Haj, makar je šef bio u zatvoru, doduše radi nečeg drugog.Socrates wrote: 25 Feb 2020, 13:24 Ime je katastrofa svih katastrofa. Ovog sto ga je smislio treba u zatvor.
Da su ubacili u optužnicu da je dozvolio ovo ime, možda ga ne bi nikad pustili.
Moderator: Krokodil Behko

Haj, makar je šef bio u zatvoru, doduše radi nečeg drugog.Socrates wrote: 25 Feb 2020, 13:24 Ime je katastrofa svih katastrofa. Ovog sto ga je smislio treba u zatvor.

Ma zar si i ti titina pionirkavrhbosnica wrote: 25 Feb 2020, 11:11haj sto nisam nikad jela, al da ni cula nisam, ako je vec tako legendarna cokoladicaUsername wrote: 25 Feb 2020, 09:19
Vidis da je iz bivse drzave
Mogla si cuti jedino u proslom zivotu
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ma kakav tito i fazoni..ja sam bosankagreeneyes wrote: 25 Feb 2020, 16:44Ma zar si i ti titina pionirkavrhbosnica wrote: 25 Feb 2020, 11:11
haj sto nisam nikad jela, al da ni cula nisam, ako je vec tako legendarna cokoladica

Bla wrote: 23 Feb 2020, 14:04 Meni je u tom periodu neimastine i kocka secera natopljena sa tri kapi alge bila super. Jos ako je lomljena kocka... Ma hajde, sta da ti pricam.

Kako neznaš ... ja to po kratkom postupku .... pustim film, kašiku u jednu a teglu Maze u drugu ruku i udrigospođa Brams wrote: 29 May 2020, 13:22 Ne volim ni ja te s komadicima ljesnjaka, dobila Linoladu takvu i stoji mi neotvorena ne znam sta cu s njom, jedino ju stavit u neki kolac

Ma dojadila nam organska, gluten free, drž ga , nedaj ga, tam ga, vam ga zdrava hrana ....
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests