Moderator: Krokodil Behko
Black woman wrote: 10 Feb 2018, 18:10 pa ja ne znam je li mi odvratnije kad se prisloni neki didek na mene pa kao da nije on kriv ili balavac osmog razreda pa ti kaže na sav glas joj tetka kako bi ja tebe jašio![]()
![]()
propadoh u crnu zemlju koji je to vrag bio reko u sebi samo da nije meni to reko, kad eto ti ga na opiše me pa opet ponovi spasilo me što sam taman trebala izaći
![]()
![]()
![]()
Imo je raštaMaja wrote: 19 Apr 2020, 01:12 Zadnji put kad sam isla u Mo, sjednem iza sofera a ovaj se uzmirisaoooo...toliko mi se povracalo da nisam imala snage da predjem u dno autobusa. Uzas. Da je neko od putnika pa hajde. Cini mi se lakse bih podnijela da je smrdio na znoj.
koji je ovo gradSheval wrote: 30 Apr 2020, 23:11 Popio danas 2-3 mojita...ne budi primjereno u ovaj vakat...
I naravno da necu autom u grad...idem busom.
Pokazalo se to dobrom odlukom.
Kontrola...i svima koji imaju kartu...daju cokoladu.
Sad cu se stalno voziti busom. I sa mojitom, i bez.
zenicavrhbosnica wrote: 30 May 2020, 09:43koji je ovo gradSheval wrote: 30 Apr 2020, 23:11 Popio danas 2-3 mojita...ne budi primjereno u ovaj vakat...
I naravno da necu autom u grad...idem busom.
Pokazalo se to dobrom odlukom.
Kontrola...i svima koji imaju kartu...daju cokoladu.
Sad cu se stalno voziti busom. I sa mojitom, i bez.![]()
Maja wrote: 31 May 2020, 21:22 Mene i sad jeza prodje kad pomislim sta da je bilo ljeto, da nisam imala onaj dzemper koji sam svezala oko struka da pokrijem guzicu kad sam, vracajuci se iz Sirokog, poderala pantale premijestajuci se s jednog sica na drugi do prozora. Tad mi je zapelo nesto ostro izmedju dva sica i rasparalo pantale.
To je zato sto si ti naucio da je normalno da je par sjedista isarano, poderano, spaljeno ili nesto drugo. Oni to nisu ucili, ucili su se na neki drugi standardSheval wrote: 31 May 2020, 21:30 Ja nekad mislim da pretjerujem sa opisom zivota na sjeveru...
Ali, nemam neku namjeru da glorificiram ovaj dio Svijeta, ja sam tu tek prolaznik...ali vjerujte mi na rijec.
Studentski grad, i poprilicno ziv u ovom dijelu godine...
I ma koliko se trudio naci neko isarano sjediste ili zaljepljenu zvakacu gumu, nema sanse.
I naprosto izgleda nevjerojatno, koliko su disciplinirani, i kad su "malo looodi".
hjoooojjj dje sam ja bio da pokrijem to rukama ko pravi gentlemenMaja wrote: 31 May 2020, 21:22 Mene i sad jeza prodje kad pomislim sta da je bilo ljeto, da nisam imala onaj dzemper koji sam svezala oko struka da pokrijem guzicu kad sam, vracajuci se iz Sirokog, poderala pantale premijestajuci se s jednog sica na drugi do prozora. Tad mi je zapelo nesto ostro izmedju dva sica i rasparalo pantale.
Jebla te čokolada, melgirl imala seksualno iskustvo, čik preteciSheval wrote: 31 May 2020, 21:07 A i ovo sam nakitio u pm...cokolada.
Jeste, ali velicine kao ona nasa zivotinjsko carstvo birvaktile.
No, bilo kako bilo, jeste lijepa gesta.