Merlin246 wrote: 05 Jun 2020, 14:31
Venera wrote: 05 Jun 2020, 14:23
nema nafake bez komunikacije i kompatibilnosti
zene cesto ne kazu dirketno muskarcu , ne znam, zasto se plase reci muksracu da ih nije zadovoljio
mislim da je ta predigra kljuc rijsenja, ali ima muskaca koji nisu ljubitelji toga , pa im je to upavo kao robijanje
ima muskraca koji ne znaju drugacije, nego sve odraditi brzo
jednsotavno, treba imati pravu osobu pored sebe
zasto ostati sa losim ljubavnikom
Brigo ja sam rekla. Odgovor je "iduci put cu se potruditii obecavam izvini, bilo je ovako onako" bla bla

.
Alii ja nakon toga nemam vise nikakvu zelju da ga ikada vise vidim a kamoli da dodje do drugog puta
Mislim valjda se podrazumjeva da oboje trebate biti zadovoljeni i jako je i nekulturno i bezobrazno i sebicno i bas kretenski da samo jedna strana bude zadovoljena.
A pogotovo zaspati ako znas da nisi zavrsio "posao"
Pa to matere mi isamarati treba okrenuti se i zaboraviti da si ikad tako nesto dozivjela
Melrinka, treba dati jednom priliku da se popravi , treba odgonetnuti uzrok
svima se desilo da prvi svrsi, narocito na pocetku veze
znas, treba obavezno, pricati o tome, kakav je bio seks ( mislim da je Nice Try, udana zena, negdje napsiala, da razgovara sa mzuem o seksu nakon seksa) a to jeste upravo najbolje opcija, ja obavezno zelim feedback od njega , i vjeruje mi, ako mu je stalo, nekad ce se prvi javiti i reci sto mu se posebno dopalo ( ovo je moje iskustvo)
ne daj na sebe , i nikad ne radi nesto protiv sebe , to si dobro rekla