Feminizam.I sex ne idu zajedno.RootBig wrote: 05 Jun 2020, 15:51Kao prvo riječ kitica smatram uvredom i omalovažavanjem uda kao i svaku osim adekvatne riječi k.....Venera wrote: 05 Jun 2020, 15:23
ma nije se vama tesko pohvaliti u vezi kitice![]()
da ste dobili kompliment, davno bi to rekli![]()
Tako da post je prijavljen zbog feminističkog ponižavanja penisa.
Pod broj dva ne vidim smisao da ja ili neko drugi dodje na forum i kaže :
Ijaooo rekla mi je da mi je k.... lijep ,velik ,nestvaran![]()
Kao da je bitno mišljenje eto tamo nekog foruma![]()
a kome je bitno i bilo k'o ikad bi to napis'o izgledao bi smiješan u očima drugih .
Stara japanska poslovica kaže , uplašen pas laje a opasan ujeda bez upozorenja.
![]()
![]()
Koliko bi muškarac trebao ‘izdržati’ u seksu?
Moderators: spacebound, Duminjo
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1752 times
- Been thanked: 3329 times
- Status: Offline
Re: Koliko bi muškarac trebao ‘izdržati’ u seksu?
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
Ko fol ne vole pricati o sexu a vidi koliko stranica ispisase 
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 58848 times
- Been thanked: 10546 times
Jest tesko zabu u vodu natjerat
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

pa da sletim curici na usta
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
joj, kad ovako napise, a ja sam na foe, a nema pojma sto sam pisala
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Mutevelija
- Selonačelnik

Ko prica malo radi
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
Nisam mislila na neke radnje iza ledja.. mislila sam na razvod, prekid i nakon toga da svatko sebi trazi sta mu odgovara. Al mislim da dosta razvoda i prekida se desava zato sto je seks katastrofa ili ga nema nikako skoro. Izgubi se strast i s tom osobom nekako vise nemas zelju da budes.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10300 times
- Been thanked: 17535 times
Svaku temu na ovom podforumu pretvorite u temu o veneri. Uozbiljite se! Ako ste ispisali sve sto ste imali na temu, razletite se malo i po drugima.
O veneri vise necete.
O veneri vise necete.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Mislim da sam jedne prilike, moglo je bit uoči petka, čuo arzuhala da kaže kako se u njegovom zaseoku uopšte ne išce, nego samo pritisnešMunDzi wrote: 05 Jun 2020, 18:08A nju boli glava, nije joj ni do cega.![]()
A ti kazes, ma daj bona malo.
Ona - pusti me bolan umorna sam.
On - de malo samo, ne moras ti nista raditi.
Ona - bjez ba.
On - de bona, sto si taka, eto ne moras se ni pomjerit.
![]()
To je nekako ok. Čemu silne riječi koje su svakako smrt za romantiku?!
Svi mi se morete obratit
- TAFKAP
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 1564 times
- Been thanked: 2651 times
Ne smijem te pitat za godine kako si me napala na drugoj temi, ali retorički ću te pitat da li si u braku i koliko dugo, da li imate zajedničke (male) djece, radite li, imate li obaveza, kredita, ... (ono što sam naveo par postova / stranica) prije.Merlin246 wrote: 05 Jun 2020, 20:05Nisam mislila na neke radnje iza ledja.. mislila sam na razvod, prekid i nakon toga da svatko sebi trazi sta mu odgovara. Al mislim da dosta razvoda i prekida se desava zato sto je seks katastrofa ili ga nema nikako skoro. Izgubi se strast i s tom osobom nekako vise nemas zelju da budes.TAFKAP wrote: 05 Jun 2020, 18:30
Nisam te kvotao ispravno![]()
On sebi neka nadje onda tko njemu pase, nekoga kome nikako nisu bitne te stvari a ja cu sebi isto naci sto meni odgovara.
Da li bi u ovoj fiktivnoj situaciji mislila na razvod zato što nije krešendo nako godine, dvije, pet, deset kao što je bio u početku?
e jbg da uzmemo stopericu da stopamo tih recimo 15 minuta koliko treba vi zenske bi rekle jesi li normalan sta stopas
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
pff, snismi video zajednickog seksanja, i vidis vrijeme trajanja 
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
- Taare
- greatest

Znaš li dozera sa klixa?respo wrote: 05 Jun 2020, 20:24 e jbg da uzmemo stopericu da stopamo tih recimo 15 minuta koliko treba vi zenske bi rekle jesi li normalan sta stopas
On tvrdi da nije prirodno ako se čovjek koji je nastao evolucijom seksa duže od drugih vrsta.
Dakle, mjera su neke tri minute.
Svi mi se morete obratit
ma ja sam vec odgovorio ja svojih 5 sekundi odradim i ja odohFufe wrote: 05 Jun 2020, 20:41Znaš li dozera sa klixa?respo wrote: 05 Jun 2020, 20:24 e jbg da uzmemo stopericu da stopamo tih recimo 15 minuta koliko treba vi zenske bi rekle jesi li normalan sta stopas
On tvrdi da nije prirodno ako se čovjek koji je nastao evolucijom seksa duže od drugih vrsta.
Dakle, mjera su neke tri minute.
- Taare
- greatest

Ma dobro, mjera su tri minute. Sve iznad toga postaje sport, a ne sex.
Svi mi se morete obratit
Pa dobro nemam nista od toga.. Pitaj slobodno ne boj seTAFKAP wrote: 05 Jun 2020, 20:21Ne smijem te pitat za godine kako si me napala na drugoj temi, ali retorički ću te pitat da li si u braku i koliko dugo, da li imate zajedničke (male) djece, radite li, imate li obaveza, kredita, ... (ono što sam naveo par postova / stranica) prije.Merlin246 wrote: 05 Jun 2020, 20:05
Nisam mislila na neke radnje iza ledja.. mislila sam na razvod, prekid i nakon toga da svatko sebi trazi sta mu odgovara. Al mislim da dosta razvoda i prekida se desava zato sto je seks katastrofa ili ga nema nikako skoro. Izgubi se strast i s tom osobom nekako vise nemas zelju da budes.
Da li bi u ovoj fiktivnoj situaciji mislila na razvod zato što nije krešendo nako godine, dvije, pet, deset kao što je bio u početku?
23 godine imam, slobodna sam, nemam tih obaveza. Treba samo za sebe da se brinem i za svoju financijsku stabilnost, posao i to..
Ne bih mislila odmah na razvod ali znam kakva sam i s vremenom bi postajala nezadovoljna i osjecala se ostecenom ako to postaje sve losije i losije.. jer ako ja imam zelju i njemu ispunjavam sve zelje seksualne i on bez problema svrsi uvijek al misli samo na svoje zadovoljstvo, ja bih se rastala pa taman da imamo i djecu. Znaci moze da se seksa ali ne moze mene da zadovolji. Seks mu je interesantan dok je njemu napeto, al kad zavrsi okrene se na drugu stranu i to je to.
On je na neki nacin postao sebican, sto meni niti malo nije privlacno. Jedno je kad imas zdravstveni problem, ne mozes od djece, sprijecen si da radis to. Al ako vec radis uradi kako treba il nemoj nikako
Shvacas.. nije tema "problemi u seksu zbog financija i djece".. Nego prebrzi zavrsetak seksa u kojem je zena zakinuta za orgazme i zadovoljstvo koje on dobija..
Ako to postane precesto, da on nju "zapostavlja" na taj nacin, ona ce traziti to na drugim mjestima.
- Mutevelija
- Selonačelnik

Ma kakav sex u braku to je najveci mit, pogotov za muskarceMerlin246 wrote: 05 Jun 2020, 20:58Pa dobro nemam nista od toga.. Pitaj slobodno ne boj seTAFKAP wrote: 05 Jun 2020, 20:21
Ne smijem te pitat za godine kako si me napala na drugoj temi, ali retorički ću te pitat da li si u braku i koliko dugo, da li imate zajedničke (male) djece, radite li, imate li obaveza, kredita, ... (ono što sam naveo par postova / stranica) prije.
Da li bi u ovoj fiktivnoj situaciji mislila na razvod zato što nije krešendo nako godine, dvije, pet, deset kao što je bio u početku?![]()
23 godine imam, slobodna sam, nemam tih obaveza. Treba samo za sebe da se brinem i za svoju financijsku stabilnost, posao i to..
Ne bih mislila odmah na razvod ali znam kakva sam i s vremenom bi postajala nezadovoljna i osjecala se ostecenom ako to postaje sve losije i losije.. jer ako ja imam zelju i njemu ispunjavam sve zelje seksualne i on bez problema svrsi uvijek al misli samo na svoje zadovoljstvo, ja bih se rastala pa taman da imamo i djecu. Znaci moze da se seksa ali ne moze mene da zadovolji. Seks mu je interesantan dok je njemu napeto, al kad zavrsi okrene se na drugu stranu i to je to.![]()
On je na neki nacin postao sebican, sto meni niti malo nije privlacno. Jedno je kad imas zdravstveni problem, ne mozes od djece, sprijecen si da radis to. Al ako vec radis uradi kako treba il nemoj nikako![]()
Shvacas.. nije tema "problemi u seksu zbog financija i djece".. Nego prebrzi zavrsetak seksa u kojem je zena zakinuta za orgazme i zadovoljstvo koje on dobija..
Ako to postane precesto, da on nju "zapostavlja" na taj nacin, ona ce traziti to na drugim mjestima.
A velis znaci 23 godine a meni 24
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
bravoMerlin246 wrote: 05 Jun 2020, 20:58Pa dobro nemam nista od toga.. Pitaj slobodno ne boj seTAFKAP wrote: 05 Jun 2020, 20:21
Ne smijem te pitat za godine kako si me napala na drugoj temi, ali retorički ću te pitat da li si u braku i koliko dugo, da li imate zajedničke (male) djece, radite li, imate li obaveza, kredita, ... (ono što sam naveo par postova / stranica) prije.
Da li bi u ovoj fiktivnoj situaciji mislila na razvod zato što nije krešendo nako godine, dvije, pet, deset kao što je bio u početku?![]()
Ne bih mislila odmah na razvod ali znam kakva sam i s vremenom bi postajala nezadovoljna i osjecala se ostecenom ako to postaje sve losije i losije.. jer ako ja imam zelju i njemu ispunjavam sve zelje seksualne i on bez problema svrsi uvijek al misli samo na svoje zadovoljstvo, ja bih se rastala pa taman da imamo i djecu. Znaci moze da se seksa ali ne moze mene da zadovolji. Seks mu je interesantan dok je njemu napeto, al kad zavrsi okrene se na drugu stranu i to je to.![]()
On je na neki nacin postao sebican, sto meni niti malo nije privlacno. Jedno je kad imas zdravstveni problem, ne mozes od djece, sprijecen si da radis to. Al ako vec radis uradi kako treba il nemoj nikako![]()
zasluzila si kafu za ovaj post
- TAFKAP
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 1564 times
- Been thanked: 2651 times
Da se ne ponavljamMerlin246 wrote: 05 Jun 2020, 20:58Pa dobro nemam nista od toga.. Pitaj slobodno ne boj seTAFKAP wrote: 05 Jun 2020, 20:21
viewtopic.php?f=9&t=22768&p=2425224#p2425199
Last edited by TAFKAP on 05 Jun 2020, 21:13, edited 1 time in total.
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2992 times
- Been thanked: 24753 times
Pa kad vec govoris reci i da ne diraju havaninu kitu. Svaki drugi post o mojoj kiti. To nije lijepo. Nije on meni svako.spacebound wrote: 05 Jun 2020, 20:06 Svaku temu na ovom podforumu pretvorite u temu o veneri. Uozbiljite se! Ako ste ispisali sve sto ste imali na temu, razletite se malo i po drugima.
O veneri vise necete.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.