viewtopic.php?p=2417665#p2417665
eo, odavde, a ima i na sljedećoj činimise...et....sve tu piše.
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
aha pa piso sam ija tu alnisam skonto daGa... "odgovaras"

Ne znam. Nemam razloga da mu ne vjerujem pa ga shvatih ozbiljno i iskreno mu rekoh da ne ide tamo ako već dosad nije.bagra wrote: 01 Jun 2020, 11:59aha pa piso sam ija tu alnisam skonto daGa... "odgovaras"![]()
ja mislio salis se. i ti i ostali.
hm... pa ijasam se rego tamo (mene niko ne ustavlja)
al vidi vraga...neznam se logovat...
kaze fufa daj
lako samo ukucas ime i sifrual ima nesto vise od toga...
mozda sam ja na nekim spec provjerama, stali. proculose
zaMe mlada.nece daimse zaraza prosiri po forumu,
zasad je srecom lokalizovana samo na ovom jadnom ovde![]()

brete, kad TI nasloveKrokodil Behko wrote: 02 Jun 2020, 09:51 Koja će vam vijest biti draža, Šćepina ostavka ili besplatno ljetovanje na respiratorima?

respo wrote: 02 Jun 2020, 17:46 danas cuh naziv sarajevo slijetanje
valjda neki avijaticki naziv za spustanje od 25% nagiba valjda
ima li ko od ovih avijaticara ili zaljubljenika u to da potvrdi jel to naziv u svijetu ili samo neki lokalni susjednih zemalja i sl

cekaj... jel ti hoces dame zaUstavis il ono dame zajelena... wrote: 01 Jun 2020, 15:52 vjeruj mi, niko uopšte i ne pita dal je nenormalan...eto, to ti sve govori.![]()
ma bas si skromna, nema sta. znaci samo sljam josjelena... wrote: 01 Jun 2020, 15:52 Plus, sve ono najbolje s klixa ti je prešlo ovdje, nako, skromno govoreći.![]()
pa on ijest doso odandejelena... wrote: 01 Jun 2020, 15:52 I btw, takvog jarana košto ti je on, neš vala nać tamo, šamse nema.![]()
a nijedna me nije htjela pase dobri will fufa huntingjelena... wrote: 01 Jun 2020, 15:52 Ja još nisam vidjela na klixu da se neko tako lijepo druži i pazi ko vas dvojica ovdje.![]()
a vjeruj ![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests