Aleksandar Vučić - SNS
Moderator: Krokodil Behko
- Trafalgar Law
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 10 times
- Status: Offline
Re: Aleksandar Vučić - SNS
Čusidin ih pustio, razmahali se vjerovatno kao da se ništa ne dešava kod nas u regiji. Došli ljudi u konakt sa zdravim jedinkama, a propust je jedino bio u tome što nije adekvatno sprovedena karantina. To se desilo prije one izjave o "smiješnom virusu", sada je kasno da se popravi šteta većih razmjera. Ako ova epidemija uskoro ne obori aktuelnu vlast u Srbiji, onda su zaslužili da izvrše genocid nad samim sobom.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9499 times
- Been thanked: 11241 times
- Status: Online
Vulin
“Vojska Srbije je spremna da sačuva soju borbenu gotovost i da sačuva našu zemlju i Srbe gdje god da se oni nalaze. Tako da ako bilo ko pomisli da upadne u Sjevernu Mitrovicu ili da uznemiri Republiku Srpsku, nemoj da se igra, mi smo tu. Mi smo dovoljno sigurni, imamo dovoljno ljudi i oružja, svega što je potrebno, mi čuvamo svoju zemlju, kazao je Vulin.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8829 times
- Been thanked: 5595 times
Njima Bugari kad bi usli preko granice niko ih do Beograda ne bi primijetio.Krokodil Behko wrote: 14 Apr 2020, 16:46 Vulin
“Vojska Srbije je spremna da sačuva soju borbenu gotovost i da sačuva našu zemlju i Srbe gdje god da se oni nalaze. Tako da ako bilo ko pomisli da upadne u Sjevernu Mitrovicu ili da uznemiri Republiku Srpsku, nemoj da se igra, mi smo tu. Mi smo dovoljno sigurni, imamo dovoljno ljudi i oružja, svega što je potrebno, mi čuvamo svoju zemlju, kazao je Vulin.
Toliko su naseljeni i moćni.
The Dark Side Of The Forum...
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ma gori su muslemani
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
ŠEŠELJ PRIZNAO DA JE NA SARAJEVSKOM RATIŠTU BIO MITRALJEZAC: "Vučić mi je svjedok da me je maljutka na Poljinama kod Sarajeva za pola metra promašila..."
U Jutarnjem programu na TV Happy Milomir Marić jutros je rekao da bi pucao iz mitraljeza na koronu, na šta se nadovezao osuđeni ratni zločinac i lider radikala Vojislav Šešelj, koji se direktno uključio u program.
– Moraš da znaš, Mariću, kako je teško nositi mitraljez, lako je pucati. Ja sam bio pripadnik Omladinskog dobrovljačkog odreda teritorijalne odbrane i zato su mi široka leđa, od nošenja mitraljeza.
Marić mu je odgovorio da ljudi misle da je bio na frontu politički maneken, da nije učestvovao ni u kakvim operacijama, iako su u Hagu pokušavali da dokažu suprotno
– Ja nisam komandovao stručnim operacijama, jer takvog vojničkog znanja nemam, i ne bih se usudio da vodim jedinicu, nisam bio obučen, ali sam bio na prvoj liniji fronta gdje god sam išao i izlagao se velikim rizicima. Uostalom, predsjednik Republike (Aleksandar Vučić) mi je svjedok da me je maljutka na Poljinama kod Sarajeva za pola metra promašila, a Tomislav Nikolić i Nikola Popašen bili sa mnom u autu koji je vozio vojvoda Vasko Vidović.
Vučić, Šešelj, Nikolić i Poplašen tada su obilazili Ilijaš, Vogošću i Grbavicu vozeći se u džipu na čijoj je haubi bila lobanja na kojoj je plava kaciga UNPROFOR-a.
U Jutarnjem programu na TV Happy Milomir Marić jutros je rekao da bi pucao iz mitraljeza na koronu, na šta se nadovezao osuđeni ratni zločinac i lider radikala Vojislav Šešelj, koji se direktno uključio u program.
– Moraš da znaš, Mariću, kako je teško nositi mitraljez, lako je pucati. Ja sam bio pripadnik Omladinskog dobrovljačkog odreda teritorijalne odbrane i zato su mi široka leđa, od nošenja mitraljeza.
Marić mu je odgovorio da ljudi misle da je bio na frontu politički maneken, da nije učestvovao ni u kakvim operacijama, iako su u Hagu pokušavali da dokažu suprotno
– Ja nisam komandovao stručnim operacijama, jer takvog vojničkog znanja nemam, i ne bih se usudio da vodim jedinicu, nisam bio obučen, ali sam bio na prvoj liniji fronta gdje god sam išao i izlagao se velikim rizicima. Uostalom, predsjednik Republike (Aleksandar Vučić) mi je svjedok da me je maljutka na Poljinama kod Sarajeva za pola metra promašila, a Tomislav Nikolić i Nikola Popašen bili sa mnom u autu koji je vozio vojvoda Vasko Vidović.
Vučić, Šešelj, Nikolić i Poplašen tada su obilazili Ilijaš, Vogošću i Grbavicu vozeći se u džipu na čijoj je haubi bila lobanja na kojoj je plava kaciga UNPROFOR-a.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Ako ste pomislili, da ne može luđe.....
POKLON ZA VUČIĆA: Predsednik Srbije od vojske dobio deo oborenog nevidljivog aviona F-117
POKLON ZA VUČIĆA: Predsednik Srbije od vojske dobio deo oborenog nevidljivog aviona F-117
- Trafalgar Law
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 10 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Lazanski kaže, kako Rusija posjeduje ogromne zdravstvene resurse, a sistem borbe protiv virusa je nenadmašan. Putin je sve uredio kako treba, a svi ovi pomrli, sami su krivi, jer neće da slušaju vlast.
To je neverovatno, kao da Rusi kontriraju, rade sve suprotno onome što se propisuje, ali kazne su ovde, u svakom slučaju, drakonske, tako da pretpostavljam da se nikome ne isplati da krši te propise
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7753 times
- Been thanked: 18230 times
ZLOUPOTREBA DJETETA?
Vučić na udaru kritika zbog predizbornog spota s djevojčicom: Opozicija traži zabranu emitovanja
Vučić na udaru kritika zbog predizbornog spota s djevojčicom: Opozicija traži zabranu emitovanja
- carobnjak N
- Forum [Bot]
- Has thanked: 801 times
- Been thanked: 927 times
ima Kesić da ga istrese iz gaća
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)
- insomnia
- Rđav kurac
Ih kad smo mi prekucali ovo sa brotom koji je bosnjak i muslimanMaja wrote: 30 May 2020, 18:00 ZLOUPOTREBA DJETETA?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
-
- Inventar foruma
- Been thanked: 2 times
- carobnjak N
- Forum [Bot]
on kad padne ima da ga objese ko Musolinija ..ako ne zgladi gdje
Putin kad je bio, iskuliro ga skroz
-
- Inventar foruma
Kad ce past?carobnjak N wrote: 30 May 2020, 18:20on kad padne ima da ga objese ko Musolinija ..ako ne zgladi gdje
Jos 2 mandata minimum
- carobnjak N
- Forum [Bot]
neće dva...možda jedanUsername wrote: 30 May 2020, 18:23Kad ce past?carobnjak N wrote: 30 May 2020, 18:20
on kad padne ima da ga objese ko Musolinija ..ako ne zgladi gdje
Jos 2 mandata minimum
-
- Inventar foruma
Jedan je siguran ove god
- insomnia
- Rđav kurac