Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Pa znaš, čak i ako se radi samo o "fizičkom dijelu" aktivnosti, bez emocija, onaj koji je "pokupio" Šveđanku morao se makar trun potruditi, popričati riječ - dvije, izgledati lijepo, biti joj privlačan na neki način, i sve se odvija uz obostranu želju/volju... Da, ipak ga više cijenim ( A što uvijek Šveđanke )...
Baš zato što danas i jeste lahko naći nekoga, ne kontam čemu pretvarati to u robno - novčanu razmjenu?!
Jojjjj, eto, možda i ta "hudnica" njega koristi, otkud znaš?!
Imaš dosta žena sa identičnom takvom logikom, pa opet, nemaju potrebu plaćati... Možda nisu tako merhametli kao muškarci, i ne ustručavaju se povrijediti nekoga... Ili su možda u stanju naći nekoga?!
Bezze mi ulaziti u raspravu, tražio si mišljenje, dobio si ga, od mene toliko....
Ma kakva raspravu, razmjenjujemo misljenja koja se nikako ne poklapaju i to je to
A znas npr da kod prostitutke isto moras biti sarmantan i svašta jos. Ako si smotan, Platices pet puta vise
Znaš, mislim da one bitne stvari u životu, ne treba kupovati novcem...
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesretan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom, a zemlja obnavlja proljećem...
Ovo pitanje isto kao da dodjes cojku na pijaci koji prodajw voce po realnoj cijeni koje je jos i teskom mukom stvorio i kazes jarane ba moze li koju marku nize
MarlboroGold wrote: 28 May 2020, 13:32
Ovo pitanje isto kao da dodjes cojku na pijaci koji prodajw voce po realnoj cijeni koje je jos i teskom mukom stvorio i kazes jarane ba moze li koju marku nize
Pa eto meni su znali nekad dat koju vocku dzaba "jer sam lijepa" Ne gubi nadu
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Ako je muskarac seksualno isfrustriran i ne moze ili ne zna pokupiti nekog onako gratis samo sa sarmom, ostaje mu jedino opcija da ode u kupleraj.
U svakom slucaju, bolje da je u legalnom nego u ilegalnom kupleraju.
Vala isto vrijedi i za zene.
I bolje je da su u kupleraju, nego da lijece frustracije na pogresnim mjestima.
MunDzi wrote: 28 May 2020, 13:36Ako je muskarac seksualno isfrustriran i ne moze ili ne zna pokupiti nekog onako gratis samo sa sarmom, ostaje mu jedino opcija da ode u kupleraj.
MarlboroGold wrote: 28 May 2020, 13:32
Pa eto meni su znali nekad dat koju vocku dzaba "jer sam lijepa" Ne gubi nadu
Vi ste zene. Mi smo ruzni i teski smradovi
Doduse mozda bismo dobili koju vocku u Tajlandu haha
Last edited by Masamune on 28 May 2020, 13:43, edited 3 times in total.
MunDzi wrote: 28 May 2020, 13:36
Ako je muskarac seksualno isfrustriran i ne moze ili ne zna pokupiti nekog onako gratis samo sa sarmom, ostaje mu jedino opcija da ode u kupleraj.
MunDzi wrote: 28 May 2020, 13:36Ako je muskarac seksualno isfrustriran i ne moze ili ne zna pokupiti nekog onako gratis samo sa sarmom, ostaje mu jedino opcija da ode u kupleraj.
Ovo nije tacno
Tehnicki govoreci, u pravu si.
Uvijek mozes biti sam svoj majstor.
Ali frustracija ipak ostaje.