Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Maja wrote: 29 May 2020, 21:53
Tek sam sad procitala vasu svadju na Samo da kazem. Sto niko nije prijavio postove ako su vam vec smetali. Gotovo sad. Sto je bilo bilo je. Idemo dalje.
Prijavila samo jednom, Fudu, jer me je non stop provociro i zvao mIndza.
A lijepo sam stavila do znanja da me to nervira.
Nakon toga je opet provukao shuk mindza, onako lezerno kao usput.
Neki ljudi su jednostavno takvi, kad vide da ti nesto ne godi, upru namjerno ko sivonje, samo da te isprovociraju da im odgovoris istim jezikom.
To je bilo moje jedno jedino prijavljivanje i istovremeno zadnje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemam namjeru vise ikada ikog prijavljivati.
Bas me briga.
Nek svako pise sta mu se hoce i moze.
Moje je da izaberem s kim cu komunicirati, kome cu odgovoriti a koga cu ignorisati.
Maja wrote: 29 May 2020, 21:53
Tek sam sad procitala vasu svadju na Samo da kazem. Sto niko nije prijavio postove ako su vam vec smetali. Gotovo sad. Sto je bilo bilo je. Idemo dalje.
Prijavila samo jednom, Fudu, jer me je non stop provociro i zvao mIndza.
A lijepo sam stavila do znanja da me to nervira.
Nakon toga je opet provukao shuk mindza, onako lezerno kao usput.
Neki ljudi su jednostavno takvi, kad vide da ti nesto ne godi, upru namjerno ko sivonje, samo da te isprovociraju da im odgovoris istim jezikom.
To je bilo moje jedno jedino prijavljivanje i istovremeno zadnje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemam namjeru vise ikada ikog prijavljivati.
Bas me briga.
Nek svako pise sta mu se hoce i moze.
Moje je da izaberem s kim cu komunicirati, kome cu odgovoriti a koga cu ignorisati.
Maja wrote: 29 May 2020, 22:19
Pa za fudu, mislim da je rekao da te nece vise tako zvati.
Za (ne)prijavljivanje inace, ne vidimo mi bas istog momenta sta se pise pa da reagujemo.
Evo po ovom crvenom kvadraticu i vremenu kad sam screenala vidis kad sam (tek) procitala vasu svadju.
Nije prijavljivanje nikakav bauk ni sramota. Niti forumasi znaju ko je sta prijavio. Samo vide moderatori.
Nema veze Majo,
Kao sto kazes, bilo i proslo.
Ali cisto da se zna, skontala sam kasnije zasto je Vrag reagovao onako.
Na samom pocetku mog dolaska na ovaj forum, optuzio me da sam dosla sa klixa.
Rekla da nisam, nije vjerovao pa je malo bio naporan sa ponavljanjem istog.
Mislim da sam ga tada skinula kao malo crnog ispod nokta.
I to je to.
Zapamtio, pa je jedva docekao da mu se obratim kako bi u mom obracanju prepoznao toboze "vrijedjanje" njegovog vozila, a naravno kad uvrijedis vozilo uvrijedio si i gazdu.
A onda je slijedilo sta je vec slijedilo.
S tim da sam se ja zaustavila sa postom u kojem sam iznijela argumente kako je pocelo i tu se zaustavila.
Pametnom dosta.