O čemu trenutno razmišljate?
Moderator: VIP
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 55194 times
- Been thanked: 9850 times
- Status: Offline
Re: O čemu trenutno razmišljate?
Hos ti ic u ote kine radit 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Ma paracetamol i ja popijem kada me boli glava, ne mora značiti da i cimer ima simptome...Odraz wrote: 04 Jun 2020, 19:46 Nije zajebancija, otkako se cimer kinez vratio iz Kuchinga koji je bio crvena zona, malena ima temperaturu koju nicim ne mozemo skinuti sa 37.4, a jucer se pocela zaliti na glavobolje malaksalost i proljev. Danas mene spucala temperatura i ne popusta, pocelo mi se grlo susiti a nasao sam na stolu paracetamole od cimera, otvorene, znaci i on ih pije ali nista nije prijavio.
Šta kaže dr.?
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesretan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom, a zemlja obnavlja proljećem...
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
Ici cemo sutra, tacnije zvati da vidimo koja je procedura. Ne bih da izlazimo ako zaista imamo to sr....Umihana wrote: 04 Jun 2020, 19:50Ma paracetamol i ja popijem kada me boli glava, ne mora značiti da i cimer ima simptome...Odraz wrote: 04 Jun 2020, 19:46 Nije zajebancija, otkako se cimer kinez vratio iz Kuchinga koji je bio crvena zona, malena ima temperaturu koju nicim ne mozemo skinuti sa 37.4, a jucer se pocela zaliti na glavobolje malaksalost i proljev. Danas mene spucala temperatura i ne popusta, pocelo mi se grlo susiti a nasao sam na stolu paracetamole od cimera, otvorene, znaci i on ih pije ali nista nije prijavio.
Šta kaže dr.?
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 55194 times
- Been thanked: 9850 times
Ma sto je najgore kad bih uzo neki gejming fazon (laptop il pc) ima par rodjaka koji bi me zvali da skupa igramo. Posto bih opet nolajfer ko istaUmihana wrote: 04 Jun 2020, 19:47Mahhh, samo isprobala, ne igram ja igrice, loša sam skroz...
Fortnite odmah probala, GTA, Eurotruck simulator - to nisam znala izaći ni sa parkinga...
Meni draga osoba me pokušavala navući, nije uspjela![]()
Neka, sad mislim kupit onaj ryzen 4500u kad izadje ili eventualno 3500u, imaju neku igpu koja nije nesto jaka, cak i kad bih snimio neke igre ne bih ih mogao igrati (tipa tih mmo fps i onih rpg i to) jer bi bio slab fps i eto ga.
Na to se navuc ko ista, onda oni klanovi, onda ganjaj skajp, pricaj, vjezbaj, ganjaj one amerikance u nezgodno vrijeme.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

Najbolje da ti prvi probas pa da meni javis kako jeSocrates wrote: 04 Jun 2020, 19:00 Najbolje da joj se desi odmah, da se džabe ne pati.
I razvod je za ljude.
Sa druge strane, treća strana mora prvu stranu nekako objasniti.
- Socrates
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 5 times
Ja sam živio u uvjerenju da ti meni misliš dobro.
. . . . . . . . .
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 593 times
- Been thanked: 1143 times
Jedina prava: žena, kraljica, majka.

Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Jest lijepo čuti da ti neko dobro misli u ovoj ludnici.
. . . . . . . . .
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
Nezahvalnici
Sto ih Dante ne postavi odmah iza prozdrljivaca
Sto ih Dante ne postavi odmah iza prozdrljivaca
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
Mada su u istom rangu sa izdajnicima
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Šta bi se moglo jesti? 
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 844 times
O tehnickom pregledu i hocu li ga stici obaviti danas, kako ce proci itd.
Jao sto mi to ide na zivce...a coek se lijepo izvukao, otisao kuci, zapamtit cu mu to
Jao sto mi to ide na zivce...a coek se lijepo izvukao, otisao kuci, zapamtit cu mu to
somehow I manage
O vikendu - kako se organizirati kada si isti dan pozvan na dva roštilja. A spominje se i neki odojak da će se okrenut na trećoj lokaciji. Drama.
- shark-attack
- Inventar foruma

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 403 times
O roditeljima/ monstrumima..nema rijeci da opishem.
Vec dva dana posjecujem djevojcicu (5 ) u bolnici koju su majka i ocuh maltretirali od rodjenja.
Tek je izashla iz intezivne njege, dusha mala, nema snage ni da place samo joj suze klize niz obraze. Napuknuce lobanje, oshtecenja mozga 11 preloma na nogicam u rukicama (deformisano trebace dosta operacija da se sve dovede u red jer su nepravilno zarasli), opekotine, pronashli tragove heroina u krvi...
Danas dolazim, ispruzi rukice prema meni (dobar znak jer me je prepoznala).
Nakon izvjesnog vremena ulaze dvije zenske osobe, pogleda prema njima...ukocila se.
Pitam med sestru ko su, kaze "majka i socijalna radnica" doshle u pratnji policije da se "emotivno regulishu"!!!
Sve sam ih istjerao, najradije bih svashta-neshta uradio/nagovorio nisam mogao pre malenom.
Josh ne mogu sebi da dodjem, sve je zakazalo
ZEMLJO OTVORI SE, shalji fuade dronove sve ovo treba poravnat!
Vec dva dana posjecujem djevojcicu (5 ) u bolnici koju su majka i ocuh maltretirali od rodjenja.
Tek je izashla iz intezivne njege, dusha mala, nema snage ni da place samo joj suze klize niz obraze. Napuknuce lobanje, oshtecenja mozga 11 preloma na nogicam u rukicama (deformisano trebace dosta operacija da se sve dovede u red jer su nepravilno zarasli), opekotine, pronashli tragove heroina u krvi...
Nakon izvjesnog vremena ulaze dvije zenske osobe, pogleda prema njima...ukocila se.
Pitam med sestru ko su, kaze "majka i socijalna radnica" doshle u pratnji policije da se "emotivno regulishu"!!!
Sve sam ih istjerao, najradije bih svashta-neshta uradio/nagovorio nisam mogao pre malenom.
KIAORA
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
Moram sutra u postu pokupit 2 posiljke ali na jednoj mi pise jedna adresa a na drugoj druga, jos nisam promijenila prebivaliste, pa razmisljam dal da dignem obe sutra ili samo jednu, a drugu u ponedjeljak, da izbjegnem suvisna pitanja 
somehow I manage
- jelena...
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Ovo neće potrajat pa da pritefterim trenutak...daklem...
ni o čemu...
ni o čemu...
Zar smije majka da je posjećuje ako ju je već dovela u takvo stanje?shark-attack wrote: 05 Jun 2020, 11:59 O roditeljima/ monstrumima..nema rijeci da opishem.
Čovjek se zapita kolika je količina zla na svijetu...prema najmlađim, najnemoćnijim. Naročito kada to zlo upere prema njima oni koji su ih trebali štititi, hraniti, voljeti.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 6522 times
- Been thanked: 5913 times
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
Razmisljam da sljedeci put na tehnicki dodem u dekoltiranoj majici i na kraju za svaki slucaj pocnem i plakat
somehow I manage