Ko te ljubi ovih dana
S' kim se topis na jastuku
Odnela ga nocna tama
Neka trazi drugu devojku
Moderator: VIP

E moja Venero, da sam dobro prosla ne bi ovaj pakao doživljala od prosle godine. Tek kad izvadim zub, vidjecu sta i kako dalje. Za nadati je se, da ce sve prestati. Ako ne prestane, bog zna sta me ceka. Reci cu doktorki za CT. Sama sam kriva sto to sve nije več obavljeno jer nisam svaki put isla, kad sam imala bolove jer bi to bilo svake sedmice. Al sta ces. Bice bolje.Venera wrote: 05 Jun 2020, 18:19
kontrice, dobro si prosla, takve upale zub-sinusi jesu opasne, a i mozak je blizu
CT , zelim da cijem kad ides na CT![]()
![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Nama privatnicima je toliko dobro da mozemo raditi svaki dan

Za danas nista, mozda malo na planinu. Sutra zato piknik

kontrice, vjerovtno nije nesto opasno, vjeruj mi , CT sv rijesi ; ja sam s eisto uzasno osjecala, a i Brmasica je sve odlicno obrazlozila, znaci,nas tri imamo jako losa isksutva sa sinusima , ma kontrice , smao nas more spasavauvijek_kontra wrote: 06 Jun 2020, 04:55E moja Venero, da sam dobro prosla ne bi ovaj pakao doživljala od prosle godine. Tek kad izvadim zub, vidjecu sta i kako dalje. Za nadati je se, da ce sve prestati. Ako ne prestane, bog zna sta me ceka. Reci cu doktorki za CT. Sama sam kriva sto to sve nije več obavljeno jer nisam svaki put isla, kad sam imala bolove jer bi to bilo svake sedmice. Al sta ces. Bice bolje.Venera wrote: 05 Jun 2020, 18:19
kontrice, dobro si prosla, takve upale zub-sinusi jesu opasne, a i mozak je blizu
CT , zelim da cijem kad ides na CT![]()
![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests