Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Beni_dvosekundas wrote: 04 Jun 2020, 12:16
ja sam iso u teretanu samo da bi gledo one zgodne zenske, kad su pocele ruzne dolazati tako se moja karijera s teretanom zavrsila
Ja sam pocela ici i toliko su mi bili odvratni tipovi koji bulje u djevojke sta god da rade i osjecala sam se nelagodno i moja karijera s teretanom se zavrsila.
Kako da se opustis i mislis da vjezbanje kad netko non stop bulji kao da nikad zensko vidio nije
ja sam iso u teretanu samo da bi gledo one zgodne zenske, kad su pocele ruzne dolazati tako se moja karijera s teretanom zavrsila
Ja sam pocela ici i toliko su mi bili odvratni tipovi koji bulje u djevojke sta god da rade i osjecala sam se nelagodno i moja karijera s teretanom se zavrsila.
Kako da se opustis i mislis da vjezbanje kad netko non stop bulji kao da nikad zensko vidio nije
joooj sad se sjeti jedne situacija, dosla naka treba u teretanu sjede na spravu da vjezba i opali vise selfija nego ja serija i ponavaljanja na bendzu,
zavrsi ja s bendzom i cekam ja tu kuju kad ce zavrsiti sa fotosutingom nebil se ubacio na foru kad ona odmara izmedju vjezbi, otac je silovo
joj kakva je cura isla u ovu moju teretanu, nema zgodnije u gradu. ja joj upratio termine kad dolazi pa i ja tad iso, al slaba fajda. mogla cura vise gurnut na bencu od mene ocm
Merlin246 wrote: 04 Jun 2020, 12:20
Kod nas ima fitnes samo za žene, jedna žena vodi. Ima li toga gdje si ti?