O čemu trenutno razmišljate?
Moderator: VIP
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Status: Offline
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 55148 times
- Been thanked: 9844 times
Re: O čemu trenutno razmišljate?
Sve zavisi na koga naletis, ako naletis na nekog kome su pravila i propisi svetinja nema fajde a ako ne naletis onda dekolte ne moras ni nosit, pustice te zbog suzagospođa Brams wrote: 06 Jun 2020, 08:37 Razmisljam da sljedeci put na tehnicki dodem u dekoltiranoj majici i na kraju za svaki slucaj pocnem i plakat
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 844 times
- greeneyes
- Hadžija

Pa sta je reci, sta nije bilo u redu
Kod nas jedino na triglavu ne mozes proci ako nisi cakum pakum. Ovo ostalo za cvaju uguras auto na tehnicki
Samo sabura
pa to nema veze ako dizes u postigospođa Brams wrote: 05 Jun 2020, 13:07 Moram sutra u postu pokupit 2 posiljke ali na jednoj mi pise jedna adresa a na drugoj druga, jos nisam promijenila prebivaliste, pa razmisljam dal da dignem obe sutra ili samo jednu, a drugu u ponedjeljak, da izbjegnem suvisna pitanja![]()
pokazes samo licnu da si ti brams i to je to
bar tako mislim da je kod nas a ti si cini mi se negdje vani pa ne znam kako je to kod njih
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
Moram mijenjat prednje staklo...imam neko minijaturno ostecenje koje je realno glupost al vidi se na kameri i nije me covjek mogao pustit iako je trebao jer sam imala dogovorgreeneyes wrote: 06 Jun 2020, 08:46Pa sta je reci, sta nije bilo u redu
Kod nas jedino na triglavu ne mozes proci ako nisi cakum pakum. Ovo ostalo za cvaju uguras auto na tehnicki![]()
I jos mi je crkla zaruljica iznad registracije to nisam ni skuzila
somehow I manage
- greeneyes
- Hadžija

Ima sam isto problem sa skodilakom, prije par godina. Pricao sma vec. Onaj momak iz triglava samo skeo u autp, nije ga ni upalio i izadke i kaze ne moze ovo proci, puklo staklo. Onaj lik dosao slikati, posto su bila kasko osigurana, i cudi se, jer se nista ne vidigospođa Brams wrote: 06 Jun 2020, 08:56Moram mijenjat prednje staklo...imam neko minijaturno ostecenje koje je realno glupost al vidi se na kameri i nije me covjek mogao pustit iako je trebao jer sam imala dogovorgreeneyes wrote: 06 Jun 2020, 08:46
Pa sta je reci, sta nije bilo u redu
Kod nas jedino na triglavu ne mozes proci ako nisi cakum pakum. Ovo ostalo za cvaju uguras auto na tehnicki![]()
a to mi uredno proslo zadnje tri godine, ali izgleda da vise ne moze
![]()
I jos mi je crkla zaruljica iznad registracije to nisam ni skuzila![]()
Nego, i ti kasko osiguraj stakla. Nije neka para, a valjat ce ti
Samo sabura
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
Ma uzela sam zamjensko staklo, nije tako strasno skupo, ko ga jebe, nemam para za original
Al ajde drago mi je da je s autom sve ok, motor i te neke bitne stvari, staklo i zaruljicu lako promijenim, mada sam se nadala da necu morat sad ulazit i u te troskove
Jos mi nije sjeo povrat poreza
Idem sad do poste pokupit svoje espadrile koje su mi stigle, da se malo razveselim, a ako mi ne budu odgovarale onda cu tek popizdit
Al ajde drago mi je da je s autom sve ok, motor i te neke bitne stvari, staklo i zaruljicu lako promijenim, mada sam se nadala da necu morat sad ulazit i u te troskove
Jos mi nije sjeo povrat poreza
Idem sad do poste pokupit svoje espadrile koje su mi stigle, da se malo razveselim, a ako mi ne budu odgovarale onda cu tek popizdit
somehow I manage
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
A coek me je ostavio samu u ovoj gabuli...posto sam imala tu semu za tehnicki mislili smo da ce sve proc normalno da se samo trebam pojavit...a on morao uzet godisnji i otisao malo kuci. I sad ja sama hodam okolo po staklanama...joj kako cu ga natjerat da se iskupi, nece ni znat sta ga je snaslo 
somehow I manage
Idem sestru zamoliti da mi donese kavu u krevet da vidim hoce li poslusati

- Lanci
- Forum [Bot]
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
Zasto lose vrijeme utjece na ljude 
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
You know what I allow you to know.
poslusaj savjet nije ti sestra za donosenje kafe u krevetMerlin246 wrote: 06 Jun 2020, 10:10 Idem sestru zamoliti da mi donese kavu u krevet da vidim hoce li poslusati![]()
![]()
nauci bar to u mladim godinama
ja recimo znam pravu osobu za kafu
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10069 times
- Been thanked: 17064 times
Davno sam jela salatu od ribanog kupusa, mrkve i mladog sira. Nigdje nema recepta, a naumila sam je danas napravit. Na sta li ce licit 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- shark-attack
- Inventar foruma

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 403 times
Zakonski, ne smije (DVO). I socijalni radnik koja je u zadnjh 18 mjeseci samo 2x posjetila tu porodicu ( a trebala jednom mjesecno) ima zabranu. Aboridzanska porodica (i socijalni radnik je Aboridzanka ) za njih druga pravila vaze narocito sad zbog ove situacije u USA.Nice try wrote: 05 Jun 2020, 16:03Zar smije majka da je posjećuje ako ju je već dovela u takvo stanje?shark-attack wrote: 05 Jun 2020, 11:59 O roditeljima/ monstrumima..nema rijeci da opishem.
Vec dva dana posjecujem djevojcicu (5 ) u bolnici koju su majka i ocuh maltretirali od rodjenja.
Tek je izashla iz intezivne njege, dusha mala, nema snage ni da place samo joj suze klize niz obraze. Napuknuce lobanje, oshtecenja mozga 11 preloma na nogicam u rukicama (deformisano trebace dosta operacija da se sve dovede u red jer su nepravilno zarasli), opekotine, pronashli tragove heroina u krvi...
Danas dolazim, ispruzi rukice prema meni (dobar znak jer me je prepoznala).
Nakon izvjesnog vremena ulaze dvije zenske osobe, pogleda prema njima...ukocila se.
Pitam med sestru ko su, kaze "majka i socijalna radnica" doshle u pratnji policije da se "emotivno regulishu"!!!
Sve sam ih istjerao, najradije bih svashta-neshta uradio/nagovorio nisam mogao pre malenom.
Josh ne mogu sebi da dodjem, sve je zakazalo
ZEMLJO OTVORI SE, shalji fuade dronove sve ovo treba poravnat!
Čovjek se zapita kolika je količina zla na svijetu...prema najmlađim, najnemoćnijim. Naročito kada to zlo upere prema njima oni koji su ih trebali štititi, hraniti, voljeti.
KIAORA
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
Gdje bih işla da ubijem vrijeme do poslijepodne kad planiram u baštu... 
Tuga. Mnogo sreće djevojčici i da se bar koliko toliko oporavishark-attack wrote: 06 Jun 2020, 12:20Zakonski, ne smije (DVO). I socijalni radnik koja je u zadnjh 18 mjeseci samo 2x posjetila tu porodicu ( a trebala jednom mjesecno) ima zabranu. Aboridzanska porodica (i socijalni radnik je Aboridzanka ) za njih druga pravila vaze narocito sad zbog ove situacije u USA.Nice try wrote: 05 Jun 2020, 16:03
Zar smije majka da je posjećuje ako ju je već dovela u takvo stanje?
Čovjek se zapita kolika je količina zla na svijetu...prema najmlađim, najnemoćnijim. Naročito kada to zlo upere prema njima oni koji su ih trebali štititi, hraniti, voljeti.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Odraz
- Inventar foruma

- Has thanked: 270 times
- Been thanked: 268 times
Joj dobro je ... nije to, jeste viroza ali ne ova opasna.
Nas dva smo pregrmili temperaturu, kinez za dva dana a ja za jedan dan, a sa malenom sam danas bio kod ljekara, uzeli krv i urin na analizu i dali joj antibiotike. Jos uvijek je jadna lose, samo ujutru ima normalnu temperaturu a tokom dana opet na 37.4 ...
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 905 times
mozda hoce...mene je jednom moja zamolila i tim molbicama prakticno natjerala da joj ja iz svog naselja odem u granap i donesem joj toalet papir..u drugo naselje u kojem takodje ima granap....bilo joj premrsko da ona ode...Merlin246 wrote: 06 Jun 2020, 10:10 Idem sestru zamoliti da mi donese kavu u krevet da vidim hoce li poslusati![]()
![]()