O čemu trenutno razmišljate?

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 10296 times
Been thanked: 17518 times
Status: Online

Re: O čemu trenutno razmišljate?

Post by spacebound » 02 Jun 2020, 09:41

Ma necu danas, onda mi je sve na vrat, na nos. Bit ce jos lijepih dana.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6712 times
Status: Offline

Post by greeneyes » 02 Jun 2020, 09:42

Nece. Nema vise nikad nista
Samo sabura

damir5
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Been thanked: 1 time

Post by damir5 » 02 Jun 2020, 10:00

jutros gledam skršeni pežo u orahovici i one mrlje od ulja po cesti, po defaultu kontam, šta je više ovoj omladini, nikad se opametiti. I onda me jutros iznenadi vijest :sok :ccc
U ovoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć u 22.10 sati učestvovali su automobili Peugeot 307 kojim je upravljao muškarac čiji su inicijali N.S. (54) i Passat za čijim volanom je bio E.I. (62), oba iz Gračanice.
Me? Wrong? Never! Image

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2889 times
Been thanked: 9100 times

Post by Duminjo » 02 Jun 2020, 11:27

damir5 wrote: 02 Jun 2020, 10:00 jutros gledam skršeni pežo u orahovici i one mrlje od ulja po cesti, po defaultu kontam, šta je više ovoj omladini, nikad se opametiti. I onda me jutros iznenadi vijest :sok :ccc
U ovoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć u 22.10 sati učestvovali su automobili Peugeot 307 kojim je upravljao muškarac čiji su inicijali N.S. (54) i Passat za čijim volanom je bio E.I. (62), oba iz Gračanice.
I taj saobracaj i nesrece.. Prvom meni krene volan u stranu kad se nesto zamislim, gledam u stranu ili et nako misli odlutaju, nego kad Malo brze vozim. Kolko puta me uslikalo na ulasku u neko naselje jer mislim na nesto deseto i jednostavno zaboravim da je tu aparat. A stalno je tu..
Kad vozis brze, onda malo vise pazis.. Ovako se coek opusti, öde negdje bog zna gdje i eto ga. Sekunda, što bi rekli.. Bog zna sta je tim ljudima ili jednom od njih, bilo u glavi

Danko
Na probnom
Na probnom

Post by Danko » 02 Jun 2020, 11:51

O odmoru, godišnjem odmoru. Jedva čekam.

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6712 times

Post by greeneyes » 02 Jun 2020, 11:54

Ma ja ba, ljudi sami sebe uspavaju svojom dosadnom voznjom
Samo sabura

damir5
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by damir5 » 02 Jun 2020, 12:26

Duminjo wrote: 02 Jun 2020, 11:27
damir5 wrote: 02 Jun 2020, 10:00 jutros gledam skršeni pežo u orahovici i one mrlje od ulja po cesti, po defaultu kontam, šta je više ovoj omladini, nikad se opametiti. I onda me jutros iznenadi vijest :sok :ccc

I taj saobracaj i nesrece.. Prvom meni krene volan u stranu kad se nesto zamislim, gledam u stranu ili et nako misli odlutaju, nego kad Malo brze vozim. Kolko puta me uslikalo na ulasku u neko naselje jer mislim na nesto deseto i jednostavno zaboravim da je tu aparat. A stalno je tu..
Kad vozis brze, onda malo vise pazis.. Ovako se coek opusti, öde negdje bog zna gdje i eto ga. Sekunda, što bi rekli.. Bog zna sta je tim ljudima ili jednom od njih, bilo u glavi
znam, sve znam ... i sam sam non stop na tockovima, za sve ove godine sam se nagledao svega. Ali se mora priznati da su u ovakvim situacijama, pogotovo kad su u pitanju direktni sudari pri velikim brzinama uglavnom mlađi sudionici/krivci. Izuzetaka ima, na ovom istom mjestu gdje je bio ovaj udes, prije par godina je kombi prešao u suprotnu traku i direktno udario u auto koje se kretalo iz suprotnog smjera. Kasnije sam čuo priču očevidaca da je u kombi uletio stršljen kroz otvoren prozor, vozač se uspaničio (ko što bi svako) i napravio belaj. Jbg.
Me? Wrong? Never! Image

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 02 Jun 2020, 12:32

damir5 wrote: 02 Jun 2020, 12:26
Duminjo wrote: 02 Jun 2020, 11:27

znam, sve znam ... i sam sam non stop na tockovima, za sve ove godine sam se nagledao svega. Ali se mora priznati da su u ovakvim situacijama, pogotovo kad su u pitanju direktni sudari pri velikim brzinama uglavnom mlađi sudionici/krivci. Izuzetaka ima, na ovom istom mjestu gdje je bio ovaj udes, prije par godina je kombi prešao u suprotnu traku i direktno udario u auto koje se kretalo iz suprotnog smjera. Kasnije sam čuo priču očevidaca da je u kombi uletio stršljen kroz otvoren prozor, vozač se uspaničio (ko što bi svako) i napravio belaj. Jbg.
Nedavno momku u krivini izletila lisica, trzno i kocio da je zaobice.. Strovalio se. Jedva ziv osto. Nece nikad stati na noge.
Nije vozio preko ogranicenja..
Cudne se stvari desavaju. Jesu omladina i brzina na tapeti. Ima ih dosta koji uzrokuju strasne nesrece svojim kurcenjem. A Ima vala i takvih i ovakvih "sranja" kolko hoces..

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14857 times
Been thanked: 10388 times

Post by Julia-Klara » 02 Jun 2020, 12:32

Odraz wrote: 02 Jun 2020, 09:36
Julia-Klara wrote: 02 Jun 2020, 09:30 Eh, u Travniku kod Sarene dzamije , pita ispod saca :gladan Krompirusa samo takva :scree
:place

... hoce li mi explodirati novi pretis ... :sok
MOja mama ne vjeruje tim cudima, a ako mama ne vjeruje onda ne vjerujem ni ja :)
I da, ekplodirace :valja
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 02 Jun 2020, 12:36

Nema nista bolje nego kurban iz pretis lonca

Čupava
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 10 times

Post by Čupava » 02 Jun 2020, 14:42

:hihi o krpama..
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
.

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 58801 times
Been thanked: 10539 times

Post by ElTriconi » 02 Jun 2020, 16:25

Duminjo wrote: 02 Jun 2020, 12:32
damir5 wrote: 02 Jun 2020, 12:26

Nedavno momku u krivini izletila lisica, trzno i kocio da je zaobice.. Strovalio se. Jedva ziv osto. Nece nikad stati na noge.
Cudne se stvari desavaju. Jesu omladina i brzina na tapeti. Ima ih dosta koji uzrokuju strasne nesrece svojim kurcenjem. A Ima vala i takvih i ovakvih "sranja" kolko hoces..
Nemas sta akrobatisat ako ti nesto izleti, koci i to je to. To ti je filmski klise, izleti macka pred auto, lola zavrce volan u stranu da ne udari i ostaje invalid. Bizi goni.
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta 🤗😊

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 02 Jun 2020, 16:31

ElTriconi wrote: 02 Jun 2020, 16:25
Duminjo wrote: 02 Jun 2020, 12:32

Nemas sta akrobatisat ako ti nesto izleti, koci i to je to. To ti je filmski klise, izleti macka pred auto, lola zavrce volan u stranu da ne udari i ostaje invalid. Bizi goni.
Jah.. Reci refleksu :ooo

ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 58801 times
Been thanked: 10539 times

Post by ElTriconi » 02 Jun 2020, 16:34

Duminjo wrote: 02 Jun 2020, 16:31
ElTriconi wrote: 02 Jun 2020, 16:25

Ja to kazem a prvi izbjegavam prepreke naglim pokretima :lupa

Bizi bolan kad bi tako udaro ne bi nadonasto peglat i to. Radio bi samo za peglanje auta :plavi
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta 🤗😊

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 02 Jun 2020, 16:39

ElTriconi wrote: 02 Jun 2020, 16:34
Duminjo wrote: 02 Jun 2020, 16:31

Ja to kazem a prvi izbjegavam prepreke naglim pokretima :lupa

Bizi bolan kad bi tako udaro ne bi nadonasto peglat i to. Radio bi samo za peglanje auta :plavi
Najgori su zecevi i vjeverice Kamikaze. Taman se trznes da prikocis a šipak. Nema tog refleksa koji moze prikocit kada ono poleti ko coravo. Cujes samo nesto "tup", zazmiris, stisnes zube i jebaiga 🙈

toxic
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by toxic » 02 Jun 2020, 16:57

Refleksno svi na kocnicu, sto je opasnije nego pokupiti neku zivotinju.
Srne su definitivno najpogubljenije kad se nadju na cesti :lud
𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲

Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Socrates » 02 Jun 2020, 17:03

Moose je sto puta gori od srne.

Svi oni su suicidalni karakteri.
. . . . . . . . .

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo » 02 Jun 2020, 17:06

Sto je najgore, po noci, srna ne bjezi. Zakoci se na sred ceste, gleda u Auto, ko tele u sarena vrata, kako joj prilazis i ne mice 🙈
Kazu to svjetlo im smeta ocima, zaslijepe od toga i zato se samo ukoce i stanu.. Bolja opcija ugasit svjetla na foru ako se stigne, nego kocit 😂 Al Haj ti to stigni i u Momentu uradi.. Zaebano

Socrates
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 5 times

Post by Socrates » 02 Jun 2020, 17:08

Moose se zalijece na vozove.
. . . . . . . . .

toxic
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by toxic » 02 Jun 2020, 17:09

Onda su ove kod mene neke special srne, stanu na sred, pa krenu na jednu strane, pa se valjda predomisle, pa brze bolje na drugu :D.
Mooseve ne vidjam cesto zato su mi :srce oni se utrkuju:)
𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲

Post Reply

Return to “Pričaona”