dohakali su nam
molim te do kraja odgledaj
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Mozel ovo na forda
može na sve
nije brt, neMoj takoMarlboroGold wrote: 28 May 2020, 13:47 Meni fakturisali za jebenu garazu... koji su to idioti. Zalio sam se i slao neke dopise pa su prestali.

nema veze, ima se moze se, samo bahato, pisaj po sirotiLJiSalko_dvominutaš wrote: 28 May 2020, 14:36može na sve
samo ovo da obložiš forda je skuplje od forda samog
![]()

Ništa...prelazim na tvoju metodu.
radi ovo llumar mislimBeni_dvosekundas wrote: 28 May 2020, 14:38nema veze, ima se moze se, samo bahato, pisaj po sirotiLJiSalko_dvominutaš wrote: 28 May 2020, 14:36
može na sve
samo ovo da obložiš forda je skuplje od forda samog
![]()
![]()
mora ti bit manja čakija, ne djelovati po danu, već u mrak...jelena... wrote: 28 May 2020, 14:39
Ništa...prelazim na tvoju metodu.![]()
...de ukratko...kako neprimjetno probušit prednju lijevu gumu?
Ćakiju imam.![]()

ja dok se ista nakanim uraditi na autu prodje me volja, jos nisam ni zadnju sajbu zatamniJoSalko_dvominutaš wrote: 28 May 2020, 14:41radi ovo llumar mislimBeni_dvosekundas wrote: 28 May 2020, 14:38
nema veze, ima se moze se, samo bahato, pisaj po sirotiLJi![]()
al je nešta cifra, nedavno je neko stavio ono naprijed, hauba i blatobrani (i to ne sve samo onaj prvi dio koji je na udaru od kamenčića) 500 KM platio...
a mogo si do sad 5 puta baBeni_dvosekundas wrote: 28 May 2020, 14:46ja dok se ista nakanim uraditi na autu prodje me volja, jos nisam ni zadnju sajbu zatamniJoSalko_dvominutaš wrote: 28 May 2020, 14:41
radi ovo llumar mislim
al je nešta cifra, nedavno je neko stavio ono naprijed, hauba i blatobrani (i to ne sve samo onaj prvi dio koji je na udaru od kamenčića) 500 KM platio...

1. Imam.Salko_dvominutaš wrote: 28 May 2020, 14:42jelena... wrote: 28 May 2020, 14:39
Ništa...prelazim na tvoju metodu.![]()
...de ukratko...kako neprimjetno probušit prednju lijevu gumu?
Ćakiju imam.![]()
1. mora ti bit manja čakija, ne djelovati po danu, već u mrak...
2. kao sagneš se da nešto tražiš
boc boc i samo se udaljiš dok iza tebe ostaje zvuk psssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
![]()

Ljudi sta mi je reko?

ma mogao jesam al nisamSalko_dvominutaš wrote: 28 May 2020, 14:47a mogo si do sad 5 puta baBeni_dvosekundas wrote: 28 May 2020, 14:46
ja dok se ista nakanim uraditi na autu prodje me volja, jos nisam ni zadnju sajbu zatamniJo
![]()

kreni sreći u susret