Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Sto se teme tiče, svako ko hoče nek ucestvuje, a vala i glasa. Kakve veze ima ako spejs zna cije je sta, može svejedno glasat - ako hoče. Ne vidim problem.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
I da znate da se ljutim za onako malo bodova za kroasane. Napatila sam se s njima, lisnato tijesto pravila, slikala ih sat vremena, kako god ne ide. U pm. I onda osvoje 10 bodova
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
spacebound wrote: 04 Jun 2020, 06:49
I da znate da se ljutim za onako malo bodova za kroasane. Napatila sam se s njima, lisnato tijesto pravila, slikala ih sat vremena, kako god ne ide. U pm. I onda osvoje 10 bodova
Nisi se dovoljno potrudila, had drugi put ce biti bolje...
E tako ti je.
Na slici se ne vodi koliko je truda uloženo. Samo konačni izgled. A i to ako potrefiš ugao, svjetlost i td.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
E tako ti je.
Na slici se ne vodi koliko je truda uloženo. Samo konačni izgled. A i to ako potrefiš ugao, svjetlost i td.
Nemoj, ne da cupe rec
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Ako cemo o trudu pricati onda oko bavarskog peciva vas ima truda... prije pecenja se umace u kljucalu smjesu... a da ne pricam o ostalom, da se umjesi tijesto, pa odmori, oblikuje ceka da nadode opet..pa kuha, pa tek onda pece... i na kraju samo uslika.
Nice try wrote: 04 Jun 2020, 08:50
Jah, da je vidim kako ne da reći
Ako cemo o trudu pricati onda oko bavarskog peciva vas ima truda... prije pecenja se umace u kljucalu smjesu... a da ne pricam o ostalom, da se umjesi tijesto, pa odmori, oblikuje ceka da nadode opet..pa kuha, pa tek onda pece... i na kraju samo uslika.
Али, не причамо о баварском пециву
Гледај ти њу, одмах истиче своје пециво
Осим тога, не може се занемарити да знаш јако добро фоткати, а у коначници, то је финални додир, оно што истакне и привуче пажњу.
Eto ti sad, pa se pati
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Али, не причамо о баварском пециву
Осим тога, не може се занемарити да знаш јако добро фоткати, а у коначници, то је финални додир, оно што истакне и привуче пажњу.
Eto ti sad, pa se pati
Pa svi vi znate fotkati, kad hocee..
I haj cao
Не знамо
Hajd' ćao
spacebound wrote: 04 Jun 2020, 09:02
A vidite vi onog bandita skin
Kuka, ne zna ona slatkise ni peciva pravit. Mi se vamo naostrile, razmecemo se, hvalimo, i pomete nas "nevjesti" skincic
Ko se razmetao i hvalio
Govori u svoje ime