aha, o zenama imas misljenje, jer si sa njima iamo odnose ispod mosta , a nemas o sebi
ali ne primjetim da muskraci kritikujetu sebe ili druge muskrace , ali kritikjete zene na doslovno istoj lokkaciji u isto seksulanom cinu
Moderator: Krokodil Behko

aha, o zenama imas misljenje, jer si sa njima iamo odnose ispod mosta , a nemas o sebi

Venera wrote: 28 May 2020, 17:30aha, o zenama imas misljenje, jer si sa njima iamo odnose ispod mosta , a nemas o sebi![]()
ali ne primjetim da muskraci kritikujetu sebe ili druge muskrace , ali kritikjete zene na doslovno istoj lokkaciji u isto seksulanom cinu![]()

HAVANA uozbilji seHAVANA wrote: 28 May 2020, 17:32bespotrebna fotkaVenera wrote: 28 May 2020, 17:30
aha, o zenama imas misljenje, jer si sa njima iamo odnose ispod mosta , a nemas o sebi![]()
ali ne primjetim da muskraci kritikujetu sebe ili druge muskrace , ali kritikjete zene na doslovno istoj lokkaciji u isto seksulanom cinu![]()

bit ces bjen od mene

Ima toga svukud ... zalosno.

Mutevelija wrote: 30 May 2020, 21:26 Muskarci bi se prostituisali samo zene skrte na paramaImaju poskoka u džepu i to ti je
![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
bgm nije. tijana ajfon ima dnevnicu od 7 stotina eura, zaradi jednu dobru mjesecnu platu za danČupava wrote: 30 May 2020, 22:35 Jadan je zivot prostitutke.. dodu im mladi da se ide, i stariji da se muce...

Gledaj to sa vedrije strane manje ste raspikućeZagorka wrote: 30 May 2020, 22:29Mutevelija wrote: 30 May 2020, 21:26 Muskarci bi se prostituisali samo zene skrte na paramaImaju poskoka u džepu i to ti je
![]()
Jeste, to je glavni razlog![]()

Gledam ja to s prave strane, al hajde eto može i s te

Ne kontam to vrtenje priče oko dopune, što ovdje što u RL.respo wrote: 30 May 2020, 16:56 ja sam u sa nailazio na malo vise od dopune mada sam cuo da ima i tih za dopunu
jbt dopuna je koliko 5 maraka ili 10 ili za koliko vec se prodaju
zar tako nisko moze zensko pasti?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest