I velis crnje.Odraz wrote: 04 Jun 2020, 05:15![]()
Tako ti je to danas, i LGBT podrzavaju oni koji se nisu j.. u g... ali je bitno biti moderan i dati politicki korektan komentar.![]()
OT: Slazem se sa forumasima koji su naveli da je ovakva drama samo kad bijeli policajac rokne crnca, a kad crnje umlate bijelca to je njegova greska, sto se sa njima kacio. Niko ne kaze da su te crnacke cetvrti mafijaski organizovane, da se bijeli zakljucavaju u stanove vec u 20 casova i prelaze ulicu kad im u susret ide crnac sa rukavicama usred ljeta.
Malo je tu dubljih odnosa izmedju crnih i bijelih amerikanaca. Crni se uce da su im bijeli amerikanci drzali roditelje u lancima, odgajaju se na rasizmu, kontrarasizmu. Ne mozes sa njima rahat bit. Jedna nasa iseljenicka grupa je igrala kosarke sa crncima i fasovali batine jer je jedan vikao suigracu na nasem " Cuvaj njega", a crnje su to shvatile kao "Niga", i odmah degenek.
Niko ne kaze da je ovaj sto je udavljen (meni to lici na pretjeranu upotrebu sile i ubistvo iz nehata) ima citavu paletu kriminalnih radnji, od pljacke banke do otimacina i kradja. Jedina sila koja drzi crne kriminalne grupe je policija. Ovo je meni dobro iscenirano i organizovano. Ako na ovome dobiju rat protiv policije svi radni i posteni ameri ce ispastati ...
Ti kao ona zena s cukom u parku na pocetnoj stranici.
Fali ti samo ona recenica, ja nisam rasista ali. ....
A to da su su duboko isfrustrirani, jesu. S velikim razlogom.