O čemu trenutno razmišljate?
Moderator: VIP
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10296 times
- Been thanked: 17518 times
- Status: Online
Re: O čemu trenutno razmišljate?
Ma necu danas, onda mi je sve na vrat, na nos. Bit ce jos lijepih dana.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6712 times
- Status: Offline
- damir5
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Been thanked: 1 time
jutros gledam skršeni pežo u orahovici i one mrlje od ulja po cesti, po defaultu kontam, šta je više ovoj omladini, nikad se opametiti. I onda me jutros iznenadi vijest

U ovoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć u 22.10 sati učestvovali su automobili Peugeot 307 kojim je upravljao muškarac čiji su inicijali N.S. (54) i Passat za čijim volanom je bio E.I. (62), oba iz Gračanice.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2889 times
- Been thanked: 9100 times
I taj saobracaj i nesrece.. Prvom meni krene volan u stranu kad se nesto zamislim, gledam u stranu ili et nako misli odlutaju, nego kad Malo brze vozim. Kolko puta me uslikalo na ulasku u neko naselje jer mislim na nesto deseto i jednostavno zaboravim da je tu aparat. A stalno je tu..damir5 wrote: 02 Jun 2020, 10:00 jutros gledam skršeni pežo u orahovici i one mrlje od ulja po cesti, po defaultu kontam, šta je više ovoj omladini, nikad se opametiti. I onda me jutros iznenadi vijest![]()
U ovoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć u 22.10 sati učestvovali su automobili Peugeot 307 kojim je upravljao muškarac čiji su inicijali N.S. (54) i Passat za čijim volanom je bio E.I. (62), oba iz Gračanice.
Kad vozis brze, onda malo vise pazis.. Ovako se coek opusti, öde negdje bog zna gdje i eto ga. Sekunda, što bi rekli.. Bog zna sta je tim ljudima ili jednom od njih, bilo u glavi
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6712 times
Ma ja ba, ljudi sami sebe uspavaju svojom dosadnom voznjom
Samo sabura
- damir5
- Forum [Bot]
- Mood:
znam, sve znam ... i sam sam non stop na tockovima, za sve ove godine sam se nagledao svega. Ali se mora priznati da su u ovakvim situacijama, pogotovo kad su u pitanju direktni sudari pri velikim brzinama uglavnom mlađi sudionici/krivci. Izuzetaka ima, na ovom istom mjestu gdje je bio ovaj udes, prije par godina je kombi prešao u suprotnu traku i direktno udario u auto koje se kretalo iz suprotnog smjera. Kasnije sam čuo priču očevidaca da je u kombi uletio stršljen kroz otvoren prozor, vozač se uspaničio (ko što bi svako) i napravio belaj. Jbg.Duminjo wrote: 02 Jun 2020, 11:27I taj saobracaj i nesrece.. Prvom meni krene volan u stranu kad se nesto zamislim, gledam u stranu ili et nako misli odlutaju, nego kad Malo brze vozim. Kolko puta me uslikalo na ulasku u neko naselje jer mislim na nesto deseto i jednostavno zaboravim da je tu aparat. A stalno je tu..damir5 wrote: 02 Jun 2020, 10:00 jutros gledam skršeni pežo u orahovici i one mrlje od ulja po cesti, po defaultu kontam, šta je više ovoj omladini, nikad se opametiti. I onda me jutros iznenadi vijest![]()
Kad vozis brze, onda malo vise pazis.. Ovako se coek opusti, öde negdje bog zna gdje i eto ga. Sekunda, što bi rekli.. Bog zna sta je tim ljudima ili jednom od njih, bilo u glavi
- Duminjo
- Urednik foruma

Nedavno momku u krivini izletila lisica, trzno i kocio da je zaobice.. Strovalio se. Jedva ziv osto. Nece nikad stati na noge.damir5 wrote: 02 Jun 2020, 12:26znam, sve znam ... i sam sam non stop na tockovima, za sve ove godine sam se nagledao svega. Ali se mora priznati da su u ovakvim situacijama, pogotovo kad su u pitanju direktni sudari pri velikim brzinama uglavnom mlađi sudionici/krivci. Izuzetaka ima, na ovom istom mjestu gdje je bio ovaj udes, prije par godina je kombi prešao u suprotnu traku i direktno udario u auto koje se kretalo iz suprotnog smjera. Kasnije sam čuo priču očevidaca da je u kombi uletio stršljen kroz otvoren prozor, vozač se uspaničio (ko što bi svako) i napravio belaj. Jbg.Duminjo wrote: 02 Jun 2020, 11:27
I taj saobracaj i nesrece.. Prvom meni krene volan u stranu kad se nesto zamislim, gledam u stranu ili et nako misli odlutaju, nego kad Malo brze vozim. Kolko puta me uslikalo na ulasku u neko naselje jer mislim na nesto deseto i jednostavno zaboravim da je tu aparat. A stalno je tu..
Nije vozio preko ogranicenja..
Cudne se stvari desavaju. Jesu omladina i brzina na tapeti. Ima ih dosta koji uzrokuju strasne nesrece svojim kurcenjem. A Ima vala i takvih i ovakvih "sranja" kolko hoces..
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14857 times
- Been thanked: 10388 times
MOja mama ne vjeruje tim cudima, a ako mama ne vjeruje onda ne vjerujem ni jaOdraz wrote: 02 Jun 2020, 09:36Julia-Klara wrote: 02 Jun 2020, 09:30 Eh, u Travniku kod Sarene dzamije , pita ispod sacaKrompirusa samo takva :scree
![]()
... hoce li mi explodirati novi pretis ...![]()
I da, ekplodirace
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Duminjo
- Urednik foruma

- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 58801 times
- Been thanked: 10539 times
Nemas sta akrobatisat ako ti nesto izleti, koci i to je to. To ti je filmski klise, izleti macka pred auto, lola zavrce volan u stranu da ne udari i ostaje invalid. Bizi goni.Duminjo wrote: 02 Jun 2020, 12:32Nedavno momku u krivini izletila lisica, trzno i kocio da je zaobice.. Strovalio se. Jedva ziv osto. Nece nikad stati na noge.damir5 wrote: 02 Jun 2020, 12:26
znam, sve znam ... i sam sam non stop na tockovima, za sve ove godine sam se nagledao svega. Ali se mora priznati da su u ovakvim situacijama, pogotovo kad su u pitanju direktni sudari pri velikim brzinama uglavnom mlađi sudionici/krivci. Izuzetaka ima, na ovom istom mjestu gdje je bio ovaj udes, prije par godina je kombi prešao u suprotnu traku i direktno udario u auto koje se kretalo iz suprotnog smjera. Kasnije sam čuo priču očevidaca da je u kombi uletio stršljen kroz otvoren prozor, vozač se uspaničio (ko što bi svako) i napravio belaj. Jbg.
Cudne se stvari desavaju. Jesu omladina i brzina na tapeti. Ima ih dosta koji uzrokuju strasne nesrece svojim kurcenjem. A Ima vala i takvih i ovakvih "sranja" kolko hoces..
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

- Duminjo
- Urednik foruma

Jah.. Reci refleksuElTriconi wrote: 02 Jun 2020, 16:25Nemas sta akrobatisat ako ti nesto izleti, koci i to je to. To ti je filmski klise, izleti macka pred auto, lola zavrce volan u stranu da ne udari i ostaje invalid. Bizi goni.Duminjo wrote: 02 Jun 2020, 12:32
Nedavno momku u krivini izletila lisica, trzno i kocio da je zaobice.. Strovalio se. Jedva ziv osto. Nece nikad stati na noge.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 58801 times
- Been thanked: 10539 times
Ja to kazem a prvi izbjegavam prepreke naglim pokretima
Bizi bolan kad bi tako udaro ne bi nadonasto peglat i to. Radio bi samo za peglanje auta
Da sam pcela zelja mi je pusta

- Duminjo
- Urednik foruma

Najgori su zecevi i vjeverice Kamikaze. Taman se trznes da prikocis a šipak. Nema tog refleksa koji moze prikocit kada ono poleti ko coravo. Cujes samo nesto "tup", zazmiris, stisnes zube i jebaiga
- toxic
- Forum [Bot]
Refleksno svi na kocnicu, sto je opasnije nego pokupiti neku zivotinju.
Srne su definitivno najpogubljenije kad se nadju na cesti
Srne su definitivno najpogubljenije kad se nadju na cesti
𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Moose je sto puta gori od srne.
Svi oni su suicidalni karakteri.
Svi oni su suicidalni karakteri.
. . . . . . . . .
- Duminjo
- Urednik foruma

Sto je najgore, po noci, srna ne bjezi. Zakoci se na sred ceste, gleda u Auto, ko tele u sarena vrata, kako joj prilazis i ne mice
Kazu to svjetlo im smeta ocima, zaslijepe od toga i zato se samo ukoce i stanu.. Bolja opcija ugasit svjetla na foru ako se stigne, nego kocit
Al Haj ti to stigni i u Momentu uradi.. Zaebano
Kazu to svjetlo im smeta ocima, zaslijepe od toga i zato se samo ukoce i stanu.. Bolja opcija ugasit svjetla na foru ako se stigne, nego kocit
- toxic
- Forum [Bot]
Onda su ove kod mene neke special srne, stanu na sred, pa krenu na jednu strane, pa se valjda predomisle, pa brze bolje na drugu 
Mooseve ne vidjam cesto zato su mi
oni se utrkuju:)
Mooseve ne vidjam cesto zato su mi
𝗪𝗲'𝗿𝗲 𝗔𝗹𝗹 𝗠𝗮𝗱 𝗛𝗲𝗿𝗲 ツ