eee... kad se odradi posao kako treba, da hanuma ne moze stati na noge, to ti je LEVEL 1
ovo drugo spada pod LEVEL 2
Moderators: spacebound, Duminjo
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
eee... kad se odradi posao kako treba, da hanuma ne moze stati na noge, to ti je LEVEL 1

pavo musko zna kako postupiti tokom drmaticne scene u po sekslanog cinaFufe wrote: 05 Jun 2020, 14:32 Ova venera ima bujnu maštu. Izmislila je sve o čemu piše.
Nemam drugo objašnjenje.

mozda kod tvoje drage, sta cu plakati od radosti

Jesi li mu osamarila malog jer je kapitulirao prije vremena?Venera wrote: 05 Jun 2020, 14:30 ah, ne znam, koliko vas je u zivotu, napravilo dramu ili scenu tokom sekslano cina, ja jesam![]()

Merlin246 wrote: 05 Jun 2020, 14:31Brigo ja sam rekla. Odgovor je "iduci put cu se potruditii obecavam izvini, bilo je ovako onako" bla blaVenera wrote: 05 Jun 2020, 14:23
nema nafake bez komunikacije i kompatibilnosti
zene cesto ne kazu dirketno muskarcu , ne znam, zasto se plase reci muksracu da ih nije zadovoljio![]()
mislim da je ta predigra kljuc rijsenja, ali ima muskaca koji nisu ljubitelji toga , pa im je to upavo kao robijanje![]()
ima muskraca koji ne znaju drugacije, nego sve odraditi brzo
jednsotavno, treba imati pravu osobu pored sebe
zasto ostati sa losim ljubavnikom![]()
.
Alii ja nakon toga nemam vise nikakvu zelju da ga ikada vise vidim a kamoli da dodje do drugog puta![]()
Mislim valjda se podrazumjeva da oboje trebate biti zadovoljeni i jako je i nekulturno i bezobrazno i sebicno i bas kretenski da samo jedna strana bude zadovoljena.
A pogotovo zaspati ako znas da nisi zavrsio "posao"![]()
Pa to matere mi isamarati treba okrenuti se i zaboraviti da si ikad tako nesto dozivjela![]()
Sta si tacno uradila?Venera wrote: 05 Jun 2020, 14:30 ah, ne znam, koliko vas je u zivotu, napravilo dramu ili scenu tokom sekslano cina, ja jesam![]()

Zar se nismo dogovorili da kreneš od bukvara?!

ali kako ? ne kuzim tvoje pitanje

Preklemala mu malog (plus na jedno jajce a minus na drugo) i rekla mu ... e sa'š vidjet kako musa dere jarcaMunDzi wrote: 05 Jun 2020, 14:43Jesi li mu osamarila malog jer je kapitulirao prije vremena?Venera wrote: 05 Jun 2020, 14:30 ah, ne znam, koliko vas je u zivotu, napravilo dramu ili scenu tokom sekslano cina, ja jesam![]()
Ili si rekla, pazi sad - ovako ce sad biti, i preuzela dominantnu ulogu a njemu zaprijetila da ne smije prije tebe pa nek stisce zube u muci.

Haman Veneri nisu nikad noge drhtale ko lanetu na ledu
Nisam sklona dramatiziranju. Fino se pokupim i nestanem u oblaku dima

opa, oh,imaj milosti, samranje malog poslije svrsavnja je bolnoMunDzi wrote: 05 Jun 2020, 14:43Jesi li mu osamarila malog jer je kapitulirao prije vremena?Venera wrote: 05 Jun 2020, 14:30 ah, ne znam, koliko vas je u zivotu, napravilo dramu ili scenu tokom sekslano cina, ja jesam![]()
Ili si rekla, pazi sad - ovako ce sad biti, i preuzela dominantnu ulogu a njemu zaprijetila da ne smije prije tebe pa nek stisce zube u muci.

ne pravim negativne scene ili scene sukoba, to su vise scene sponatnosih rekacija, najcesce nesto kazem i tako isprovociram parntera

Spontano sam pala s kreveta i udarila se glavom

Jel mu kazes, ako ne nadjes g tockicu uskoro, bices odgurnut i preuzet cu stvari u svoje ruke.

Ja vise nikad necu guzit. Glava moja mene boli. Nisam znao da je ovo nauka vlika.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests