stara staroGrckoRimska
samo(da)kazem...
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Legenda kaze da su to forumasi s teme Gdje suSocrates wrote: 05 Jun 2020, 03:47 76 gostiju u posljednjih 20 minuta.
Od svih njih, osam je ostalo. Baš na ovom podforumu.
Ko su gosti?
Ne znam jel ti netko spomenuo, ali mene ovo podsjeca na tzv. cluster headaches (ne znam kako se kaze kod nas). Malo proguglaj da vidis jel mozda tvoje glavobolje slice na to.uvijek_kontra wrote: 04 Jun 2020, 23:40Plan je popiti antibiotike koje sam dobila do kraja po preporuki doktorke, izvadit umnjak sto prije i sacekat, hoce li biti bolje. Jer mozda je to uzrok, a mozda i nije.
Bole me i uši, kao da imam upalu, a nemam. Nos ne smijem ni taknut, iza ljevog oka..
U medjuvremenu narucila sam se za pregled u kuci ayurvede pa cu vidjeti i s njima sta i kako.Promjenit malo način ishrane, nastavit sa face jogom.
Iskreno da ti kažem, ovako ne mogu vise jer imam takve glavobolje da ne spavam, ne jedem, povračam od bolova, u najgorem slucaju onesvjestim se.. I to mi se desava od januara par puta mjesečno i traje danima. Oduvijek sam imala glavobolje, al ovo je nesto najstrasnije sto doživljavam.

Pogrijesih reakcijuuvijek_kontra wrote: 04 Jun 2020, 23:40Plan je popiti antibiotike koje sam dobila do kraja po preporuki doktorke, izvadit umnjak sto prije i sacekat, hoce li biti bolje. Jer mozda je to uzrok, a mozda i nije.
Bole me i uši, kao da imam upalu, a nemam. Nos ne smijem ni taknut, iza ljevog oka..
U medjuvremenu narucila sam se za pregled u kuci ayurvede pa cu vidjeti i s njima sta i kako.Promjenit malo način ishrane, nastavit sa face jogom.
Iskreno da ti kažem, ovako ne mogu vise jer imam takve glavobolje da ne spavam, ne jedem, povračam od bolova, u najgorem slucaju onesvjestim se.. I to mi se desava od januara par puta mjesečno i traje danima. Oduvijek sam imala glavobolje, al ovo je nesto najstrasnije sto doživljavam.

oh konttrice, sigurna ma da si bila na provjri putem CT ( i ja sma to uradila prije nekoliko godina, kod mene je bila cista, a ista je uzrokovala vrtoglavice) ; a mozda imas migrene ili si jednsotavno jako osjetljiva i iscrpljenauvijek_kontra wrote: 04 Jun 2020, 23:40Plan je popiti antibiotike koje sam dobila do kraja po preporuki doktorke, izvadit umnjak sto prije i sacekat, hoce li biti bolje. Jer mozda je to uzrok, a mozda i nije.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest