Podrzavam.
Ovi o kojima pricaju su nesto deseto. Muskarci kojima je od muskosti samo cuna ostala. Izoperisali se da fakticki budu zene sa cunama.Gdje to pripada?
Nije i ne treba nikad da bas sve pod nebeskom kapom smatramo normalnim.
Opste povlacit paralaele izmedju ovoga i rasizma je nidje veze, pa se necu na to ni osvrnuti.
Nisam sigurna da sam najbolje razumjela pitanje. Ako sam dobro razumjela to se i ja pitam, i evo tragam za odgovorom, a dobih samo hrpu upirucih prstiju jer sam uskih shvatanja i pogleda na zivot, te me sram bilo jer sam isto sto i rasista
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
super je kad kazes nisam se interesovala pa me i ne zanimaspacebound wrote: 28 May 2020, 12:11Nesto se nikad nisam za njih posebno zanimala pa zaista ne znam kako to ide ni kakve komplikacije i rizike nosi operacija, samo znam da sam nalijetala na intervjue i clanke takvih ljudi pa prelistam.Nora Ibsenova wrote: 28 May 2020, 12:03
Mnogo transrodnih osoba ne radi operaciju spolnih organa zato što je izuzetno bolna, puna komplikacija, i često neuspješna potpuno, a i visokorizična. Tako da ... šta razlikuje ove cure sa silikonima od transrodnih osoba?
Nisam sigurna da sam najbolje razumjela pitanje. Ako sam dobro razumjela to se i ja pitam, i evo tragam za odgovorom, a dobih samo hrpu upirucih prstiju jer sam uskih shvatanja i pogleda na zivot, te me sram bilo jer sam isto sto i rasista![]()
a opet kazes ne treba to
kako znas da ne treba tako biti ako se nisi interesovala?
spacebound wrote: 28 May 2020, 12:11Nesto se nikad nisam za njih posebno zanimala pa zaista ne znam kako to ide ni kakve komplikacije i rizike nosi operacija, samo znam da sam nalijetala na intervjue i clanke takvih ljudi pa prelistam.Nora Ibsenova wrote: 28 May 2020, 12:03
Mnogo transrodnih osoba ne radi operaciju spolnih organa zato što je izuzetno bolna, puna komplikacija, i često neuspješna potpuno, a i visokorizična. Tako da ... šta razlikuje ove cure sa silikonima od transrodnih osoba?
Nisam sigurna da sam najbolje razumjela pitanje. Ako sam dobro razumjela to se i ja pitam, i evo tragam za odgovorom, a dobih samo hrpu upirucih prstiju jer sam uskih shvatanja i pogleda na zivot, te me sram bilo jer sam isto sto i rasista![]()
Ako ovo nije ironija nego je pitanje nekoga ko se interesuje da sazna...spacebound wrote: 28 May 2020, 11:06 Ajok, normalno je da zena ima cunu, nego to mi Evropljani, konzerve, ne kontamo, jel![]()
- spacebound
- Urednik foruma

Odgovor je na tvoje pitanje. Lako je izvlacit iz konteksta, gdje i za sta zatreba. Samo tiDorian wrote: 28 May 2020, 12:19spacebound wrote: 28 May 2020, 12:11
Nesto se nikad nisam za njih posebno zanimala pa zaista ne znam kako to ide ni kakve komplikacije i rizike nosi operacija, samo znam da sam nalijetala na intervjue i clanke takvih ljudi pa prelistam.
Nisam sigurna da sam najbolje razumjela pitanje. Ako sam dobro razumjela to se i ja pitam, i evo tragam za odgovorom, a dobih samo hrpu upirucih prstiju jer sam uskih shvatanja i pogleda na zivot, te me sram bilo jer sam isto sto i rasista
Ako ovo nije ironija nego je pitanje nekoga ko se interesuje da sazna...spacebound wrote: 28 May 2020, 11:06 Ajok, normalno je da zena ima cunu, nego to mi Evropljani, konzerve, ne kontamo, jel![]()
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2414 times
- Been thanked: 6112 times
- Status: Online
Jesispacebound wrote: 28 May 2020, 12:11Nesto se nikad nisam za njih posebno zanimala pa zaista ne znam kako to ide ni kakve komplikacije i rizike nosi operacija, samo znam da sam nalijetala na intervjue i clanke takvih ljudi pa prelistam.Nora Ibsenova wrote: 28 May 2020, 12:03
Fuck you a friendly note to start the day
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
Pa to i radim ali kad me zensko pita volis li Bozu sta da odgovorim? Ako kazem ne volim, hoce oci zene da mi kopaju, ako kazem da volim sam sebi bih opalio samar jer je to gej ...respo wrote: 28 May 2020, 11:48pa nastavis slusati halida i harisa i rijesenoOdraz wrote: 28 May 2020, 11:46
Ma nije los, razumijem da ga zene vole radi emocionalnog i senzibilnog glasa i u tom segmentu je odlican, ali mom uhu nikako ne lezi jer nema onu dubinu koja ce me bacit u sevdah da zapjevam i popijem uz njegovo pjevanje.
Meni nekako cijuciju pjevusi, nikako da pusti glasinu k'o Halid ili Dzinovic.![]()
a ko zeli neka slusa bozu
ja recimo ne slusam nijednog od te trojice i nemam problema![]()
Ustvari slusam Motorhead i ZZ Top ...

- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23661 times
- Been thanked: 21629 times
Nije izvukao iz konteksta spacebound. Sama sebi si iskopala rupu u koju si upala. Mozda se nisi najbolje izrazila... desava se.
- spacebound
- Urednik foruma

Nisam jer je covjek napisao da je to Azija i tamo je sasvim normalno, drugi svijet, blabla.... Na to sam napisala za evropljane.MarlboroGold wrote: 28 May 2020, 12:28 Nije izvukao iz konteksta spacebound. Sama sebi si iskopala rupu.
Uostalom, hajd nek bude, evo odoh s teme isamarana argumentima, do koljena potucena. Pritajit cu se neko vrijeme lizuci rane
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 3025 times
- Been thanked: 5331 times
Pa eto, operacija penisa u vaginu doslovno ostavlja otvorenu ranu na pacijentu, tako da se mnogi ne podvrgnu tome, sasvim razumljivo.spacebound wrote: 28 May 2020, 12:11Nesto se nikad nisam za njih posebno zanimala pa zaista ne znam kako to ide ni kakve komplikacije i rizike nosi operacija, samo znam da sam nalijetala na intervjue i clanke takvih ljudi pa prelistam.Nora Ibsenova wrote: 28 May 2020, 12:03
Ti kažeš jasni ti je šta su transrodne osobe i otkud uopšte potreba nečija da promjeni pol, a nije ti jasno šta su ove žene sa čunama? Tako sam te shvatila. Pa eto, šta ove cure razlikuje od trans osoba koje nisu u radile operaciju? Ništa. Ove se možda dodatno prostituišu vjerovatno da zarade za sve hormone, operacije i da financiraju svoj stil života.
A ne mora ti bit normalno, ko ikome može naredit da mu nešto bude normalno.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Odraz
- Inventar foruma

Pa ja ... nemere izvuc glasinu. Zamisli ga da zapjeva "... sabljo moja roditelja moga, roditelja bega Isajbeeegaaaaa ..." kad ono ciju-ciju glasic, ne ide ba nikako ...
Al' eto moze onu od Silvane - "Sta ce mi zivot bez tebe dragi ..."
- Odraz
- Inventar foruma

Steta ... vjerujem da bi mogao fenomenalno odpjevati "Immigrant Song"
I onako zgoljav bas podsjeca na rokere iz 70-tih.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23661 times
- Been thanked: 21629 times