Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Donald Trump
Nego zanimljivo da policajac rasista ima zenu kineskinju
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9551 times
- Been thanked: 11285 times
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Soroš,Gejts,SZO,Tviter,...
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Teško da čemo u historiji svijeta, pronaći milijardere, koji su poklonili toliko novca, ako pomenuta dvojica. U čemu je problem s njima?
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Isijavanje bezumlja koje provode Trumpovi sljedbenici poprima rastrašujuće razmjere. Senator iz Arkasasa poručuje da bi vojska trebala, citat: "Ubijati prosvjednike koji se predaju."
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
dadojović wrote: 03 Jun 2020, 09:42 Isijavanje bezumlja koje provode Trumpovi sljedbenici poprima rastrašujuće razmjere. Senator iz Arkasasa poručuje da bi vojska trebala, citat: "Ubijati prosvjednike koji se predaju."
Pa to je to.
Lako ćemo se dogovoriti oko toga, da je među demonstrantima mnogo pljačkaša i ostalih kriminalaca, ali same proteste potiču i intenzitet im daju Trumpove izjave tipa: Svi su besposličari i propalice.
Kao što rekoh prije par dana, Amerika je podjeljenija nego ikada i to je učinio Trump.
Očito je i u konačnici svi ti milijarderi, za koje on radi, bit će siromašniji.
Upravo sam izgovorio da sunce izlazi na istoku i moli se Roćko da ne smara i ne tvrdi suprotno.
- rocko
- Inventar foruma
- Has thanked: 213 times
- Been thanked: 147 times
Trump je poslijedica ne uzrok, podjela je pocela od Klintona ako se nesazes sa njim ti si brnjo divljak,Krokodil Behko wrote: 03 Jun 2020, 09:49dadojović wrote: 03 Jun 2020, 09:42 Isijavanje bezumlja koje provode Trumpovi sljedbenici poprima rastrašujuće razmjere. Senator iz Arkasasa poručuje da bi vojska trebala, citat: "Ubijati prosvjednike koji se predaju."
Pa to je to.
Lako ćemo se dogovoriti oko toga, da je među demonstrantima mnogo pljačkaša i ostalih kriminalaca, ali same proteste potiču i intenzitet im daju Trumpove izjave tipa: Svi su besposličari i propalice.
Kao što rekoh prije par dana, Amerika je podjeljenija nego ikada i to je učinio Trump.
Očito je i u konačnici svi ti milijarderi, za koje on radi, bit će siromašniji.
Upravo sam izgovorio da sunce izlazi na istoku i moli se Roćko da ne smara i ne tvrdi suprotno.
nastavio Bush sa ili snama ili protiv nas
dovrsio Obama sa svojim glupim idejama ( Ferguson, Baltimor itd su se sve desile za Obame i za razliku od Trump on je pokrenuo te nerede)
- rocko
- Inventar foruma
Dadojevicu ne trebea koristit google translate, nije to covjek reako nego de nek budu mangupi pa da vidim hocel divljat kad bude stajali nasuprot 101 Brigade sto nej..be zivu sliu, nedaju pardona, gdje prodju kamen na kamenu ne ostane, trava neraste itd.dadojović wrote: 03 Jun 2020, 09:42 Isijavanje bezumlja koje provode Trumpovi sljedbenici poprima rastrašujuće razmjere. Senator iz Arkasasa poručuje da bi vojska trebala, citat: "Ubijati prosvjednike koji se predaju."
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4322 times
- Been thanked: 3252 times
Meni ovaj Trump sve više naginje na druga Tita 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
S obzirom da ustrajno braniš i opravdavaš Trumpovu administraciju, izgleda da ti koristiš Google translate.rocko wrote: 03 Jun 2020, 16:43Dadojevicu ne trebea koristit google translate, nije to covjek reako nego de nek budu mangupi pa da vidim hocel divljat kad bude stajali nasuprot 101 Brigade sto nej..be zivu sliu, nedaju pardona, gdje prodju kamen na kamenu ne ostane, trava neraste itd.dadojović wrote: 03 Jun 2020, 09:42 Isijavanje bezumlja koje provode Trumpovi sljedbenici poprima rastrašujuće razmjere. Senator iz Arkasasa poručuje da bi vojska trebala, citat: "Ubijati prosvjednike koji se predaju."
Da, takva je 101, ali to je radila u borbi protiv fašista.
I da...nisam ti ja Dadojević. Pogrešno si pročitao moj nick.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- rocko
- Inventar foruma
Dado JOvicu kakvi ba antifasisti , 101 i danas postoji,dadojović wrote: 03 Jun 2020, 17:47S obzirom da ustrajno braniš i opravdavaš Trumpovu administraciju, izgleda da ti koristiš Google translate.rocko wrote: 03 Jun 2020, 16:43
Dadojevicu ne trebea koristit google translate, nije to covjek reako nego de nek budu mangupi pa da vidim hocel divljat kad bude stajali nasuprot 101 Brigade sto nej..be zivu sliu, nedaju pardona, gdje prodju kamen na kamenu ne ostane, trava neraste itd.
na tvoju zalost ja poznajem Engleski sto se za tebe nemoze reci,
Znas kako se zove sto si ti napisao ad hominem . Ono izvalio sam glupost pa sad cu da budem uvrijedjena mlada jer mi je neko napisao nik pogresno.
- rocko
- Inventar foruma
Nemoj da si ljubomoran na momka koji se trudi se i radi se, sto on moze uvest ventove a ne ti.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13892 times
- Been thanked: 22837 times
ZaklaMfa mu ga drug Esper, iznenada, duboko, sLedja.
Auuu, zovi Ivanku.
Auuu, zovi Ivanku.
Dozvolite da se obratimo
- rocko
- Inventar foruma
Gospodin je Esper, bio kod nas prije par mjeseci , fin covjek. Kultura ali namazan kaje nisam ja da se salje redovna vojska po sistemu nema problem da se salje NG.Fuddo wrote: 03 Jun 2020, 19:23 ZaklaMfa mu ga drug Esper, iznenada, duboko, sLedja.
Auuu, zovi Ivanku.
- rocko
- Inventar foruma
Dobijaju nadoknde mnogi vise dobiju nego sto zarade kad rade a ovi na ulicama ne glasaj za njega svakako. Manje vise sve se ovo desava u carsijama u kojjima su na vlasti demokrati, kod Fudde i kod mene nista malo izasli par ljudi i razisli se mirno i stalozeno.Mirelam wrote: 03 Jun 2020, 19:25 Koliko ono kazu, 40 miliona bez posla. Kako ce to Trumponja rijesiti Bog zna. Ovo po ulicama su glasaci pa kako god.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4322 times
- Been thanked: 3252 times
Čini mi se da si mu već par puta tako napisao nick. U mom selu se kaže “za manje je Okan bio b’jenrocko wrote: 03 Jun 2020, 19:14Dado JOvicu kakvi ba antifasisti , 101 i danas postoji,dadojović wrote: 03 Jun 2020, 17:47
S obzirom da ustrajno braniš i opravdavaš Trumpovu administraciju, izgleda da ti koristiš Google translate.
na tvoju zalost ja poznajem Engleski sto se za tebe nemoze reci,
Znas kako se zove sto si ti napisao ad hominem . Ono izvalio sam glupost pa sad cu da budem uvrijedjena mlada jer mi je neko napisao nik pogresno.

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.