ja inace volim provocirati rijecima i gestovima , i zahtijevati
to muskrace pali , a bome i mene
Moderators: spacebound, Duminjo

ja inace volim provocirati rijecima i gestovima , i zahtijevati

uh povrede tokom seksa, pa to nije nimalo smijesno, ohMerlin246 wrote: 05 Jun 2020, 14:55Spontano sam pala s kreveta i udarila se glavomVenera wrote: 05 Jun 2020, 14:52
ne pravim negativne scene ili scene sukoba, to su vise scene sponatnosih rekacija, najcesce nesto kazem i tako isprovociram parntera![]()
![]()
Pokvarila i romantiku i sve..leda mi donosio![]()
![]()
Njemu bilo ko smijesno al glupo mu bilo da se smije a ja nisam mogla od muke. Da se smijem![]()

Evo i ja razmišljam da okačim ćunu na klin i u peMziju .... a šteta .... mogo sam guslat po dva sata u komaduHAVANA wrote: 05 Jun 2020, 14:58Ja vise nikad necu guzit. Glava moja mene boli. Nisam znao da je ovo nauka vlika.

A i na forumu volis provocirati prijevremene svrsace.Venera wrote: 05 Jun 2020, 14:59
ja inace volim provocirati rijecima i gestovima , i zahtijevati![]()
to muskrace pali , a bome i mene![]()

ma lako je tebi, ti si izdrzljivHAVANA wrote: 05 Jun 2020, 14:58Ja vise nikad necu guzit. Glava moja mene boli. Nisam znao da je ovo nauka vlika.

Boga pitaj kakoVenera wrote: 05 Jun 2020, 15:01uh povrede tokom seksa, pa to nije nimalo smijesno, ohMerlin246 wrote: 05 Jun 2020, 14:55
Spontano sam pala s kreveta i udarila se glavom![]()
Pokvarila i romantiku i sve..leda mi donosio![]()
![]()
Njemu bilo ko smijesno al glupo mu bilo da se smije a ja nisam mogla od muke. Da se smijem![]()
![]()
![]()
pa kako si pala![]()
Najdrazi su mi ovi "padobranci"HAVANA wrote: 05 Jun 2020, 14:58Ja vise nikad necu guzit. Glava moja mene boli. Nisam znao da je ovo nauka vlika.

Duminjo wrote: 05 Jun 2020, 15:07 Venera nece stati dok ne dodje do onoga kako su Forumaši katastrofalni ljubavnici.
Cilj svake raspravu na svakoj temi o sexu

joj kako mrzim te odd accidentsMerlin246 wrote: 05 Jun 2020, 15:07Boga pitaj kakoVenera wrote: 05 Jun 2020, 15:01
uh povrede tokom seksa, pa to nije nimalo smijesno, oh![]()
![]()
pa kako si pala![]()
![]()
Nista specijalno nismo radili nikakve akrobacije i slicno. Tek poceli..I ja nekako se nagela kao da ima naslon a nije ga bilo i bas sam cijelom tezinom na glavu pala.. Zamantalo mi se, nit mi je bilo do njega, ni do mene![]()

I kako imaju ruzne kurceve molim lijepoDuminjo wrote: 05 Jun 2020, 15:07 Venera nece stati dok ne dodje do onoga kako su Forumaši katastrofalni ljubavnici.
Cilj svake raspravu na svakoj temi o sexu

pa ko vam je kriv, sto vam nijedna nije rekla da imate lijep

niste ludi, vec niste iskreni
Bas pokvarilo sveVenera wrote: 05 Jun 2020, 15:12joj kako mrzim te odd accidentsMerlin246 wrote: 05 Jun 2020, 15:07
Boga pitaj kako![]()
Nista specijalno nismo radili nikakve akrobacije i slicno. Tek poceli..I ja nekako se nagela kao da ima naslon a nije ga bilo i bas sam cijelom tezinom na glavu pala.. Zamantalo mi se, nit mi je bilo do njega, ni do mene![]()
pokvare cjef
![]()

Šta je s tobom? Šta se tu ima braniti? Znaš kako saznati da je venera napisala glupost? Pročitaj prvi post koji je napisala. Ili drugi. Ili treći. Ili četvrti, itd.

Kako cemo bit kad ti bolje znas od nas kolko mozemo i kakve su nam cune..
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest