Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5049 times
- Been thanked: 7007 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Ma biće to sve ok..uvijek_kontra wrote: 04 Jun 2020, 14:17 Hvala puno.Ovo mi je bilo jako bitno i hitno, a sinuse cu več sredit. Nek sam ja ok.
![]()
Svijest ima sidrište.
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 469 times
- Been thanked: 1430 times
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2285 times
- Been thanked: 5526 times
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 469 times
- Been thanked: 1430 times
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Ostalo je cutanje.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 4527 times
- Been thanked: 4196 times
- Status: Online
Moze biti jer se zaista cesto desava i bas kako piše. A imala sam ja te glavobolje i prije i jaaako cesto, al otkad se priključilo ovo sa sinusima ocu umrjet. Ne pretjerujem. Uzasno je.gospođa Brams wrote: 05 Jun 2020, 06:48
Ne znam jel ti netko spomenuo, ali mene ovo podsjeca na tzv. cluster headaches (ne znam kako se kaze kod nas). Malo proguglaj da vidis jel mozda tvoje glavobolje slice na to.
Cesto se ni ne zna uzrok tih glavobolja i nisu zivotno opasne.
Nadam se da ces saznati sta je tocno problem, mozda i je umnjak.
Ja se isto spremam naruciti kod specijalista zbog sinusa i tinitusa i strah me...al moramo, sta cemo
Vjeruj mi da sam bila pomislila svasta več, sta ako je neki tumor, cista, nesto.. dok izvadim zub pa cu vidit dalje. A to za tinitus ne brini, nije nista strašno. Pregled ko pregled, meni kad je potvrdio da imam, samo rekao manje kafe, vise sna.
Sto se sinusa tiče, vec sad strahujem da me posalju na čiščenje. E to je stvar za sebe, necu ni pričati o tome.
Btw, pozdrav svima.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
- Salko
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
ccccccccccHurija wrote: 05 Jun 2020, 11:07Hehh kad nema Koreanaca i Amerikanaca onda ima Englez,ima li koje normalno autio u tom tvom Salonu bogati Salko,recimo kakav Francuz ,nemoj mi onog Samanda ili Daciu reklamirati
moja ti
idi u čošak
šta je DS?????
"ignorance is bliss"
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
kontrice, uradi obavezno CTuvijek_kontra wrote: 05 Jun 2020, 11:17Moze biti jer se zaista cesto desava i bas kako piše. A imala sam ja te glavobolje i prije i jaaako cesto, al otkad se priključilo ovo sa sinusima ocu umrjet. Ne pretjerujem. Uzasno je.gospođa Brams wrote: 05 Jun 2020, 06:48
Ne znam jel ti netko spomenuo, ali mene ovo podsjeca na tzv. cluster headaches (ne znam kako se kaze kod nas). Malo proguglaj da vidis jel mozda tvoje glavobolje slice na to.
Ja se isto spremam naruciti kod specijalista zbog sinusa i tinitusa i strah me...al moramo, sta cemo
Vjeruj mi da sam bila pomislila svasta več, sta ako je neki tumor, cista, nesto.. dok izvadim zub pa cu vidit dalje. A to za tinitus ne brini, nije nista strašno. Pregled ko pregled, meni kad je potvrdio da imam, samo rekao manje kafe, vise sna.Rekoh, ok za san, a kafu ne pijem. Ne postoji lijek - kao. Medjutim od rodjaka žena bila kod privatnika jer je imala bas težak oblik i pocelo da utice na psihu, dobila neke tablete, pila mjesec dana čini mi se i prestalo. Kreten, nikad je nisam pitala kod koga je bila i koje su tablete bile. Uglavnom, nemoj da se bojis sto se toga tiče.
Sto se sinusa tiče, vec sad strahujem da me posalju na čiščenje. E to je stvar za sebe, necu ni pričati o tome.
Btw, pozdrav svima.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
uvijek_kontra wrote: 05 Jun 2020, 11:17Moze biti jer se zaista cesto desava i bas kako piše. A imala sam ja te glavobolje i prije i jaaako cesto, al otkad se priključilo ovo sa sinusima ocu umrjet. Ne pretjerujem. Uzasno je.gospođa Brams wrote: 05 Jun 2020, 06:48
Vjeruj mi da sam bila pomislila svasta več, sta ako je neki tumor, cista, nesto.. dok izvadim zub pa cu vidit dalje. A to za tinitus ne brini, nije nista strašno. Pregled ko pregled, meni kad je potvrdio da imam, samo rekao manje kafe, vise sna.Rekoh, ok za san, a kafu ne pijem. Ne postoji lijek - kao. Medjutim od rodjaka žena bila kod privatnika jer je imala bas težak oblik i pocelo da utice na psihu, dobila neke tablete, pila mjesec dana čini mi se i prestalo. Kreten, nikad je nisam pitala kod koga je bila i koje su tablete bile. Uglavnom, nemoj da se bojis sto se toga tiče.
Btw, pozdrav svima.
Ja isto odmah pomisljam na najgore scenarije.
Ja imam vec 3 godine kronicno upaljene i zastopane sinuse. Ali onako podmuklo. Ne bole me, ne curi mi nos (osim kad se prehladim) ali konstantno su zastopani, ne mogu normalno disati, i slijeva mi se iz sinusa u grlo.
Prije godinu i pol mi se i uho zacepilo, samo lijevo. Imam konstantno osjecaj da imam vodu u uhu. Kad sam u tisini cujem lagani sum, a navecer kad legnem cujem i puls u uhu, a to ponekad cujem i u drugom uhu, ali ovo lijevo uho je puno gore.
Bila sam vise puta kod svoje doktorice, gledala mi je usi, svaki put zakljuci da je to sve zbog sinusa, propise neki sprej i kapi, a meni to nista ne pomaze.
Ja se bojim da imam nesto s te lijeve strane glave i da mi se onda zato to uho zacepilo
Ma uzas, ti sinusi su bas koma, i ja se bojim da me ne posalju na ciscenje ili jos gore, da mi ne nadu nesto u uhu ili glavi
somehow I manage
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
Uglavnom ako su u pitanju cluster headaches (a prema tvojim opisima stvarno bi mogle biti), nemas se sta bojat jer one nisu opasne i uglavnom nemaju nikakve opasne uzroke.
Samo vjerujem da je to sve skupa neugodno, ne mogu ni zamisliti takve napadaje boli u glavi, uzas
A moze bit i puno drugih uzroka koji nisu tako strasni, taj umnjak, ili cak me ne bi cudilo da ti je to sve od sinusa.
Da bar mozemo zajedno specijalistu da se medusobno hrabrimo
Samo vjerujem da je to sve skupa neugodno, ne mogu ni zamisliti takve napadaje boli u glavi, uzas
A moze bit i puno drugih uzroka koji nisu tako strasni, taj umnjak, ili cak me ne bi cudilo da ti je to sve od sinusa.
Da bar mozemo zajedno specijalistu da se medusobno hrabrimo

somehow I manage
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
- Mrachno
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2285 times
- Been thanked: 5526 times
Boli me pimpek
Fuck you a friendly note to start the day
- Cvrle
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 12 times
Bamboleoooo bamboleaaaa 
Dobaaaaarrr daaaaaaannn
Dobaaaaarrr daaaaaaannn
Poput nekog starog kopača zlata, moraš se pomiriti s time da trebaš iskopati mnogo pijeska iz kojeg ćeš poslije strpljivo isprati nekoliko sićušnih komadića zlata
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Puca mi glava danas, jbt
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 6 times
Remzo, nemoj mi carki, plizzz

Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14472 times
- Been thanked: 10008 times
"Remzuditin" tablete su za ovakve stvari 
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija