Mladić sa videa kojeg je jučer odgledalo skoro 40.000 ljudi
Ovo je samo uvertira. Nije meni stalo do lajkova ni medijske pažnje. Nisam balavac od 14 godina. Ovo sam morao uraditi da joj se osvetim. Ne kajem se zbog onog klipa. Nikad ga neću povući. I za pjesmu me briga. Neka ovi današnji reperi imaju dobar materijal za novu pjesmu koja će biti popularna kao onih 7 jegera. Ona je jednostavno dno dna – tvrdi mladić koji stoji iza videa o kojem se od jučer priča u Sarajevu, ali i širom BiH i regije. Za 30-tak sati od kada je postavljen pogledalo ga je 35.000 ljudi!
- Njena mi je prijateljica rekla da me ona prijavila policiji. Imao sam razgovor s specijalcima iz Novog Grada, normalan razgovor bio, znaju me da sam normalan, da ne pravim probleme, i da nikad nisam ih ni pravio.
Nisam tip momka koji na osnovu klipa želi da stekne popularnost neku ili neku slavu, ne ne, nisam iz tih filmova i iluzija, pribran, sabran sam i vjerujem u jednog Gospodara za mene Allaha Dz.š.; ovim sam samo htio dotičnoj dami da pokažem da je ona niko i ništa, i da kada sam joj govorio, nemoj me zavlačiti, budi normalna, nemoj mi povode davati za bilo što, jer ću te obrukati na demokratski i verbalan način.
Ja nisam papak ni seljak, kao što neki komentarišu, nisam je udario niti bih to ikada uradio.
Ali, ovo mi se nikad više neće ponoviti, čovjek se uči na greškama. Ja sam izmanipuliran.
Mene ljudi znaju kao izuzetno pozitivnu ličnost, humanitarca, spremnog da pomogne svakome u nevolji. Učestvovao sam u akciji za spašavanje života “Alena Masle ” zajedno s Batkom i ostatkom ekipe dao maksimum od sebe, a nisam ni poznavao tog momka, znači da sam kreten ili neki idiot, ne bih to uradio. Već sedam godina organizujem malonogometne turnire i svi me poznaju kao izuzetno dobru i drušveno odgovornu osobu, pozitivca i žao mi je što sam u očima onih koji me ne poznaju ispao negativac, ali meni je jednostavno kap prelila čašu. Ja ne želim nekome da život upropastim, želim samo da je obrukam, i neka je niko ne brani, ona je to zaslužila! Komentarišu ljudi slučaj, a ne znaju pozadinu svega, ne znaju šta je ona uradila!
Nakon objavljivanja klipa, dobivam prijetnje sa raznoraznih brojeva, prijetnje smrću, poruke, pozive, od nekih anonimusa. Ali ja se ne bojim nikog sem Boga. Nisam ja kriv što je ta papanka probala da manipuliše sa mnom, htjela da joj budem sponzor. Ali ja nisam lovator, nisam Rokfeler. Ja para nemam.
Meni je krivo što me hjela posvađati s mojim najboljim drugom i napraviti budalu od nas obojice. Njega volim kao brata. Imam i snimke i sve ću objaviti. Samo srpljenja! Fatala se s mojim drugom, zavodila ga.
Nije ni meni lako, dva puta mi je Hitna pomoć dolazila kući, zbog visokog pritiska i šećera. Sve na nervnoj bazi. Primoran sam da pijem lijekove za smirenje, a nemam ni 22 godine. Emotivan sam i osjećajan, zaboli me ovo što je uradila. Ja nemam ni brata ni sestru, ali znam da ni ona mene nije štedila… ovo je milo za drago!
(Doznajemo.com)