Pa vidim ja ne spominjes više alat.. pa me zabrinu to..
O čemu trenutno razmišljate?
Moderator: VIP
- Čupava
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 10 times
- Status: Offline
Re: O čemu trenutno razmišljate?
.
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
pa ne pati se, ne zuri joj seSocrates wrote: 04 Jun 2020, 19:00 Najbolje da joj se desi odmah, da se džabe ne pati.
I razvod je za ljude.
Sa druge strane, treća strana mora prvu stranu nekako objasniti.
nekome je opet, brak patnja
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 55002 times
- Been thanked: 9805 times
Takav sam ti ja kad trebam nesto kupit, trazim dlaku u jajetu, citam, razgledam, probavam dok ne skontam sta cu kako cu
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
Potpuno si u pravu za neke stvari treba razmisliti dobro prije kupovine.. a također ima i onih ludosti koje se kupe odmah na prvu.. sve ovisno šta se kupuje..
.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Sto se mene tice sve iznad joje ukupne vrijednosti treba skontat sta i kako. Ovo ispod moze impulsivno, ako i nije kvalitet nije skupa zamjena.Čupava wrote: 04 Jun 2020, 19:20Potpuno si u pravu za neke stvari treba razmisliti dobro prije kupovine.. a također ima i onih ludosti koje se kupe odmah na prvu.. sve ovisno šta se kupuje..ElTriconi wrote: 04 Jun 2020, 19:18
Takav sam ti ja kad trebam nesto kupit, trazim dlaku u jajetu, citam, razgledam, probavam dok ne skontam sta cu kako cu![]()
![]()

- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Ma nek' trci sa mužem sprint oko kuće, sa ljubavnikom maraton, a trećeg nek' ima u pricuvi ako se sta iskomplikuje.
. . . . . . . . .
Je li baš mora biti laptop?ElTriconi wrote: 04 Jun 2020, 18:31 O laptopima, evo sedmicu i nesto. Svaki dan kucam da vidim jesul vise oni novi modeli izasli, imal ih kupit i to
Posto sam ovisan o tijem stvarima izgleda![]()
Ja bih uvijek dala prednost PC-ju... Možeš sam odabrati ono najbitnije, i kombinovati otprilike jačinu komponenti... Plus što je laptop sličnih performansi puno skuplji...
Prije godinu sam naručivala online, tražila konkretnu grafičku, procesor (pametniji od mene su mi objasnili šta je bottle neck, npr., i sl probleme)... Malo sam fulala s napajanjem, ali prednost PCija je to što ga uvijek možeš dograđivati... Lakše i jeftinije nego kod laptopa
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesretan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom, a zemlja obnavlja proljećem...
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Imo sam pc, bio ovisnik o njemu.Umihana wrote: 04 Jun 2020, 19:30Je li baš mora biti laptop?ElTriconi wrote: 04 Jun 2020, 18:31 O laptopima, evo sedmicu i nesto. Svaki dan kucam da vidim jesul vise oni novi modeli izasli, imal ih kupit i to
Posto sam ovisan o tijem stvarima izgleda![]()
Ja bih uvijek dala prednost PC-ju... Možeš sam odabrati ono najbitnije, i kombinovati otprilike jačinu komponenti... Plus što je laptop sličnih performansi puno skuplji...
Prije godinu sam naručivala online, tražila konkretnu grafičku, procesor (pametniji od mene su mi objasnili šta je bottle neck, npr., i sl probleme)... Malo sam fulala s napajanjem, ali prednost PCija je to što ga uvijek možeš dograđivati... Lakše i jeftinije nego kod laptopa![]()
Necu da rizikujem sa kompjuterom, mogo bih uzet nesto custo i bit gori nolajfer veg onda

- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Su cim?

Ono kad ga tek kupiš i onda čekaš dvadeset i nekoliko sati da instalira igricuElTriconi wrote: 04 Jun 2020, 19:36Imo sam pc, bio ovisnik o njemu.Umihana wrote: 04 Jun 2020, 19:30
Je li baš mora biti laptop?
Prije godinu sam naručivala online, tražila konkretnu grafičku, procesor (pametniji od mene su mi objasnili šta je bottle neck, npr., i sl probleme)... Malo sam fulala s napajanjem, ali prednost PCija je to što ga uvijek možeš dograđivati... Lakše i jeftinije nego kod laptopa![]()
Necu da rizikujem sa kompjuterom, mogo bih uzet nesto custo i bit gori nolajfer veg onda![]()
Ma nećeš stići, od posla, foruma...
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesretan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom, a zemlja obnavlja proljećem...
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Sad pajdo pravac sarajevo i na rodbinska okupljanja, podjeli djeci bajramluka i to

- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
Prvo da obidjem predsjednistvo i parlament, kao i zajednicke institucije i VSTV.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Kakve su to igrice? Nisam gejmo cetri godine, nisam u tokuUmihana wrote: 04 Jun 2020, 19:40Ono kad ga tek kupiš i onda čekaš dvadeset i nekoliko sati da instalira igricuElTriconi wrote: 04 Jun 2020, 19:36
Imo sam pc, bio ovisnik o njemu.
Necu da rizikujem sa kompjuterom, mogo bih uzet nesto custo i bit gori nolajfer veg onda![]()
![]()
Ma nećeš stići, od posla, foruma...![]()

- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
Nije zajebancija, otkako se cimer kinez vratio iz Kuchinga koji je bio crvena zona, malena ima temperaturu koju nicim ne mozemo skinuti sa 37.4, a jucer se pocela zaliti na glavobolje malaksalost i proljev. Danas mene spucala temperatura i ne popusta, pocelo mi se grlo susiti a nasao sam na stolu paracetamole od cimera, otvorene, znaci i on ih pije ali nista nije prijavio.
Mahhh, samo isprobala, ne igram ja igrice, loša sam skroz...
Fortnite odmah probala, GTA, Eurotruck simulator - to nisam znala izaći ni sa parkinga...
Meni draga osoba me pokušavala navući, nije uspjela