Ma lazes bona,
Al ja to razumijem, sve ok.
JaB sad u pare, u bubreg, ma u zivot da be te zavalio nakon po sata...Bog mi je svjedok.
Nek mi neda lagat.
A ni tebi ne bi bilo krivo.
Moderator: VIP

Ma lazes bona,

Ti si samo ljubomoena sto tebe ne barim,
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Jesi li ti siguran da znaš s kime se dopisuješ ili ti je sada naumpalo, pa kako se ja potrefih na temi, ti se usput zakači na mene?

EeeeZizi505 wrote: 30 May 2020, 01:14Jesi li ti siguran da znaš s kime se dopisuješ ili ti je sada naumpalo, pa kako se ja potrefih na temi, ti se usput zakači na mene?Fuddo wrote: 30 May 2020, 01:07
Ma lazes bona,
Al ja to razumijem, sve ok.
JaB sad u pare, u bubreg, ma u zivot da be te zavalio nakon po sata...Bog mi je svjedok.
Nek mi neda lagat.
A ni tebi ne bi bilo krivo.![]()
Dobro, a što baš mene?Fuddo wrote: 30 May 2020, 01:16EeeeZizi505 wrote: 30 May 2020, 01:14
Jesi li ti siguran da znaš s kime se dopisuješ ili ti je sada naumpalo, pa kako se ja potrefih na temi, ti se usput zakači na mene?![]()
Tu te cekam
Sad ti meni vices, bolan fudo znaS ti koga ljubis,
Da se nisi nedobog zajebo,
Al nisam,
Pazim ja.![]()

Maju ne smije , lahka na banu

Shos’ bona ljubomorna,

Ma Djes ti.

Ko je to na podrinje diro?uvijek_kontra wrote: 30 May 2020, 07:02Ma Djes ti.![]()
I da odgovorim MunDzi, kad si me vec prozvala, iako nisam imala namjeru nista da kazem jer zaista nece imati smisla.![]()
Naravno da si zajedljiva. I naravno da umes da shuknes "u letu" sto bih se reklo, nimalo lijepo i korektno, al posto to uradis s osmjehom, misliš da nitko nece primjetiti.A kad ti neko uzvrati istom mjerom, buu aaa haaa, vidi sta mi je rekao i nitko nije reagovao. Pa naravno da nije kad te citamo svaki dan i vidimo da nisi ni ti "nevina" ko sto se praviš. Ako ces zbog toga sto ja mislim da si ti zajedljiva, promjeniti mišljenje o meni - so be it. Who cares. Ja npr. sam fair igrač i prijavim ti svaki post za koji mi se čini da je uvrijedljiv - a ima ih i taj isti bude obrisan jer imamo korektnu Moderaciju koja guta naše gluposti i opet se trudi da ovo nekako funkcionise sa 13458455 različitih karaktera - iako neki cesto tvrde drugacije. I da ne trazis sad primjer, dosta je da kažem da su tvoji komentari na slike od Podrinjca neko vrijeme unazad bili uzasni, bljutavi, za povracanje uglavnom i mnogo su gori od lopate koju je Vrag spomenuo. Btw, Vrag je ovdje jedan rijetkih sto ima petlju da kaze ono sto vecina misli, a ne smiju rec. I zbog toga cu ga uvijek podrzavat. Ne mislim sad lopatu, da se razumemo. I nisi mu uvrijedila auto jer i ne znas kako auto ima vec si sebi dala za pravo da pricas o necemu o cemu pojma nemas i to sa takvom sigurnoscu i bRezobrazlukom da je to fuj.
I da ti kažem. Nisi mi legla od početka jer sam znala da ce doci do ovoga kadli tadli. Zato i nemamo komunikaciju van kucnih ljubimca.
Nitko nije superioran ko sto misli, niti je ovo mjesto gdje moze neko tako da funkcionise. Al bar imaš lijepog mačka. I njega cu "lajkat" uvijek.![]()

Hej, spominjala sam te. Jesi pravila sok od bazge?